Gå til indhold

10 grunde til at
opgradere
surround receiveren

Intet slår en rigtig surround-hjemmebiograf, når du vil have de helt store oplevelser med film, TV og gaming. De nyeste surround-receivere fra Denon gør dig klar til det hele – både i dag og i morgen!

I den moderne surround-hjemmebiograf kommer lyden både forfra, bagfra og fra oven. Du er omgivet af lyd og lever dig helt ind i begivenhederne, uanset om menuen står på film, serier, koncerter eller gaming. I de senere år er der sket enorme tekniske fremskridt både på lyd- og billedsiden, og hvis du har en ældre receiver, er det måske tid til at overveje en opgradering.

Med en surround-receiver fra Denon får du det allerbedste ud af dit TV og alle de nyeste formater. Du får samtidig rigtig hi-fi-lyd til din musik, så du kan nyde dine favoritter i den kvalitet, de fortjener. En god hjemmebiograf er kort sagt alle tiders gave til hele familien, og det kan sagtens gøres til en fornuftig pris.

Mest populære
surround
receivere

1. Ultimativ
surround

De ægte 3D-lydformater (Dolby Atmos, DTS:X m.fl) giver dig en fantastisk realisme i hjemmebiografen med lyd fra alle sider, inkl. ovenfra. Glæd dig til mange års store filmoplevelser med Netflix, Disney+, HBO m.fl. Et ægte surround-system med 3D-lyd løfter også din gaming-oplevelse op på et helt nyt niveau. Her kan ingen TV-soundbar følge med.

2. Rigtig
hi-fi

Denon er en af verdens ældste hi-fi-producenter, og deres surround-receivere er berømte for deres høje lydkvalitet og driftssikkerhed. Den indbyggede forstærker bygger på solid og seriøs teknologi, og alt er gennemprøvet, forfinet og udbygget gennem mange modelgenerationer. Din oplevelse er derfor altid i trygge hænder, både til filmlyd og musik.

3. Musik i 3D
med
Dolby Atmos

Med musik i Dolby Atmos kan du nyde dine musikalske favoritter på en helt ny måde. Både nye produktioner og gamle hits bliver i dag mixet i Atmos surround, så du kan blive omsluttet af musikken fra alle sider. Sæt tid af i kalenderen til at genhøre alle dine yndlingssange – når du først får smag for ”spatial audio”, er det umuligt at stoppe igen.

4. Din personlige
assistent

Nyd den lækre og gennemtænkte brugerflade med ”Setup Wizard”, som trin for trin guider dig igennem alle de nødvendige indstillinger til højtalere, rumkorrektion, netværk og tilslutninger. Med Denon er det nemmere end nogensinde at få en korrekt opsat og suverænt velspillende surround-hjemmebiograf hjemme i din egen stue.

5. Skræddersyet
lydoplevelse

Med Denon behøver du ikke at være ingeniør for at få supergod surroundlyd i netop din stue. Den digitale Audyssey rumkorrektion udmåler lydgengivelsen i rummet og korrigerer automatisk for eventuelt basbulder og uønskede resonanser. Glæd dig til en skræddersyet og toptrimmet lydoplevelse i surround!

6. Betagende
billeder

Nyd en betagende billedkvalitet med Dolby Vision, HDR og IMAX, hvor farver springer frem, kontraster forbedres, og de filmiske detaljer bliver levende, så du transporteres helt ind i hjertet af handlingen. Med 8K opskalering kan du nyde dine favoritfilm og serier med utrolig skarphed og præcision på et 8K-TV.

7. Suveræn
gaming

Fordyb dig i din gaming med Variable Refresh Rate (VRR) og 4K/120Hz, der sikrer knivskarpe billeder med suverænt jævne og flydende visuelle effekter. De nye features giver dig både en konkurrencemæssig fordel og en meget federe gaming-oplevelse, hver eneste gang, du tænder for din spillekonsol eller PC.

8. Musik i alle
rum med
HEOS

Via den indbyggede HEOS multirums-musikstreaming får du direkte adgang til alverdens trådløse musik og internetradio helt uden ekstra apparater. Det hele ligger i HEOS-appen, lige under dine fingerspidser på telefonen. Vil du have trådløs musik i flere rum, kan du nemt udvide med trådløse HEOS højtalere i alle de rum, du har lyst til.

9. Ét kabel til
det hele

Tilslut Blu-ray, spillekonsol og andre billedkilder til receiveren, og send både lyd og billede (inkl. 8K) videre til dit TV eller projektor via ét enkelt HDMI-kabel. Du sender Dolby Atmos surroundlyden fra dit TV (Netflix, Disney+, HBO m.fl.) retur til receiveren via det samme kabel. På den måde kan du nyde både film, serier og gaming med fed biograf-fornemmelse og med et minimum af kabler.

10. Klar til
fremtiden

Denon surround-receivere er pakket til randen med de nyeste og lækreste HDMI 2.1 features inkl. fuld 8K-understøttelse samt ægte 3D-lyd (Dolby Atmos m.fl.). Du er derfor helt klar til fremtidens fabelagtige billedkvalitet, uanset om signalet kommer fra en video-streamingtjeneste eller en spilkonsol som PS5 eller Xbox Series X.

Mest populære
surround
receivere