HiFi Klubben

Gå til indhold

Bowers & Wilkins P5 Wireless Trådløse høretelefoner

{{product.ribbonText}} {{product.ribbonText}} {{product.ribbonOfferExpiresInfo}} Bowers & Wilkins P5 Wireless Trådløse høretelefoner

P5 Wireless er en utrolig lækker trådløs Bluetooth-hovedtelefon med en enestående klar og naturlig musikgengivelse. Du får ægte læder på hovedbøjle og ørepuder, og du kan også lytte via kabel, f.eks. på flyrejsen. Gennemført luksus i alle detaljer.

Varenummer: {{product.code}}

{{product.inventoryStatus}}

{{product.price}} /stk

{{product.sellableOnWebText}}

for at købe varen til medlemspris
Normalpris {{product.originalPrice}}
Send påmindelse når varen er på lager
Kan ikke købes online

{{chosenStore.inventoryStatus}}

Highlights B&W P5 Wireless – trådløs og eksklusiv hi-fi-hovedtelefon med Bluetooth

 • Fremragende lydkvalitet både trådløst via Bluetooth (inkl. aptX/Apple AAC) og via kabel
 • Batteritid op til 17 timer
 • Eksklusivt og solidt design i ægte læder og metal
 • Høj bærekomfort
 • Drejelige ørekopper for nemmere transport

P5 Wireless er den første Bluetooth-hovedtelefon fra den verdensberømte engelske højttalerspecialist Bowers & Wilkins. Her får du samme forrygende finish og lydkvalitet som i den anmelderroste P5 Series 2, men med højkvalitets trådløs Bluetooth musikstreaming oveni. Denne hovedtelefon er så proppet med avanceret hi-fi-teknologi, at du næsten ikke vil tro dine egne ører!

P5 Wireless bruger den samme Bluetooth aptX-teknologi som B&W's eksklusive T7 Bluetooth-højttaler, der satte helt nye standarder for sin kategori. Den understøtter også Apple AAC-formatet, så du kan trygt stole på, at du får den bedst mulige lydkvalitet til musikken fra din smartphone, tablet eller computer, også selvom du lytter trådløst. Og du kan bruge hovedtelefonen, uanset om du har Apple iOS, Android, Mac, PC eller andet.

Funktionalitet og komfort i topklasse
Det er ganske nemt at parre P5 Wireless med din Bluetooth-afspiller (f.eks. smartphone), og du kan styre play/pause, lydstyrke m.m. fra kontrollerne på ørekopperne, så du ikke skal ned og rode i lommerne konstant. Ørestykkerne rummer også to mikrofoner, som er med til at give dig rigtig god stemmegengivelse, når du telefonerer.

Designet i børstet aluminium, rustfrit stål og ægte læder er både unikt og solidt, så du kan nyde alle de lækre detaljer på din hovedtelefon uden at spekulere på, om den nu også kan holde til at blive brugt time efter time, år efter år. Og du kan bruge P5 Wireless time efter time, for batteritiden på det indbyggede batteri er helt op til 17 timer.

Opladningen klarer du via det medfølgende Micro USB-kabel, og hvis du vil spare på strømmen eller skal bruge P5 Wireless på flyrejsen, kan du lytte via det medfølgende minijack-kabel – i præcis samme høje lydkvalitet!

Komforten med de bløde, læderbeklædte skum-ørepuder og den polstrede hovedbøjle er i særklasse, og når din P5 Wireless skal have en tur i rygsækken eller kufferten, kan du dreje ørekopperne en kvart omgang og nemt gemme den væk i det medfølgende bløde transportetui.

P5 Wireless fås i sort finish.

Produktbeskrivelse

B&W P5 Wireless – skabt til krystalklar trådløs hi-fi-lyd
P5 Wireless er hele vejen igennem skabt ud fra B&W's fornemme traditioner som højttalerproducent i verdensklasse. Alle tekniske løsninger er udviklet ud fra ønsket om at opnå fuldblods hi-fi-lydkvalitet i kombination med trådløs komfort.

B&W har været nødt til at finde på en stribe nye og originale tekniske løsninger for at overføre det høje niveau fra P5 Series 2 til en trådløs version. Designet er justeret en anelse for at give plads til elektronik og batteri, og derfor er hele det akustiske system blevet tunet påny.

Det har været helt afgørende for B&W, at P5 Wireless spiller lige godt, uanset om du kører trådløst eller med kabel. Derfor er al tuning sket mekanisk og akustisk, ikke via elektronisk equalizing af lyden som hos mange konkurrenter.

I P5 Wireless har den indbyggede forstærker også sin egen selvstændige sektion – den er ikke en del af Bluetooth-enheden. På denne måde har B&W opnået en lineær og naturlig lytteoplevelse, uafhængig af lydkilde og lydstyrke.

Eksklusive tekniske løsninger overalt
Bortset fra de nødvendige finjusteringer af designet deler P5 Wireless en lang række eksklusive tekniske løsninger med P5 Series 2. De store 40 mm-drivere er state-of-the-art teknologi, og både magnetsystem og ophæng er optimeret til at give membranen en perfekt stempelbevægelse uden opbrud.

Luftventiler med en speciel perforeret film giver præcis kontrol over luftstrømmen fra membranens bagside. Baflen, hvor membranen er fastgjort, er ekstra forstærket for at eliminere resonanser.

Selve svingspolen er udført i en kobber-aluminium legering, som sparer vægt og giver membranen en endnu friere bevægelse og dermed endnu finere gengivelse af de højeste frekvenser. Alle disse detaljer understreger, at P5 Wireless er et fuldblods hi-fi-produkt fra øverste skuffe.

Telefonopkald i topkvalitet
Ud over de musikalske kvaliteter har B&W også arbejdet hårdt for at give dig den bedst mulige oplevelse, når du telefonerer. P5 Wireless bruger således to mikrofoner og Clear Voice Capture-teknologi (CVC 2), som forbedrer stemmegengivelsen markant. Den ene mikrofon fokuserer på din stemme, mens den ekstra mikrofon opfanger støj fra omgivelserne og hjælper med at få din stemme trukket frem i forgrunden. Mikrofonens omgivelser er endda designet til at reducere vindstøj.

Tekniske specifikationer

 • Impedans : 22 ohm (passiv)
 • Tilslutning : Stereo-minijack/Bluetooth
 • Kabel længde : 1,2 meter (valgfrit brug)
 • Medfølgende adaptor : Nej
 • Type : Lukket dynamisk on-ear hovedtelefon
 • Farve : Sort
 • Vægt : 213 gram
 • Frekvensområde : 10 - 20.000Hz
 • Trådløs signaloverførsel via Bluetooth
 • Bluetooth 4.1 (inkl. aptX/standard latency, AAC, SBC)
 • Finish i ægte læder, rustfrit stål og børstet aluminium
 • 2 x 40 mm drivere med neodym-magnetsystem
 • Indbygget genopladeligt li-ion batteri
 • Batteritid op til 17 timer
 • 2 indbyggede mikrofoner til Clear Voice Capture-telefoni (CVC2)
 • Udskiftelige ørepuder
 • Forgyldt minijack-kabel i OFC-kobber, USB-ladekabel og transportetui medfølger
 • * Se liste over kompatible iPods/iPhones på B&W's hjemmeside

P5 Wireless i test

Bowers & Wilkins

Højttalerne fra engelske Bowers & Wilkins er det foretrukne værktøj i en lang række af verdens professionelle lydstudier. Erfaringerne herfra er med til at løfte kvaliteten af alle B&W-produkter op i topklassen uanset pris. Dette gælder også højttalere til iPod og streaming.

 • Avanceret teknologi
 • Raffineret design
 • Fra kompaktklasse til ekstrem high-end
 • Mange løsninger til iPod, trådløs streaming m.m.
 • Suverænt udvalg af indbygningshøjttalere

Læs mere om Bowers & Wilkins

Mere læsning

Book en personlig demonstration

I HiFi Klubben kan du opleve produkterne med dine egne øjne og ører, før du handler. Du kan tilmed aftale tid for en personlig demonstration. Så bliver det endnu nemmere for dig at vælge rigtigt!

Vi bruger småkager, aka cookies (informationskapsler), så du bl.a. kan bruge vores netbutik. Vi bruger dem også til at finde ud af, hvordan vores netsider bliver brugt, så vi hele tiden kan forbedre os, selvfølgelig imens vi lytter til vores favoritmusik. Ved at fortsætte accepterer du alt dette. Læs mere om cookies her