Gå til indhold

Sig farvel til den flade lyd

Sonos
til dit TV

Dit TV fortjener en ordentlig lyd til det flotte billede. En soundbar fra Sonos løfter din TV-oplevelse op på et helt nyt niveau, og det hele kører så nemt, at du ikke behøver ikke at skænke betjeningen en tanke.

Lyden fra de bittesmå indbyggede højtalere i dagens superflade TV kan slet ikke leve op til den fantastiske billedkvalitet. Derfor har Sonos skabt en række løsninger til bedre TV-lyd, heriblandt den smarte og prisvenlige soundbar Beam (Gen 2). Med sine blot 65 cm i bredden passer Beam perfekt under dit TV, enten på en hylde eller monteret på væggen. 

Alle TV-højtalere fra Sonos er nemme at slutte til dit TV, betjeningen kører helt ukompliceret uden ekstra fjernbetjeninger, og de leverer overraskende god lyd, når du ser TV og film, streamer musik fra nettet, lytter til podcasts og lydbøger eller gamer.

Hele det fantastiske Sonos-univers inklusive app-kontrol og trådløs multirums-musik følger med oven i hatten, og som et topmoderne lydprodukt er Beam også klargjort til stemmestyring, som vil give dig en helt ny og endnu friere oplevelse.*

Lyd som i biografen med surround

En Sonos soundbar vil altid give dig meget bedre lyd end de indbyggede højtalere i dit TV, men det kan blive bedre endnu. Uanset om du vælger Beam (Gen 2) eller Sonos Arc, kan du nemlig tilføje to trådløse baghøjtalere og få surroundlyd, der omslutter dig på alle sider ligesom i biografen. Til det brug vil de kompakte One eller One SL være et perfekt valg.

Hvis du yderligere tilføjer en trådløs Sonos Sub (Gen 3) som subwoofer til de dybeste bastoner, har du faktisk opbygget en hel hjemmebiograf med et absolut minimum af apparater, højtalere og kabler. Nemmere bliver det ikke at få en hjemmebiograf i stuen, og hele udstyret er så enkelt og diskret, at du aldrig vil tænke over det i dagligdagen.

Sonos
Soundbar

Vi gør Sonos bedre

I HiFi Klubben har vi solgt Sonos i flere år end nogen andre på markedet, og vi kender systemet til mindste detalje. Vi giver dig de fleste valgmuligheder og den bedste vejledning inden køb, og vi skræddersyr den Sonos-kombination, der passer præcist til din indretning og din pengepung, uanset om du går efter en lille trådløs højtaler eller en ægte hi-fi-løsning. Du får tilmed 3 års ægte garanti på alt, uden at det koster dig en krone ekstra.

Kort sagt: Vi gør Sonos bedre – kom ind i HiFi Klubben og oplev forskellen!