Gå til indhold
En trådløs højtaler er god – to rigtige hi-fi-højtalere er meget bedre! I HiFi Klubben er vi eksperter i at give dig både den fede lyd og alle de trådløse Sonos lækkerier i et kompakt anlæg.

Stereo
med to Sonos One?

Sonos gør det supernemt at få trådløs musik i alle de rum, du har lyst til. Men du fortjener mindst ét sted i dit hjem, hvor du virkelig kan nyde den fede lyd, der får de små hår til at rejse sig. Så bliver din musik nemlig til en oplevelse i stedet for bare baggrundslyd. Du har to ører for at kunne høre tingene rigtigt – og derfor skal du have en rigtig Sonos hi-fi-løsning med to højtalere!

Meget bedre lyd med to højtalere

En enkelt trådløs højtaler kan lyde udmærket, men den kan aldrig give dig dybde og perspektiv i musikken, uanset hvor god den er. Et rigtigt stereo-lydbillede kræver altid to separate højtalere med en vis indbyrdes afstand, så de små lydforskelle i højre og venstre kanal får plads til at skabe deres magiske 3D-effekt.

Hvis du vil have en 100 procent trådløs Sonos løsning til stereo, kan du via appen lave en opsætning, hvor to Sonos højtalere spiller henholdsvis højre og venstre kanal. Det giver dig en meget mere spændende musikoplevelse, og du kan få mere tryk på lyden end med en enkelt højtaler. To Sonos One fungerer fint i et lille rum, for eksempel køkken eller hjemmekontor, og hvis du har et større rum eller har lyst til at spille rigtig højt, kan du vælge to styk af den større Sonos Five. Så har du power nok, også hvis der skal være fest.

Målt alene på lydkvalitet til prisen er løsningen med to trådløse Sonos højtalere dog lidt højt prissat, og lyden i all-in-one højttalere er altid kraftigt manipuleret med den indbyggede digitale signalprocessor (DSP). Det er gjort for at give dig mere bas, og for at du skal synes det lyder bedre. Men set med Hi-Fi briller og målt alene på stereo lydkvalitet, findes der en endnu bedre løsning fra Sonos. Nemlig det kompakte trådløse musikanlæg Sonos Amp kombineret med et par traditionelle hi-fi-højtalere.

Sonos
AMP

Sonos Amp har kræfter og smarte funktioner, som løfter din oplevelse op på næste niveau. 2 x 125 watt er fint til at trække et par gode hi-fi-højtalere efter dit eget valg, og du får HDMI-indgang oven i hatten. Det betyder, at du kan tilslutte dit TV med automatisk tænd/sluk, optimal digital lydkvalitet og kontrol af lydstyrken fra din eksisterende TV-fjernbetjening. Så har du både den fede lyd og den lækre betjening.

Som prikken over i’et kan du gemme Sonos Amp væk bag lågen i et TV-møbel eller i et teknikskab, hvis du vil have din boligindretning så enkel som muligt.
Se den her

Sonos Amp – en bedre løsning

Sonos Amp er et komplet minianlæg med præcis den samme lækre smartphone-kontrol som de populære trådløse Sonos højtalere. Her får du bare den store flotte lyd som fra et klasisk stereoanlæg med oveni. En enkel og genial opskrift, som du vil nyde i årevis. Det er den perfekte løsning til dagligstuen, og du kan stadig supplere med store og små trådløse Sonos-højtalere i alle de rum, du har lyst til.          

Sonos stereo
opsætning
i Sonos app

Det er nemt at få Sonos højtalere til at spille i stereo via Sonos’ egen app. Det kræver blot, at du har to Sonos højtalere af samme type, og at begge højtalere er tilføjet dit system som separate rum. Dernæst skal du gøre følgende i Sonos-appen på din telefon:

 • Åbn Sonos App.
 • Under fanen Indstillinger vælger du System.
 • Under Produkter skal du trykke på en af de højtalere, du vil bruge i dit stereopar
 • Tryk Konfigurer stereopar (eller Opret stereopar, hvis du bruger Sonos S1 Controlleren), og følg vejledningen i appen.
 • Det er hurtigt klaret, og så lyder din musik pludselig meget bedre. Driller det alligevel med opsætningen, så kig endelig ned i din lokale HiFi Klubben butik. Vi hjælper dig gerne med at få det til at spille.

  Gør Sonos bedre

  Når du køber Sonos Amp i HiFi Klubben, kan du vælge mellem mere end 350 forskellige højtalere. Andre steder kan du måske vælge mellem tre – hvis du er heldig. Vi kan derfor skræddersy den løsning, der passer præcist til din indretning og din pengepung.

  De fleste andre steder vil du desværre opleve at de mener én højttaler er rigeligt. Men den går ikke i HiFi Klubben! Vi elsker god lyd, og derfor synes vi selvfølgelig du skal opleve Sonos i stereo, og gerne med en par rigtige HiFi højttalere. Og er du rigtig lyd-entusiast går du nok efter Sonos’ egen streamer kaldet ”Port”, som du kan koble på en tung HiFi forstærker og dermed opnå den allerbedste kvalitet.

  HiFi Klubben har solgt Sonos længere end mange andre, og derfor kan vi give dig mange valgmuligheder og virkelig god vejledning inden køb. Og du får 3 års medlemsgaranti på alt, uden at det koster dig en krone ekstra.

  Kom ind i HiFi Klubben og oplev forskellen!

  Alt
  Sonos