Gå til indhold

Fri fragt på Sonos - LÆS MERE

Sonos Playbar + SUB + PLAY:1 Surroundanlæg

Trådløst surroundsystem opbygget af Sonos-systemets soundbar, subwoofer og de kompakte PLAY:1-højttalere. Sæt hele systemet op på få minutter via. Sonos-appen – alt sammen helt uden højttalerkabler. PLAY:1-højttalere fås i sort eller hvid.

{{bundle.lowestPrice}} /Sæt

Highlights Sonos surroundsystem – trådløs surroundsound har aldrig været lettere

 • Få den ægte surroundlyd helt uden at trække højttalerkabler
 • Opsætning tager kun få minutter via. Sonos-appen
 • Start med en PLAYBAR og udbyg i takt med dit behov
 • PLAY:1-højttalerne fås i enten sort eller hvid
 • Sonos-højttalere i gennemført lækkert design

Et Sonos surroundsystem er en komplet hjemmebiograf, der udelukkende består af de smarte, trådløse Sonos-højttalere. Du slipper derfor for at vikle stuen ind i lange højttalerkabler og opsætningen tager kun få minutter.

Hjertet i et Sonos surroundsystem er den populære soundbar, PLAYBAR. Den er nemlig udstyret med en komplet 5-kanals surround-processor og kan derfor afspille surroundspor fra f.eks. Blu-ray eller Netflix. Selve højttaleren består af ni digitale forstærkere, der driver højttalerens seks bas/mellemtone-enheder og tre diskanter. Alle de forskellige enheder gør den kompakte soundbar i stand til at spille både center- og frontkanalerne i et surroundspor.

Bagkanalerne spilles af to trådløse PLAY:1-højttalere. En stor fordel ved de trådløse baghøjttalere er, at du ikke behøver trække lange kabler igennem hele stuen – PLAY:1-højttalerne skal kun have strøm for at fungere. Du kan desuden let montere dem på væggen med et af Hi-Fi Klubbens vægbeslag.

Subwooferen er den trådløse, stærke Sonos SUB, der leverer de dybe og tunge basstød, som løfter actionfilm op på et helt nyt niveau. Dens beskedne dimensioner gør det desuden muligt, at gemme den helt væk under sofaen.

PLAYBAR har desuden et smart trick i ærmet, til når du ønsker at spille musik på systemet. Den indbyggede dekoder kan nemlig konvertere almindelig stereolyd til surroundsound, og dermed gøre brug af alle systemets højttalere.

Hele systemet integrerer også perfekt med resten af Sonos-komponenterne, så det kan indgå i et multirums hi-fi-system og du kan kontrollere afspilningen fra din smartphone, tablet eller PC.

Start med en PLAYBAR
Hvis ikke dit budget rækker til et komplet surroundsystem med både bagkanaler og subwoofer, kan du passende starte ud med en PLAYBAR. Senere kan du så udvide med f.eks. bagkanaler eller en Sonos SUB. Alle har hvert sit behov – hvis du for eksempel gerne vil have surroundlyd i et lille rum, er det slet ikke sikkert du behøver at supplere systemet med en Sonos SUB.

Hvis du derimod skal fylde et stort rum med surroundlyd, ville de større Sonos-højttalere, PLAY:3 eller PLAY:5 måske være et bedre valg. Du bestemmer selv hvordan dit system skal se ud og kan let opgradere og fintune alt efter dit behov.

Ekspertvurdering

Fordele

 • Trådløs hjemmebiograf helt uden højttalerkabler
 • Smarte højttalere i lækkert design
 • Færre højttalere end "normalt" surroundsystem
 • Integreres perfekt i et Sonos-multirumssystem
 • PLAY:1-højttalerne kan let konfigureres til musikbrug når de ikke bruges i surroundsetup

Begrænsninger

 • Et "normalt" surroundsystem med minimum 5 højttalere vil producere en mere livlig og præcis surroundfornemmelse
 • PLAYBAR mangler de tilslutningsmuligheder en traditionel surroundreceiver har
 • PLAYBAR har ikke ægte indbyggede multikanals Dolby/DTS-dekodere
 • PLAYBAR understøtter ikke HD-audioformater eller nyere surround-formater

Produktbeskrivelse

Du kan læse meget mere om de forskellige produkter i dette system lige her:

Soundbaren/center- og fronthøjttalere, Sonos PLAYBAR

Baghøjttalere, Sonos PLAY:1

Subwooferen, Sonos SUB

Book en personlig demonstration

I Hi-Fi Klubben kan du opleve produkterne med dine egne øjne og ører, før du handler. Du kan tilmed aftale tid for en personlig demonstration. Så bliver det endnu nemmere for dig at vælge rigtigt!

Vi bruger småkager, aka cookies (informationskapsler), så du bl.a. kan bruge vores netbutik. Vi bruger dem også til at finde ud af, hvordan vores netsider bliver brugt, så vi hele tiden kan forbedre os, selvfølgelig imens vi lytter til vores favoritmusik. Ved at fortsætte accepterer du alt dette. Læs mere om cookies her