Gå til indhold
0 produkter
0 produkter
  Der blev ikke fundet nogen resultater for de valgte filtre.

  Sony høretelefoner

  Sony er indbegrebet af høj kvalitet og skarpt design, uanset hvor i deres produktsortiment man kigger, og Sony hovedtelefoner er naturligvis ingen undtagelse. Samtlige modeller er gennemsyret af god kvalitet, lækre materialer og stilrent design. Uanset om du er på jagt efter Sony in-ear høretelefoner med de små ørepropper eller de større over-ear modeller, der omkranser øret, er der masser af muligheder for at få et par lækre Sony høretelefoner fyldt med god lyd.

  Sony trådløse høretelefoner til ethvert behov

  Mange Sony høretelefoner er trådløse, så du lynhurtigt kan forbinde dem til din smartphone og lytte til god lyd i timevis, uden at du skal bøvle med kabler og besværlig tilslutning.

  De trådløse Sony høretelefoner har alle en god batteritid, så du kan lytte i lang tid uden at løbe tør for strøm. Derudover er der tænkt på komforten, uanset hvilken model du vælger. Hvis de er med ørekopper, er disse bløde og behagelige, selv efter mange timers brug. Vælger du ørepropper i stedet, sidder de små Sony earplugs perfekt, så du ikke lægger mærke til andet end den gode lyd, der strømmer ud i dine øregange.

  Sony Bluetooth høretelefoner

  De fleste trådløse høretelefoner forbindes via Bluetooth, hvilket også er tilfældet for modellerne fra Sony. Høretelefoner med Bluetooth kan tilsluttes stort set alle enheder – såfremt disse har Bluetooth selvfølgelig – hvilket er en stor fordel, da du så ikke er bundet af, om dine enheder er kompatible med dine høretelefoner. Sony Bluetooth høretelefoner er geniale, hvis du er meget på farten og vil have god lyd med dig overalt. Så snart de er forbundet til din telefon, kan du putte den i lommen og klare resten direkte på høretelefonerne.

  Sony over-ear høretelefoner

  Sony over-ear høretelefoner er perfekte, uanset om du er på farten, på kontoret eller noget helt tredje. De er fremstillet i lækre materialer og med fokus på komforten, så du kan have dem på i timevis, uden at få fladtrykte og kløende ører. For at du kan opnå optimal komfort hele vejen rundt, er der i nogle af modellerne også mulighed for at justere længden på hovedbåndet, så det passer til lige netop dig.

  Over-ear kopperne omslutter dine ører helt, hvilket giver fantastiske betingelser for den støjreducerende funktion ANC, som du kan blive klogere på længere nede.

  Sony høretelefoner har massevis af spilletimer i sig på blot en enkelt opladning, og vælger du en af modellerne med mulighed for hurtigladning, kan du på blot 10 minutter få yderligere en times batteritid. Derudover kan du bruge høretelefonerne med kabel, hvis du vil spare på strømmen, eller du løber tør undervejs på en udflugt.

  Sony in-ear høretelefoner

  Sony in-ear høretelefoner er til dig, der vil have så lille en løsning som muligt, uden at du går på kompromis med komfort og lydkvalitet. Sony in-ear høretelefoner kommer i to typer: med nakkekabel og som True Wireless.

  Mange in-ear høretelefoner med nakkekabel er lavet med magnet, så de to earplugs automatisk sætter sig sammen, og du slipper for, at de filtrer ind i hinanden, når du har dem i tasken eller lommen. Samtidig sikrer det, at du ikke taber høretelefonerne. Med det smarte nakkekabel kan du have dit Sony headset i nærheden hele dagen – når du ikke bruger det, kan det hænge om halsen, så det er inden for rækkevidde, hvis du pludselig skal modtage et opkald, eller har brug for at lukke omverdenen ude.

  Skal det være endnu mindre, skal du have fat i et sæt Sony høretelefoner af True Wireless-typen. Her er der kun de to earplugs, som forbindes trådløst til din smartphone og hinanden via Bluetooth. Sony earplugs bruges ofte i forbindelse med sport, men du skal være opmærksom på, at det ikke er alle modeller, der er lavet til at modstå sved, snavs og fysisk aktivitet. Hvis du er specifikt på udkig efter en lydhjælper til din træning, kan du tjekke vores kategori med høretelefoner til sport, så du er sikker på, at de kan klare mosten.

  Sony headset

  De fleste Sony høretelefoner er i virkeligheden headset, da de har indbygget mikrofon, som netop er det, der karakteriserer et headset. Med et Sony headset kan du derfor foretage opkald direkte, da en eller flere mikrofoner på henholdsvis ørekopper eller earplugs sørger for at opfange din stemme, så du går klart igennem til modtageren – uden du behøver tage din telefon op af lommen.

  Mange er glade for dette, hvis de træner eller tit er på farten. Med et Sony headset kan du nemt besvare opkald, selvom du står nede i træningscenteret. Når bare din telefon og dit headset er forbundet, kan du betjene en række funktioner direkte på headsettet, så du kan lade mobilen ligge i lommen – eller måske i skabet i omklædningen, så du ikke bliver fristet af sociale medier undervejs i din træning. Dette kommer naturligvis an på, hvordan dit træningscenter er indrettet, da der er grænser for, hvor langt den trådløse forbindelse kan række.

  Et Sony headset er produceret med fokus på netop opkald, hvilket betyder, at mikrofonerne er af god kvalitet og sørger for, at du ikke kun får god lyd i dine ører, men også at modtageren kan høre, hvad du siger, også selvom du står ude i blæsevejr.

  Smarte funktioner og muligheder

  Det innovative brand er naturligvis helt med på beatet, når det kommer til praktiske funktioner og forskellige muligheder for personlig tilpasning af dine høretelefoner. Når du køber Sony høretelefoner får du derfor et hav af praktiske og sjove funktioner, der alle bidrager til at gøre din hverdag nemmere og din musiklytning mere komfortabel.

  Sony noise cancelling høretelefoner

  En meget populær funktion er det smarte noise cancelling (ANC) med automatisk tilpasning til dine omgivelser. Når du slår denne funktion til, lukker høretelefonerne af for omverdenen, så der er helt ro omkring dig. Det er guld værd i toget og på flyet, ligesom det også kan være nødvendigt, hvis du skal have ro til at koncentrere dig om en opgave på kontoret.

  Nogle modeller kan endda tilpasse sig dine omgivelser, så de selv slår noise cancelling til og fra, alt efter hvor du befinder dig. Du indstiller nemt dine præferencer i Sonys app. Her angiver du, i hvilke situationer du vil have støjreduktion slået til og fra – for eksempel slået til i toget, men slået fra når du stiger af, så du kan høre trafikken – hvilke præferencer du har for lydstyrke og meget mere. Du kan altså skræddersy dine Sony høretelefoner til at passe til lige præcis dig og dine behov.

  Se også vores høretelefoner med særlige egenskaber

  Stemmestyring og smart touch betjening

  Sony høretelefoner gør det nemt for dig at betjene din smartphone – helt uden at finde den frem. Ved hjælp af knapper på høretelefonerne, kan du styre musikken, indstille lydstyrke, modtage opkald og meget mere. Skal det være endnu nemmere, kan du benytte dig af stemmestyring via Google Assistant eller Siri. Så skal du blot give dine kommandoer, hvorefter Google eller Siri sørger for at lægge aftaler i din kalender, læse beskeder højt, ringe op til den du skal tale med, eller hvad du ellers har brug for. Det bliver vist ikke nemmere.

  Personlig tilpasning af earplugs

  Ikke alle ører er ens, og derfor er det heller ikke alle høretelefoner, der passer til alle. Det har Sony dog også en løsning på – de laver nemlig deres in-ear høretelefoner med udskiftelige ørestykker i silikone. I nogle tilfælde følger der en stak i forskellige størrelser og former med, når du køber, og ellers kan du altid tilkøbe det, hvis du finder ud af, at de medfølgende ikke passer i dine ører. På den måde kan du sætte den størrelse og form på, der passer bedst i dine ører. Det giver dig den bedst mulige komfort, så du kan have headsettet eller høretelefonerne på i mange timer i træk, uden dine ører bliver generet.

  Prøv Sony høretelefoner i HiFi Klubben

  Har du svært ved at vælge mellem de smarte Sony høretelefoner og headset, er du altid velkommen til at lægge vejen forbi en af vores butikker. Her kan du opleve de forskellige modeller og se, røre og lytte, så du kan få en idé om forskellene, inden du beslutter dig endeligt.

  Har du spørgsmål til Sony hovedtelefoner, headset eller andet, står vores medarbejdere klar med svar, ligesom de også kan fortælle dig om fordele og ulemper ved de forskellige modeller. 

  Se flere høretelefoner fra disse brands