Gå til indhold

Tag festen med dig overalt

Soundboks
Listen Louder

SOUNDBOKS er et batteridrevent lydmonster med Bluetooth. Den sparker gang i de vildeste fester. Men med store kræfter, kommer stort ansvar! SOUNDBOKS bør kun anvendes på steder, hvor du kan undgå at genere dine omgivelser.

SOUNDBOKS er dine vildeste festival-øjeblikke samlet i en højttaler. Glem dit hjemmelavede anlæg, der stod af efter tre dage. Med SOUNDBOKS går du aldrig ned på udstyr igen.

De store enheder, det kraftige metalgitter og hjørnerne i aluminium viser tydeligt, at du er klar til fest. Med SOUNDBOKS under armen ved alle, at du ikke er kommet for at danse. Altså, det er du faktisk. Men det skal være vildt!

Vild og voldsom

Hvis du elsker at spille højt udenfor, så er SOUNDBOKS drømmen. Pak et PA-system ned i en kasse – så har du en fornemmelse af lyden. Volumenknappen kan demonstrativt skrues helt op på 11, hvis du trænger til at save dine ører helt i småstykker. 

SOUNDBOKS kan overdøve alt andet, når den hamrer derudaf og får 100 mennesker til at hoppe. Den er ikke lavet til at fremhæve de fineste detaljer i musikken. Til gengæld har den råstyrke i rå mængder, og den er vanvittigt underholdende!

Smid den ind i din mudrede festivallejr blandt leverpostejdåser og ”Det er for vildt”-tape – så kan du smadre de sidste stole med lydtrykket!

Den sidste der står af

Du kan uden problemer tage din SOUNDBOKS med til ølbowling i haven, skiferie eller festivaler. Den er bygget til at klare mosten, og den står ikke af, bare fordi du kommer til at spilde lidt øl på den. Smid den ind i din mudrede festivallejr blandt leverpostejdåser og ”Det er for vildt”-tape – så kan du smadre de sidste stole med lydtrykket! 

SOUNDBOKS kan spille i hele 40 timer på en opladning, og hvis det ikke er nok, kan du altid købe et ekstra batteri (BATTERYBOKS). Brug ikke tiden på at stå i lange køer til opladning på festivalerne. Brug den på at have det fedt i stedet for!