Gå til indhold

NAD D3020 / DALI ZENSOR PICO Musiksystem med streaming

Spar 1.100,-

D3020 og ZENSOR PICO-højttalerne udgør et komplet, ultrakompakt og velspillende stereosystem til både musik og TV-lyd. Med Bluetooth kan du trådløst streame musik fra alverdens streamingtjenester direkte fra din smartphone eller tablet.

Varenummer:: {{bundle.code}}

{{bundle.lowestPrice}} /Sæt

Highlights

  • Alt hvad du behøver for at spille al musik trådløst fra din smartphone, tablet eller PC/Mac
  • Imponerende flot stereolyd i forhold til størrelsen
  • TV-lyd kan styres direkte fra din eksisterende TV-fjernbetjening
  • Både digitale og analoge tilslutninger
  • Ultrakompakt og komplet stereosystem – perfekt til reolen

 

NAD D3020 / DALI ZENSOR PICO – komplet ultrakompakt stereosystem med indbygget Bluetooth og flot stereolyd
D3020 og de ultrakompakte DALI ZENSOR PICO-højttalere giver dig alt, hvad du skal bruge for at streame al musikken fra din smartphone via Bluetooth, for eksempel fra streamingtjenester som Spotify, TIDAL eller Deezer. På bagsiden finder du desuden både digitale og analoge indgange, så du kan tilslutte hvilken som helst musikkilde du kunne ønske dig – for eksempel en musikstreamer fra Sonos, HEOS eller Bluesound.

D3020 har en råstærk indbygget stereoforstærker, der er beskedent opgivet til 2 x 30 watt. Men på trods af de beskedne tal spiller D3020 uden problemer lige op med mange konkurrenter, som på papiret er langt kraftigere. Tilslut bare de to ultrakompakte DALI-højttalere, så har du et komplet og køreklart stereoanlæg, som spiller imponerende godt i forhold til de yderst beskedne dimensioner. Du kan streame musik via Bluetooth og styre musikken trådløst fra din smartphone/tablet.

Perfekt til TV-lyd
Via den indbyggede IR-modtager med lærefunktion kan du tilslutte dit TV til D3020 og styre lydstyrken fra din eksisterende TV-fjernkontrol. Så er der lagt op til krystalklar digital stereolyd hver eneste gang, du tænder for dit TV. Vel at mærke, uden at du behøver at skænke anlægget en tanke. Det tænder og slukker nemlig automatisk.

Læs mere om NAD D3020

Læs mere om DALI ZENSOR PICO 

Anmeldelser

0,0

Baseret på 0 anmeldelser fra kræsne medlemmer

Book en personlig demonstration

I Hi-Fi Klubben kan du opleve produkterne med dine egne øjne og ører, før du handler. Du kan tilmed aftale tid for en personlig demonstration. Så bliver det endnu nemmere for dig at vælge rigtigt!

Vi bruger småkager, aka cookies (informationskapsler), så du bl.a. kan bruge vores netbutik. Vi bruger dem også til at finde ud af, hvordan vores netsider bliver brugt, så vi hele tiden kan forbedre os, selvfølgelig imens vi lytter til vores favoritmusik. Ved at fortsætte accepterer du alt dette. Læs mere om cookies her