HiFi Klubben

Gå til indhold

Denon PMA-1600NE + DALI OPTICON 6 Musikanlæg

PMA-1600NE + OPTICON 6 er et audiofilt anlæg med en tung råstærk analog forstærker og et sæt seriøse gulvhøjtalere. Her får du eksklusiv kvalitet og fleksible tilslutninger til både digitale og analoge lydkilder inkl. pladespiller (MM/MC).

{{bundle.lowestPrice}} /System
Normalpris 0
for at købe varen til medlemspris

Highlights Denon PMA-1600NE + DALI OPTICON 6 – tungt, audiofilt og analogt anlæg med suveræn lyd til både digitale og analoge musikkilder inkl. pladespiller (MM/MC)

  • Tung og stabil analog forstærker med eksklusiv aluminiumsfinish
  • Både analoge og digitale tilslutninger (optisk/digital/USB)
  • Dedikeret pladespillerindgang i audiofil kvalitet (MM/MC)
  • 32-bit opsampling af digitale lydkilder
  • Velbyggede gulvhøjtalere i den seriøse hi-fi-klasse

PMA-1600NE + OPTICON 6 er et audiofilt anlæg med en tung og strømstærk forstærker, der driver de seriøse DALI-gulvhøjtalere i overlegen stil. Et fremragende valg til dig, der sætter pris på solid kvalitet og den musikalske lyd fra en velbygget analog forstærker.

PMA-1600NE har rigeligt med råstyrke til at fylde hele stuen med audiofil lyd. Du kan tilslutte analoge lydkilder inklusive pladespiller (MM/MC), eller du kan udnytte den indbyggede D/A-konverter, der opsampler alle dine digitale lydkilder til 32-bit kvalitet. PMA-1600NE er gennemført konstrueret med lækker aluminiumsfinish, så det visuelle indtryk kan leve op til de lydmæssige præstationer.

OPTICON 6 er en velbygget gulvhøjtaler med overbevisende hi-fi-lyd. Den bruger unikke DALI-teknologier som det dobbelte diskantmodul, der giver silkeblød diskant med stor spredning, og træfibermembraner, der giver præcis og velopløst lyd, uanset om du spiller på høj eller lav lydstyrke. Med deres relativt kompakte kabinet kan højtalerne stadig passe ind i en almindelig stue uden at stjæle hele billedet.

Læs mere om Denon PMA-1600NE

Læs mere om DALI OPTICON 6

Book en personlig demonstration

I HiFi Klubben kan du opleve produkterne med dine egne øjne og ører, før du handler. Du kan tilmed aftale tid for en personlig demonstration. Så bliver det endnu nemmere for dig at vælge rigtigt!

Vi bruger småkager, aka cookies (informationskapsler), så du bl.a. kan bruge vores netbutik. Vi bruger dem også til at finde ud af, hvordan vores netsider bliver brugt, så vi hele tiden kan forbedre os, selvfølgelig imens vi lytter til vores favoritmusik. Ved at fortsætte accepterer du alt dette. Læs mere om cookies her