HiFi Klubben

Gå til indhold
Lokale tilbud Gør et kup på udstillingsmodeller, udgåede produkter og overskudslager fra alle vores butikker. Læs mere

Black Friday Prisgaranti

Du kan trygt handle allerede i dag ->

Bowers & Wilkins CCM664 Lofthøjtaler

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stk
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Bowers & Wilkins CCM664 Lofthøjtaler

Billeder

Varenummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} stk

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

CCM664 er en økonomisk overkommelig tovejs lofthøjttaler til alle de steder, hvor du vil fylde et lokale med god lyd, men ikke har behov for de helt store lydtryk, f.eks. køkken/alrum, spisestue eller soveværelse. Supernem montering.

B&W CCM664 – stærk 6" lofthøjttaler til fornuftig pris
CCM664 er en økonomisk overkommelig tovejs lofthøjttaler til alle de steder, hvor du vil fylde et lokale med god lyd, men ikke har behov for de helt store lydtryk: køkken/alrum, soveværelse, spisestue, kontor osv. CCM664 kan også bruges som side/baghøjttaler i en hjemmebiograf i budgetklassen.

Diskanten på CCM664 er monteret på et drejeled, så den kan vinkles i retning af din lytteposition. Du får også tretrins EQ-indstilling af mellemtone-området, så du yderligere kan fintrimme lydbilledet til dit lytterum.

Usædvanlig nem montering uden værktøj
CCM664 er usædvanlig nem at montere i loftet. Når først udskæringshullet er lavet, kan du pakke værktøjskassen væk og ordne resten med de bare næver. Med B&W's smarte QuickDog-system starter du med at fastgøre den separate monteringsramme i loftet ved hjælp af fjederbelastede klemmer. Herefter putter du kabelenderne i de to klemterminaler og klikker selve højttaleren på plads. Til slut sætter du den magnetiske frontgrill på. Hele operationen er overstået i løbet af få øjeblikke, og du har konstant begge hænder fri til opgaven. Nemmere kan det næsten ikke blive.

Den elegante og supertynde kant omkring højttaleren stikker kun 4 mm ud fra overfladen, så højttaleren er næsten usynlig, når først den er monteret. Grillen kan selvfølgelig overmales i den farve, du måtte ønske dig.

Kvadratisk frontgrill og backbox som ekstraudstyr
Som en smart finesse kan den runde standard-frontgrill udskiftes til en kvadratisk udgave (købes separat), hvis du skulle ønske det af indretningsmæssige grunde. Du behøver ikke at skære et nyt hul i loftet – du skal bare klikke den medfølgende kvadratiske ramme på kanten af højttaleren og montere den nye grill. Så kan du til enhver tid finde den løsning, der passer bedst ind i dit hjem.

Hvis du har brug for en "backbox" til højttaleren, for eksempel af hensyn til lyd- eller brandisolering, kan denne købes som ekstraudstyr. I langt de fleste tilfælde er backboxen dog ikke nødvendig.

Se artiklen "Hvornår skal jeg bruge en backbox?

Se tekniske tegninger her

Tekniske specifikationer

  • Kategori : 2-vejs højttaler til indbygning i loft
  • Diskant : 1” softdome
  • Bas : 6” vævet glasfiber
  • Frekvensområde (-6dB) : 45-50.000 Hz
  • Impedans : 8 ohm (4,5 ohm min.)
  • Følsomhed : 87 dBBi-wire
  • Farve : Mat hvid (kan overmales)
  • Størrelse : 24,0 cm (diameter)

Tilbehør

Anbefalede produkter

Vil du opleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du opleve produkterne med dine egne øjne og ører, inden du handler. Du kan endda arrangere tid til personlig demonstration. Dette gør det lettere for dig at vælge det rigtige.

Mere læsning