Gå til indhold

TV-lyd, gaming, trådløs musik og pladespiller

Stor lyd og
store
muligheder

FENRIS højtalerserien fra Argon Audio giver dig alt det, du har brug for til TV-lyd og musik, uden at du skal se på et helt anlæg i reolen eller suge bunden ud af din bankkonto. Her får du rigtig hi-fi til soundbar pris!

FENRIS er et komplet musikanlæg, hvor alt på elegant vis er bygget ind i højtalerne. På den måde kan du forkæle dine ører uden at belaste din boligindretning med unødvendige apparater og kabler. Du får rigtig hi-fi-lyd i ægte stereo, trådløs musik med Bluetooth, supernem TV-lyd i høj kvalitet samt indgange til andre musikkilder inklusive pladespiller. Det hele kommer i et enkelt og stilrent skandinavisk design. Hvad kan du næsten ønske dig mere?

Du kan vælge mellem tre FENRIS modeller i forskellige størrelser og finishes. Alle har den gode lyd og de smarte funktioner tilfælles, så du skal bare beslutte, hvor meget af det gode du har brug for. Skal det være en kompakt model til reolen eller en stærk gulvhøjtaler, som får bas og trommer til at rykke i mellemgulvet? FENRIS er med på det hele og designet til det moderne hjem, så kom bare an.

Kig ind i din HiFi Klubben butik og oplev FENRIS – rigtig hi-fi til soundbar pris!

Hvilken
FENRIS
passer til dig?

Fed TV-lyd i stereo med
Supernem 
betjening

Via HDMI kan du tilslutte dit TV i optimal digital lydkvalitet og styre lyden fra din eksisterende TV-fjernbetjening. Så har du både den fede lyd og den lækre betjening inklusive automatisk tænd/sluk. Du skal bare læne dig tilbage i sofaen og glæde dig over, at din TV-oplevelse er blevet meget bedre.

Trådløs
musik

i din hule hånd

Via Bluetooth 5.0 kan du spille alverdens musik trådløst og i god kvalitet fra din telefon, tablet eller computer. Det gælder både musiktjenester, din egen musiksamling og andre streamingtjenester som f.eks. YouTube og Netflix. Bluetooth klarer det hele.

Perfekt til din 
pladespiller

FENRIS har dedikeret pladespillerindgang med indbygget RIAA-forstærker, så du direkte kan tilslutte en ganske almindelig pladespiller. Skru helt op for nostalgien, og nyd den varme, knitrende lyd fra dine favorit-LP’er.

Stor lyd, bedre
gaming

Du får en meget federe gaming-oplevelse, når lyden også er i top. For eksempel med et par kompakte FENRIS højtalere på skrivebordet og måske en subwoofer til at sætte ekstra skub i eksplosionerne. Gamer du på TV’et? Prøv et par seje gulvhøjtalere!

Stilrent 
Skandinavisk Design

God lyd er lækkert, men dit grej skal selvfølgelig også være lækkert at se på. FENRIS kommer i et enkelt og stilrent skandinavisk design, som fungerer både med og uden stoffronter. Vælg frit den finish, som passer bedst til netop din boligstil.

Argon Audio FENRIS-serien

 • FENRIS A4

  • Ekstra kompakte mål
  • 4” bas
  • Til mindre rum, skrivebord eller kompakt TV-møbel
 • FENRIS A5

  • Ekstra bund og råstyrke
  • 5,25” bas
  • God kompakt allrounder
 • FENRIS A55

  • Råstærk gulvhøjtaler
  • 2 x 5,25” bas
  • Til store stuer og store lydoplevelser

Anbefalede 
produkter