Gå til indhold

Sådan får du fed lyd med
Sonos

En trådløs højtaler er godt – to rigtige højtalere er meget bedre! I HiFi Klubben er vi eksperter i at give dig både den fede lyd og alle de trådløse Sonos-lækkerier i et kompakt minianlæg.

Sonos gør det supernemt at få trådløs musik i alle de rum, du har lyst til. Men du fortjener altså mindst ét sted i dit hjem, hvor du virkelig kan nyde den fede lyd, der får de små hår til at rejse sig. Så bliver din musik nemlig til en oplevelse i stedet for bare baggrundslyd. Du har to ører for at kunne høre tingene rigtigt – og derfor skal du have en rigtig Sonos hi-fi-løsning med to højtalere!

Sonos Amp er et komplet minianlæg med præcis den samme lækre smartphone-kontrol som de populære trådløse Sonos-højtalere. Her får du bare den store flotte lyd fra det gode gamle stereoanlæg med oveni. En enkel og genial opskrift, som du vil nyde i årevis. Og du kan stadig supplere med store og små trådløse Sonos-højtalere i alle de rum, du har lyst til.

Vi gør Sonos bedre

Når du køber Sonos i HiFi Klubben, kan du vælge mellem mere end 350 forskellige højtalere. Andre steder kan du måske vælge mellem tre – hvis du er heldig. Vi kan derfor skræddersy den løsning, der passer præcist til din indretning og din pengepung.

Vi har også solgt Sonos i flere år end nogen andre, og derfor kan vi give dig de bedste valgmuligheder og den bedste vejledning inden køb. Og du får 3 års ægte garanti på alt, uden at det koster dig en krone ekstra.

Kort sagt: Vi gør Sonos bedre – kom ind i HiFi Klubben og oplev forskellen!

Se også

Højtalere med wifi
Højtalere til streaming
Multiroom højtalere
Trådløse højtalere

Vælg et rigtig Sonos Hi-Fi anlæg