Gå til indhold

Tag festen med dig overalt

Soundboks
LISTEN STRONGER

SOUNDBOKS er den bomstærke Bluetooth-højtaler, som lynhurtigt får stemningen helt i top til din fest eller dit arrangement.

SOUNDBOKS er alle dine bedste festival-øjeblikke samlet i en højtaler. Glem dit hjemmelavede anlæg, der stod af efter tre dage. Med SOUNDBOKS går du aldrig ned på udstyr igen. De store enheder, det kraftige metalgitter og hjørnerne i aluminium viser tydeligt, at du er klar til fest. Med SOUNDBOKS under armen ved alle, at du er kommet for at danse!

Masser af rå power

SOUNDBOKS har masser af god lyd indbygget, men den er ikke lavet til at fremhæve de fineste detaljer i musikken. Til gengæld har den råstyrke i rå mængder, og den er vanvittigt underholdende. Ingen anden bærbar Bluetooth-højtaler kan give dig så meget action på så mange forskellige måder.

Klar til at sætte lyd på din dag – og næste dag med, hvis du kan nøjes med at lytte ved normal lydstyrke. Så kan den nemlig spille i 40 timer eller endnu længere!

Den sidste der står af

SOUNDBOKS er kort sagt den bærbare højtaler, som gør alting meget større og sjovere. Hvis du både vil høre og mærke musikken, selvom du er langt fra den nærmeste stikkontakt, så er SOUNDBOKS din bedste ven. Klar til at sætte lyd på din dag – og næste dag med, hvis du kan nøjes med at lytte ved normal lydstyrke. Så kan den nemlig spille i 40 timer eller endnu længere!