Gå til indhold
Audeze
Gaming headset

Audeze Maxwell P (PS/PC)

2.490,-stk
Før 2.995,-Spar 505,-
Forventes på lager 1. september 2024
  -
Fed gaming lyd kan også være trådløs. Audeze viser her, hvor lækkert det kan gøres. Passer til PS4, PS5, PC og Mac. 80 timers batteritid!
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

Audeze Maxwell – trådløst gaming headset med 80 timers batteri, Bluetooth 5.3, suveræn trådløs lyd og masser af smarte detaljer

 • Passer til PlayStation 4, PlayStation 5, PC og Mac
 • Bluetooth 5.3 (inkl. chat samtidig med spillyd)
 • Superstabil Ultra Low Latency trådløs forbindelse
 • Flot HD-lydkvalitet også til musik
 • Højkvalitets mikrofon med god støjdæmpning (aftagelig)

Audeze Maxwell er et lækkert og avanceret trådløst gaming headset, som er beregnet til PlayStation 4/5, PC, Mac og Nintendo Switch. Det er verdens første gaming headset med Bluetooth 5.3, som løfter din trådløse oplevelse op på et helt nyt niveau. Her får du en stribe smarte funktioner til gaming, og du kan samtidig nyde den fede planar-lyd, som har gjort høretelefonerne fra Audeze berømte over hele kloden, både blandt gamere og musikelskere.

Med en ekstrem batteritid på 80 timer eller endnu mere kan du spille nonstop i over tre døgn, og de bløde omsluttende ørepuder med memoryskum giver komfort i top, samtidig med at de isolerer dig effektivt fra omgivelsernes larm. Hvis du lige skal have en lille pause fra skærmen, kan du benytte lejligheden til at tanke frisk strøm imens. 20 minutters opladning er nok til en hel dags ekstra gaming, så her løber du ikke tør i utide.

OBS: Hvis du spiller på Xbox One eller Xbox Series X / S, kan du vælge søstermodellen Maxwell X.

Perfekt trådløs funktion med Bluetooth 5.3

Sammen med Audeze Maxwell får du en lille wi-fi-dongle, som du stikker i en USB-C port på din computer eller spilkonsol. Så har du højkvalitets trådløs lyd lige ind i øret, og det er Ultra Low Latency, så billede og lyd altid kører helt synkront, ligesom hvis du lyttede via kabel. Her går du ikke på kompromis, selvom du kører trådløst!

Du får sidetone (medhør på egen stemme), så du undgår fornemmelsen af at sidde i en osteklokke, når du taler, og med game/chat mix kan du holde chatten kørende via din telefon, samtidig med at du får den fulde lydoplevelse fra dine spil. Hvis du får lyst til at høre musik i stedet for, klarer du også det via Bluetooth eller via det medfølgende minijack-kabel. Du kan også lytte via det medfølgende USB-C kabel og få vaskeægte HD-lyd lige ind i øregangen, samtidig med at du lader batteriet op.

Den avancerede boom-mikrofon er designet af den legendariske specialist Shure og er bygget til at give dig krystalklar kommunikation, uanset hvor hårdt du kører på med dine spil. Det indbyggede intelligente støjfilter dæmper baggrundstøjen med op til 20dB, så du kan stole på, at du går godt igennem, uanset hvor meget du selv eller dine omgivelser larmer.

Den dedikerede Audeze HQ app (mobil og computer) giver dig blandt andet adgang til en 10-bånds grafisk equalizer, så du kan fintune lyden til din helt personlige smag. I appen kan du også vælge, om du vil have medhør på din egen stemme oven i lyden fra spillet (’sidetone’). 

Bygget til lydkvalitet, komfort og holdbarhed

Planar Magnetic driverne i Audeze Maxwell er hele 90 mm i diameter, og de er bestykket med en stribe af de samme unikke og audiofile teknologier, som du finder på de kostbare head-fi modeller fra Audeze, herunder Fluxor/Fazor Neodym magnetsystem og Uniforce membraner.

De store ørepuder er i udført i memoryskum polstret med silkeblødt kunstlæder, og selvom vægten på 490 gram er højere end mange ikke-planar alternativer, er bærekomforten alligevel imponerende god. Så der skal stå mange tomme energidrikke på skrivebordet, før du bliver træt i ørerne.

Audeze Planar Magnetic – store drivere med stor lyd

Audeze er kendt verden over for deres Planar Magnetic høretelefoner, som er et meget spændende alternativ til de dynamiske konstruktioner, du ser fra de fleste andre producenter. I en Planar Magnetic driver er det traditionelle system med membran og svingspole erstattet af en utrolig tynd folie, hvor musiksignalet løber igennem en pådampet metal-leder, der dækker hele arealet.

Uanset genre og lydtryk er lyden fra et par Audeze Planar Magnetic høretelefoner altid imponerende hurtig og præcis, med masser af detaljer og en dyb og kontrolleret basgengivelse. Nogle mener, at denne lydkarakter ligger tættere på vores måde at opleve lyd på i den virkelige verden, men det et af de spørgsmål, som entusiasterne sikkert aldrig bliver enige om. 


HiFi Klubbens
Ekspertvurdering

Fordele

 • Passer til PS4, PS5, PC og Mac
 • Stabil lossless Ultra Low Latency trådløs forbindelse via Bluetooth
 • Bluetooth 5.3 (inkl. game/chat mix og sidetone)
 • Lang trådløs rækkevidde (op til 20 meter med USB-dongle, 70 meter via Bluetooth)
 • Flot lydkvalitet også til musik
 • Højkvalitets boom-mikrofon med god støjdæmpning (aftagelig)
 • Dedikeret AudezeHQ App

Begrænsninger

 • Ikke 3D / head tracking teknologi eller surround
 • Ikke aptX Bluetooth
 • Der findes alternativer med lavere vægt

Tilbehør til Audeze Maxwell P (PS/PC)

Tekniske specifikationer

HøretelefontypeOver-ear
Aktiv støjreduceringNej
Frekvensområde10-50.000 Hz
MikrofonJa
Akustisk konstruktionLukket
Bluetooth versionJa - 5.3 ( LDAC, AAC, SBC )
Enhed type/størrelse90 mm - Planar magnetic driver
Afspilning via USBJa

Anmeldelser


4.8
38 anmeldelser
5
31
4
6
3
1
2
0
1
0