Gå til indhold
Lyngdorf
Indbygningshøjtaler til væg

Lyngdorf D-500 Center

18.499,-stk
Ukendt leveringstid
Stor og flot hi-fi-lyd fra en næsten usynlig centerhøjtaler bygget ind i væggen. En ny vej til den unikke Lyngdorf-oplevelse i hjemmebiografen.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

Lyngdorf D-500 Center – eksklusiv in-wall centerhøjtaler i kompromisløs hi-fi kvalitet til ambitiøs hjemmebio og gaming

 • Klar og dynamisk hi-fi-lyd til filmeffekter, stemmer og instrumenter
 • Matcher de øvrige Lyngdorf D-serie in-wall højtalere
 • Superslankt lukket kabinet med integreret backbox
 • Frontgrill kan sprøjtemales i ønsket farve
 • Kan eftermonteres i eksisterende væg

Lyngdorf D-500 Center er en stærk in-wall centerhøjtaler, som er den perfekte partner til de matchende D-500 højtalere i frontkanalerne. Selv i en større stue kan D-500 Center give dig overbevisende filmlyd i ægte hi-fi-kvalitet. Du får masser af dynamik og en krystalklar gengivelse af effekter, stemmer og instrumenter, præcis som fra en god traditionel centerhøjtaler. Forskellen er bare, at det hele sidder inde i væggen, så du har din boligindretning intakt.

Hvis du vil have en hjemmebiograf med indbygningslyd i topkvalitet, skal du bare supplere med det nødvendige antal af de mindre væg- og lofthøjtalere D-5 og D-5 IC til side-, bag- og loftkanaler. Som prikken over i’et kan du tilføje en af Lyngdorfs egne subwoofere, helt optimalt den bomstærke BW-20, som vil tilføje en helt ny dybde og dynamik til din lydoplevelse.

Nem montering med integreret backbox

D-500 Center inkluderer en superslank integreret backbox, og på den måde sikres de akustiske egenskaber perfekt, fordi højtaleren er helt uafhængig af væggens konstruktion eller den tilfældige volumen, som kan være i en gipsvæg. Som en yderligere bonus kan D-500 Center uden problemer eftermonteres i en eksisterende væg via de smarte ’dogleg’-beslag.

Lyngdorf D-500 Center fås i sort finish med hvid frontgrill (frontgrill kan sprøjtemales).

Se tekniske tegninger her.

D står for diskret

Danske Lyngdorf Audio – og deres legendariske søstervirksomhed Steinway Lyngdorf – har årelang erfaring med at designe højkvalitets surround-hjemmebiografer. Den unikke RoomPerfect rumkalibrering justerer alle højtalere og bashøjtalere perfekt efter hinanden og tilpasser lyden til ethvert rum. Dermed har du langt friere hænder til at indrette rummet, som du vil have det. Det er ikke længere højtalerne, som bestemmer.

Med deres nye indbygningsmodeller overfører Lyngdorf Audio hele deres ekspertise inden for hjemmebiograf og højtalere til brugerdefinerede installationshøjtalere. Du kan vælge mellem mange modeller, der passer til forskellige installationer. Fra en moderne stue med indbyggede højtalere ved siden af ​​TV’et til den største hjemmebiograf med storskærm og højtalere i både vægge og loft.

D-modellerne er designet som installationshøjtalere til diskret montering i væggen eller i loftet. Alle modeller kommer også med deres eget højtalerkabinet, hvilket gør planlægningen og selve installationen meget lettere, da de alle kan eftermonteres. Her behøver du ikke at spekulere på separat ”oversize” backbox, som kræver nøje planlægning i bygge- eller renoveringsfasen af dit hjem. Det integrerede kabinet sikrer også, at lyden altid er veldefineret og konsistent og langt mindre afhængig af vægkonstruktionen og den tilgængelige plads bag væggen.

HiFi Klubbens
Ekspertvurdering

Fordele

 • Klar og dynamisk hi-fi-lyd til filmeffekter, stemmer og instrumenter
 • Matcher de øvrige Lyngdorf D-serie in-wall højtalere
 • Superslankt lukket kabinet med integreret backbox
 • Kan eftermonteres i eksisterende væg
 • Frontgrill kan sprøjtemales i ønsket farve

Begrænsninger

 • Ikke specielt kompakte ydre mål (bredde/højde)

Tilbehør til Lyngdorf D-500 Center

Tekniske specifikationer

Impedans4 ohm
Frekvensområde (-3dB)50-22.000 Hz
Følsomhed88 dB

Anbefalede produkter