Gå til indhold

RHA høretelefoner

0 produkter
Der blev ikke fundet nogen resultater for de valgte filtre.

RHA høretelefoner

RHA er en relativt ny producent, som kom på markedet i 2011 med deres in-ear høretelefoner og ambitionen om at lave produkter, der opfordrer dig og dem omkring dig til at interagere mere, føle mere og være til stede i nuet.

RHA høretelefoner er designet ud fra en intuitiv tilgang, hvor det skal være nemt at komme til og lytte til lige det, du har lyst til, når du har lyst til det. RHA har hurtigt fået succes og er i skarp konkurrence med mærker som Sennheiser, hvilket siger en del om kvaliteten af deres produkter.

Fokus på kvalitet i både design, komfort og lyd

Designmæssigt er RHA høretelefoner enkle og stilede med enten rustfrit stål, aluminium eller keramik. Den rustfri stålkonstruktion er rigtig holdbar, mens aluminiumsudgaven er det økonomiske alternativ, hvor du stadig får både komfort og kvalitet. Når øreproppernes hus er lavet af keramik, betyder det, at eventuelle forvrængninger og uønsket resonans minimeres, så din lydoplevelse bliver endnu bedre.

Når det kommer til komfort, kan RHA høretelefoner noget helt specielt. Mange af modellerne har nemlig en helt særlig form, hvor du fører ørepropperne bag øret og herefter ned i øregangen i stedet for at tage dem i forfra. Når du har vænnet dig til den nye måde at tage dine RHA høretelefoner i, vil du lægge mærke til, hvor stor en fordel det er – de sidder nemlig så godt fast, at du slet ikke behøver bekymre dig om, om de skulle falde ud, hvis du drejer hovedet på en bestemt måde, eller hvis du dyrker sport med dem i.

Du kan dog også få helt almindelige in-ear høretelefoner, for eksempel RHA earbuds i forskellige størrelser, så du kan finde den helt rigtige form til dine ører.

Selvom du kan få mange forskellige in-ear RHA høretelefoner, har de alle et vigtigt element til fælles: den gode lyd er i højsædet. Blandt andet har nogle af modellerne den smarte, patenterede RHA DualCoil-funktion, hvor høretelefonerne giver lige fokus til bas, mellem- og diskantfrekvenser, så lyden får en perfekt balance, masser af kraft og god dybde.

RHA headset

Et headset defineres som et par høretelefoner med indbygget eller påsat mikrofon. Derfor er alle RHA høretelefoner i virkeligheden RHA headset, da de alle har indbyggede mikrofoner.

Et RHA headset gør det muligt for dig at ringe op og modtage opkald direkte fra dit headset. Du behøver altså hverken koble dit RHA headset fra eller finde telefonen frem, hvis nogen ringer til dig – du kan blot trykke på knapperne, der enten befinder sig på kablet eller direkte på headsettet.

Trådløse in-ear RHA hovedtelefoner

I udvalget finder du også trådløse hovedtelefoner. Alle trådløse RHA hovedtelefoner tilsluttes via Bluetooth. Det er i dag en af de foretrukne måder at tilslutte trådløse hovedtelefoner, og det skyldes blandt andet den nemhed, der er forbundet med Bluetooth.

Bluetooth fungerer nemlig på tværs af enheders forskellige producenter og styresystemer, så hvis du har et par Bluetooth hovedtelefoner, skal du ikke være bekymret over, hvorvidt dine hovedtelefoner er kompatible med din enhed eller ej.

Rækkevidden er ikke lige så stor som andre trådløse muligheder, men der er ofte opdateringer til Bluetooth, hvor rækkevidden forbedres. Desuden er vi sjældent langt væk fra vores smartphones, så i de fleste tilfælde er Bluetooth rækkevidden rigeligt.

In-ear høretelefoner med nakkekabel

Blandt de trådløse RHA høretelefoner finder du også de smarte høretelefoner med nakkekabel. Som navnet antyder, har du et kabel fra dine earbuds, der går rundt om nakken.

På den måde har du stadig fordelen ved et par trådløse in-ear høretelefoner, men med følelsen af ekstra sikkerhed, fordi de hænger rundt om din nakke. Med et par RHA in-ear høretelefoner med nakkekabel kan du derfor nyde godt af både fleksibilitet og et praktisk aspekt, da du blandt andet kan tage høretelefonerne ud og lade dem hænge om halsen, hvis du ikke lige bruger dem.

Som en ekstra feature er de to earbuds ofte magnetiske, så de klikker sammen, når du bærer dem om halsen – noget der virkelig gør en forskel, hvis du har dem hængende om halsen det meste af dagen, så de er klar, når du skal bruge dem igen.

In-ear høretelefoner med nakkekabel er også meget populære som sportshøretelefoner. Hvis du har en aktiv livsstil, for eksempel med meget løb eller cykling, kan det være til stor gene at have et kabel hængende, når du gerne vil høre musik imens. Med et par RHA høretelefoner med nakkekabel får du en ekstra følelse af sikkerhed, så du bare kan løbe derudad uden at tænke over dine høretelefoner, og uden et kabel der hænger ned foran dig.

True Wireless earplugs

En anden type in-ear RHA høretelefoner er de trådløse RHA earplugs i True Wireless-udgaven. Det betyder, at dine RHA høretelefoner slet ikke har noget kabel. True Wireless RHA earplugs giver dig derfor muligheden for at være 100 % fleksibel og føle dig komplet fri, fordi du slet ikke har nogle kabler at holde øje med.

Du får også stadig alle de funktioner, du ville få i et almindeligt sæt RHA earplugs. Det hele sidder bare på øreproppens hus: mikrofon, kontrolknapper, batteri, osv.

Afprøv dine nye RHA høretelefoner i HiFi Klubben

Vi anbefaler altid, at du kommer ind i en fysisk HiFi Klubben butik, inden du bestemmer dig for et par høretelefoner. Det kan nemlig være rigtig rart at opleve dem fysisk, så du kan mærke, hvordan de føles og høre, hvordan de lyder, inden du køber.

Vi står selvfølgelig også altid klar til at hjælpe dig, hvis du har nogle spørgsmål, så vi er sikre på at finde et par RHA høretelefoner, der passer perfekt til dine behov.

Se flere lækre produkter