HiFi Klubben

Gå til indhold
Lokale tilbud Gør et kup på udstillingsmodeller, udgåede produkter og overskudslager fra alle vores butikker. Læs mere

BYT TIL NYT - SPAR 10%

Aflever dit gamle hi-fi og spar 10% på et nyt anlæg

Er dit gamle hi-fi blevet forældet? Bruger det for meget strøm? Er det gået i stykker og ikke værd at reparere? Så grib chancen for at komme godt af med det, og spar i samme omgang 10% på et spritnyt hi-fi-anlæg efter dit eget valg.

For at få de 10% rabat skal du bare tage dit gamle udstyr under armen og aflevere det i din HiFi Klubben butik. Herefter kan du frit sammensætte dit nye anlæg bestående af en hi-fi-forstærker og et tilhørende sæt hi-fi-højtalere.

Hvis du for eksempel har gået og luret på et produkt, som sjældent kommer på tilbud, har du alle tiders chance nu. Vi sørger selvfølgelig for, at dit kære gamle grej får en professionel og miljømæssigt korrekt behandling, når du har sagt farvel til det.

OBS: Tilbuddet gælder ikke i forvejen nedsatte varer.

Find dit nye anlæg >>

Det sker der i februar

HiFiDay_bund-banner_DK-4.jpg HiFiDay_bund-banner_DK-3.jpg

Spar på hi-fi streaming

Spar på udvlagte Bluesound systemer i hele februar. Samme rabat ved køb af dyrere højtalere.