Gå til indhold

Denon Home
Trådløs
lyd i hele dit hjem

Se produkterne her
Denon Home er eksklusive trådløse højtalere med både lyd, design og funktion i eliteklassen. En lækker og fleksibel musikløsning, som kan opfylde dine behov både i dag og i morgen.

Denon Home er de perfekte højtalere til dig, der vil have nem trådløs lyd uden at gå på kompromis med hverken lydkvaliteten eller din boligindretning. Du kan få smarte løsninger til både store og små rum, og den eksklusive sorte eller hvide finish vil gøre Denon Home til et naturligt og elegant indslag i din dagligdag.

Denon Home kan indgå som en del af et HEOS multirums-system, der kan fylde hele dit hjem med alverdens trådløse musik. Du styrer det hele med totalt overblik fra HEOS appen på din smartphone – nemt og elegant.

Fire modeller
til flere behov

Du kan vælge mellem fire modeller, som alle er bygget i den suveræne Denon kvalitet.

  • Home Sound Bar 550 er en seriøs og letbetjent soundbar med eksklusiv finish og surround-fornemmelse til din TV-lyd.
  • Den bomstærke Home 350 er et godt valg til større rum, hvor du ikke ønsker at have et helt anlæg stående.
  • Den mindre Home 250 klarer et utal af musikalske behov.
  • Den superkompakte Home 150 er perfekt til mindre rum.
  • Den trådløse Denon Home Subwoofer giver dig dyb og dynamisk bas til filmlyd og musik.
Denon Home 250 Trådløs højtaler
Trådløs højtaler
2.799,- / 3.199,- / stk
En lækker og fleksibel musikløsning, som kan opfylde dine behov både i dag og i morgen.

Trådløs musik
i din hånd

Denon Home giver dig via HEOS adgang til en lang række af markedets mest populære streaming musiktjenester, og du kan også spille trådløs musik via Bluetooth og AirPlay 2. Her får du næsten alle de musikalske muligheder, du kan drømme om, og det hele ligger lige under dine fingerspidser på din smartphone.

Lyd og teknik
i topklasse

Alle Denon Home højtalere er fyldt til randen med avanceret digital Denon teknologi, som får de kraftige indbyggede enheder til at yde deres maksimale. Du vil blive imponeret over, hvor ubesværet Denon Home fylder din stue med vellyd. For en endnu mere autentisk musikoplevelse sætter du bare to styk Denon Home sammen til ægte stereo.

Skabt til
berøring

Før din hånd hen mod din Denon Home højtaler, og se det elegante touchpanel lyse op – klar til at opfylde dine ønsker. Skru op eller ned, spring i musikken, vælg din favorit internet radiostation med et enkelt tryk. Denon Home er altid klar, også selvom du ikke har din telefon lige ved hånden.

Ren musik
for øjet

Denon Home er designet til at glæde både dine øjne og ører. Den elegante topplade spiller perfekt visuelt sammen med den eksklusive finish i lyst eller mørkt tekstil. Med Denon Home kan du altid finde en løsning, som passer perfekt ind i din personlige boligindretning.
Home 550

Få stor og flot lyd med
surround-
fornemmelse

Via HDMI kan Denon Home Sound Bar 550 håndtere et Dolby Atmos eller DTS:X lydsignal fra dit TV og udnytte refleksionerne fra vægge og loft til at skabe et surround-lydbillede med virtuelle bag- og højdekanaler. Tilføj evt. en trådløs Denon Home Subwoofer, og få den helt dybe bas med i lyden.
Læs mere
få en endnu bedre oplevelse

Denon Home
i stereo

Med en enkelt Denon Home højtaler får du gode lyd, som du altid oplever når Denon står bag. Med to Denon Home højtalere bliver det mere end dobbelt så godt. Kobbel to Denon Home højtalere sammen i HEOS appen, og nyd stereo. Denon Home kan bruges som højre og venstre højtaler, som i et rigtigt stereoanlæg, blot uden anlægget. Så er der ikke andet end at læne sig tilbage og nyde musikken.

Perfekt
til Denon Hi-fi og Surround

Denon Home integrerer perfekt med alle Denon hi-fi og surroundanlæg med indbygget HEOS. Nyd musikken i stort format på anlægget i stuen og samtidig på Denon Home højtalere i andre rum. Eller tilføj to styk Denon Home som trådløse baghøjtalere til en matchende Denon TV-soundbar, og boost din filmoplevelse med lyd som i biografen. En trådløs Denon Home Subwoofer sørger for, at du også får den dybe bas med i lyden.