Gå til indhold
9.998,-par
Ukendt leveringstid
  -
Gem den flotte lyd bag stoflåger i dit TV-møbel. Så har du ægte hi-fi uden at se på højtalere og anlæg. En seriøs løsning til både TV-lyd og musik.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

Lyngdorf CS-2 – kompakt hi-fi højtaler perfekt designet til dit TV-møbel

 • Tunet til horisontal placering på hylde i TV-møbler (bag stoflåge)
 • Passer til standard TV-møbler fra unnu og clic
 • Særdeles ren, fyldig og dynamisk lyd
 • Perfekt til TV-lyd sammen med stereoanlæg
 • Kræver ikke subwoofer

Lyngdorf CS-2 er en kompakt og særdeles velspillende højtaler, som er designet specielt til vandret placering på hylde i et standard TV-møbel, for eksempel fra unnu eller clic. Kabinettet er lidt anderledes dimensioneret i forhold til søstermodellen CS-1, men de lydmæssige præstationer er næsten ens. Derfor kan du trygt vælge den model, der passer bedst til dit lydmøbel.

Med CS-2 får du et avanceret hi-fi-produkt, som kan præstere en utrolig lydkvalitet uden at påkalde sig uønsket opmærksomhed i din stue. Ikke mindst fordi du netop til unnu og clic kan få smarte stoflåger, som skjuler hele anlægget, men lader lyden og signaler fra fjernbetjeningen passere frit igennem.

Perfekt til både TV-lyd og musik

Lyngdorf CS-2 vil være et strålende match til både traditionelle forstærkere og et godt streaming musikanlæg som for eksempel Bluesound POWERNODE , Sonos Amp, Denon CEOL eller tilsvarende. Sådan en kombination giver dig masser af muligheder og stereolyd af meget høj klasse både til TV og musik, uden at du samtidig skal se på anlæg og højtalere.

Lyngdorf CS-2 sammen med et godt anlæg giver dig en lydløsning, der er lige så nem i brug som en soundbar, men med en lydkvalitet, som selv den bedste soundbar kun kan drømme om. Det her er ægte hi-fi, og du skylder dig selv at opleve det, hvis du både vil forkæle din musik, din TV-oplevelse og din boligindretning.

Lyngdorf CS-2 fås i sort mat finish. 

Avancerede audiofile kvaliteter skjult bag lågen

CS-2 er en tovejs-konstruktion med en bas/mellemtone-enhed på 6,5”. Enheden har en ekstremt let og stiv membran i aluminium, og det ventilerede magnetsystem er 50 procent kraftigere, end du normalt ser på enheder i denne størrelse. Det giver en imponerende fyldig og dynamisk lyd, og du vil blive overrasket over, hvor højt og uforvrænget denne højtaler kan spille i en almindelig stue, selv uden hjælp fra en subwoofer.

Softdome-diskanten er valgt for sin lave vægt og lineære gengivelse. Den sikrer en suveræn opløsning og musikalitet i lyden, og den er monteret meget tæt på bas/mellemtone-enheden for at optimere spredningen. Den specielle fremskudte og vinklede placering minimerer kantrefleksioner fra møblets inderside og hjælper også med at fokusere lyden i retning af din lyttepostition.

Både alene og sammen med subwoofer

CS-2 kan sagtens spille både højt og dynamisk uden subwoofer, men hvis du vil have endnu mere og bedre bas sammen med højere lydtryk, kan du problemfrit kombinere den med de fleste højkvalitets subwoofere. Eller Lyngdorfs egen BW-2 subwoofer sammen med en Lyngdorf forstærker, hvis det skal være ekstra raffineret. Så kan du nemlig udnytte det unikke RoomPerfect system og få den helt optimale lyd hjemme i din egen stue. 

HiFi Klubbens
Ekspertvurdering

Fordele

 • Tunet til horisontal placering på hylde i TV-møbler (bag stoflåge)
 • Passer i størrelse til standard TV-møbler fra unnu og clic
 • Særdeles ren, fyldig og dynamisk lyd
 • Perfekt til TV-lyd sammen med stereoanlæg
 • Kræver ikke subwoofer

Begrænsninger

 • Tunet specifikt til placering på hylde i TV-møbler
 • Frontstof medfølger ikke

Tekniske specifikationer

Frekvensområde (-3dB)42-22000 Hz
Følsomhed88 dB
Impedans4 ohm
Delefrekvens2200 Hz
Bas størrelse6.5"

Anbefalede produkter