Gå til indhold

Musik er skabt til
stereo
- Del lyden

En højtaler er godt – to højtalere er mere end dobbelt så godt. Med to højtalere kan du nemlig lytte i rigtig stereo og få en meget federe oplevelse med dybde og realisme i musikken. Stereo gør en KÆMPE forskel, og du kan opleve det i HiFi Klubben.

Derfor
deler
vi en højtaler

Det gjorde ondt, men det var nødvendigt. Vi har savet en af vores fedeste stereohøjtalere midt over, og det har vi gjort for din skyld. Vi vil nemlig gerne fortælle dig, hvorfor højre og venstre er bedre end en enkelt i midten.

Er du en af de mange, der lytter til musik på en bærbar trådløs højtaler og ikke er det fjerneste interesseret i din fars store gamle anlæg, som står ude i garagen? Fint nok. Det er helt sikkert lækkert at have al musikken lige ved hånden, uanset hvor du er. Men musik fra en enkelt højtaler (mono) kan aldrig give dig fornemmelsen af at være i samme rum som din yndlingsartist, mens han eller hun spiller lige foran dig. Musikken bliver til lydtapet, og det værste er, at du vænner dig til den flade lyd. Du fortjener bedre.

Populære
produkter

Stereo får
musikken
til at leve

Du er født med to ører, og det er der en god grund til. Prøv engang at lukke dit ene øre med en finger. Så kan du ikke længere høre, hvilken retning stemmer og lyde kommer fra, og du kan heller ikke bedømme afstanden ordentligt længere. Det kræver to ører at få rumfornemmelse i lyden, og det kræver to separate lydkanaler i din musik, som skal spilles af to separate højtalere (højre og venstre). Med andre ord stereo.

Stereo er en magisk proces, hvor din hjerne arbejder sammen med lyden fra anlægget og giver dig rum og realisme i din oplevelse. Nogle gange kan du måske endda mærke gåsehuden rejse sig, når du rammer et særligt godt sted i musikken. Verdens bedste kunstnere og musikproducere bruger tusindvis af timer for at give dig den gåsehud. Er det så ikke lidt synd at snyde dig selv for den?

Du skylder dig selv at have mindst ét sted i dit hjem, hvor du kan nyde musikken, som den er skabt. Kig ind i din HiFi Klubben butik, og lad os spille din yndlingssang for dig – for fuld udblæsning og i fuld stereo. Vi elsker nemlig at dele den gode lyd!

Flere veje til
fed stereo
– valget er dit

Du kan få flot stereolyd på flere måder, og det er i høj grad op til din smag og dit behov, hvad der er den bedste løsning. Her kan du se nogle forskellige gode måder at gøre det på.

Hvad tænker du, når jeg siger
stereo?

Et stort, klumpet lydanlæg med enorme brune højtalere? Sådan var det måske i gamle dage, men det er nye tider nu. Se med, når Jesper går på gaden for at vise dig, hvor nemt og lækkert, det kan gøres i dag.

Aktive
stereohøjtalere
med indbygget anlæg

Højtalere med indbygget anlæg – også kaldet aktive højtalere – bliver mere og mere populære, og det er ikke så mærkeligt. Her er forstærkeren og den øvrige elektronik nemlig indbygget i højtalerne, så du er klar til at nyde ægte hi-fi-stereo uden ekstra apparater i reolen.

Lyden er helt på højde med et traditionelt stereoanlæg, og du får tonsvis af smarte muligheder oven i hatten. Spil trådløs musik fra din telefon med Bluetooth, få supernem hi-fi-stereolyd fra dit TV, sæt højtalerne direkte til din pladespiller, eller brug dem til gaming direkte fra din computer – aktive højtalere klarer det hele!

Du kan få et par gode aktive stereohøjtalere til samme pris som en billig TV-soundbar, men lyden er utrolig meget bedre. I den anden ende af skalaen kan du få avancerede high-end højtalere, som kan hamle op med de bedste traditionelle anlæg på markedet. Aktive højtalere er en super løsning til dig, der elsker at lytte til dit anlæg, men helst er fri for at se på det.

Se vores
aktive
højtalere

Store, små og
smarte
stereoanlæg

Et traditionelt stereoanlæg består af to traditionelle (passive) højtalere, som er forbundet til et separat anlæg med kabler. Her kan højtalerne ikke spille på egen hånd, så det er forstærkeren i anlægget, som leverer de nødvendige watt til at drive højtalerne og sende musikken ud i din stue. Sværere er det egentlig ikke – men der er utallige måder at gøre det på.

Hvis du er hardcore entusiast, kan forstærker og højtalere næsten ikke blive store nok. Fysikkens love gælder stadig, og der er bare ikke noget bedre end masser af watt og et par solide gulvhøjtalere med kælderdyb bas, hvis du vil have den helt optimale lyd til din musik.

I dag er der til gengæld mange flere muligheder end før i tiden. Nu kan du nemlig også få små og elegante anlæg med masser af kræfter og en stereolyd, der får englene til at synge hjemme i din egen stue. Plus trådløs musikstreaming og alle de smarte muligheder, du har drømt om. Høj kvalitet kommer i alle størrelser – valget er dit.

Se vores lækre
stereoanlæg

Trådløse
højtalere
til stereo og multirum

Multirum med trådløse højtalere er en genial opfindelse. Her kan du fylde alle rum i dit hjem med trådløs musik, og du og familien kan styre hele dynen fra hver jeres telefon. Men vidste du, at du også kan få fed trådløs stereolyd, som fylder din stue med store musikoplevelser?

HiFi Klubben har tre forskellige multirums-systemer – Sonos, Bluesound og Denon HEOS – og de giver dig alle sammen mulighed for at sætte to trådløse højtalere op til at spille ægte højre/venstre stereo. Det giver dig en meget mere autentisk musikoplevelse.

Det er lige så nemt at betjene et anlæg med to højtalere som med en enkelt. Men du får en meget flottere lyd, som du vil nyde, hver eneste gang du vælger dine favoritter på telefonen. Få den fulde oplevelse – spil din trådløse musik i stereo!

Se vores
trådløse
multirums højtalere

Del lyden
i hele dit hjem

Alting lyder bedre i rigtig stereo, og du fortjener at forkæle dig selv med en ordentlig oplevelse. Især når det kan kan gøres både nemt og smart. Dit TV er et oplagt sted at starte, men der er utallige andre muligheder. Her kan du se et par stykker af dem.

Hør
før du handler

I HiFi Klubben står vi altid klar til at give dig en fed demo af det produkt, du har set dig varm på. Så kan du nemlig høre og se forskellene, før du handler. I denne video viser vi dig tre forskellige stereoanlæg i tre forskellige prisklasser. Se med :-)
Find butik her

Ægte hi-fi i 
elegant
design

FORTE Mk2 fra Argon Audio er den smarte løsning til dig, der vil have flot lyd og lækkert design til TV-lyd og trådløs musik. Al elektronikken er indbygget i højtalerne, og lyden matcher nemt et traditionelt hi-fi-anlæg. Eksklusiv finish i mat lak eller valnød.
Læs mere

Stor lyd og
store
muligheder

FENRIS højtalerserien fra Argon Audio giver dig alt det, du har brug for til TV-lyd og musik, uden at du skal se på et helt anlæg i reolen eller suge bunden ud af din bankkonto. Her får du rigtig hi-fi til soundbar pris!
Læs mere