Gå til indhold

Sonos
– nem trådløs lyd til hele familien

Sonos er det originale multirums-system, som gør det supernemt at spille trådløs musik i hele dit hjem. Der findes en lækker Sonos løsning til både små og store rum, inklusive god lyd til dit TV.

Sonos er markedets suverænt mest populære og udbredte system til trådløs musik i hele dit hjem, i daglig tale kaldet multirum. Hvis det stadig er noget helt nyt for dig, synes du måske, at det lyder kompliceret. Men det er både sjovt og rørende nemt, når først du kommer i gang – og det gør du lynhurtigt!

Mest populære
Sonos

I gang
på et øjeblik

For at få lyd på Sonos skal du bare bruge din telefon samt en trådløs Sonos højtaler eller TV-soundbar. Via telefonen og dit hjemmenetværk guider den brugervenlige Sonos app guider dig gennem opsætningen, og i løbet af få minutter er du klar til at spille musik fra din favorit streamingtjeneste på nettet, f.eks. Spotify.

Styr al
din musik

Du kan styre Sonos på tre måder. I Sonos appen vælger du musik og har kontrol over hele dit Sonos system. Med din TV-fjernbetjening skruer du op og ned for lyden på din Sonos soundbar. De simple ting kan du klare med knapper direkte på højtaleren. Det er altid nemt at bruge Sonos.

Multirum
– fyld dit hjem med trådløs lyd

Når du har oplevet, hvor nemt det er, får du snart lyst til at udvide med trådløse Sonos højtalere i flere rum. Højtalerne spiller sammen via dit wi-fi, og i Sonos appen kan alle i familien være med til at styre musikken fra hver deres telefon. Stue, køkken, soveværelse, børneværelse, badeværelse, terrasse – fortsæt selv.

Nyeste
Sonos

Avanceret teknik løfter
din oplevelse

Alle højtalere og soundbarer fra Sonos er pakket med avanceret teknologi, som giver dig imponerende klar og fyldig lyd i forhold til størrelsen. Vælg små højtalere til små rum og større højtalere til større rum – sværere er det faktisk ikke. Sonos har løsninger til alle rum og alle behov.

Vi gør
Sonos bedre

I HiFi Klubben har vi solgt Sonos i flere år end nogen andre, og med markedets dygtigste medarbejdere kan vi give dig de bedste valgmuligheder og den bedste vejledning inden køb. Og du får 3 års ægte garanti på alt, uden at det koster dig en krone ekstra. Kom ind i HiFi Klubben og oplev forskellen!
Vi gør Sonos bedre