Gå til indhold
Indbygget lyd og et trådløst multirums musiksystem er en genial kombination, som kan fylde hele dit hjem med alverdens trådløse musik. Her får du den fede lyd og alle de smarte muligheder uden at gå på kompromis med din elegante boligindretning.

Uanset om du har et stort hus, eller du kun har ganske få kvadratmeter at gøre godt med, så vil du elske multirum med indbyggede højtalere. Du får mere ud af pladsen i dit hjem, du skal ikke gå på kompromis med æstetikken, du skal ikke konstant rende rundt og skrue på forskellige anlæg, og du får høj lydkvalitet. Ren win-win.

Et trådløst multirums hi-fi-system som f.eks. Sonos eller Bluesound giver dig et hav af fordele. Streamingtjenester på nettet giver dig adgang til uendelige mængder af musik, og du kan spille den i alle de rum, du har lyst til. Enten forskellig musik i de enkelte rum eller den samme musik overalt i dit hjem. Det hele kobles én gang for alle på dit trådløse wi-fi, hvorefter du styrer hele herligheden fra din telefon eller tablet. Alle kan finde ud af at bruge multirum, og når du først har prøvet det, vil du aldrig undvære det igen.

Gem
teknikken
og højtalerne væk

Med multirum kan du gemme al teknikken væk, så du ikke skal se på andet end de diskrete frontgriller på højtalerne i væg og loft. Og dem kan du endda sprøjtemale i samme farve som væggen, så de bliver næsten usynlige. Kabler og højtalere sidder gemt inde i væggen, og du kan samle al elektronikken i et centralt teknikskab, hvorfra du trækker kabler ud til de enkelte højtalere.

Der er selvfølgelig noget arbejde med selve installationen, men når det er vel overstået, har du fået dig et tjekket og stilrent hjem, hvor musikken bare strømmer frit overalt, uden at du skal tænke på andet end at vælge den næste sang eller playliste på din telefon. Nemmere og mere lækkert kan det næsten ikke blive.

Indbygningshøjtalere fås i mange forskellige prisklasser, og du kan sagtens nøjes med små og prisvenlige højtalere i de rum, hvor du bare vil have nem og diskret baggrundsmusik, for eksempel på badeværelset. Så kan du til gengæld bruge mere krudt på de steder, hvor lyden virkelig betyder noget. For eksempel køkken/alrum, hvor både du og familien opholder jer meget, eller inde i stuen, hvor det handler om store musikoplevelser og fed lyd til TV og film.

Lofthøjtalere og væghøjtalere virker på samme måde som helt almindelige højtalere, og derfor skal du også bruge et anlæg, som kan pumpe musikken ud i dem – gennem de kabler, du har skjult inde i væggen eller loftet. Det kan vi selvfølgelig hjælpe dig med.

Nemt at
supplere
og udbygge

Multirum og indbygning behøver heldigvis ikke at være enten-eller. De komplette systemer og den trådløse betjening gør det supernemt at supplere med trådløse højtalere i rum, hvor du af praktiske eller økonomiske årsager ikke ønsker at bygge tingene ind i væg eller loft.

Det er især lækkert, at de separate trådløse højtalere stadig taler sammen med resten af systemet og indgår som en integreret del af din samlede musikløsning, som du styrer fra telefonen. Det gælder også, selvom du måske har valgt en trådløs højtaler med indbygget batteri, som du flytter rundt med i hjemmet eller måske tager med ud i haven. Multirum giver dig brugeroplevelse på et niveau, som ingen Bluetooth-højtaler kan hamle op med.

Kom ind i HiFi Klubben og oplev ægte multirums hi-fi – så hjælper vi dig med at vælge den rigtige indbygningsløsning!

Book et
gratis
møde om indbygningslyd

Vi vil gerne give dig den bedste og mest personlige rådgivning til dine planer for indbygningslyd. Book en tid til en gratis og uforpligtende snak – så er du allerede godt på vej til et godt resultat. Du er også velkommen til at stille spørgsmål i en af vores butikker.

Godt begyndt
er halvt fuldendt

God forberedelse gør alting meget nemmere, og hvis du har fået lyst til en indbygningsløsning, er her et par tips til, hvad du kan overveje, inden du kommer ned i HiFi Klubben:

  • Hvor opholder du dig mest i dit hjem?
  • Tag hensyn til et eventuelt TV i rummet, inden du placerer højtalerne.
  • Hvor stort er dit budget?
  • Hvis du er ved at bygge nyt hus eller renovere, så tag plantegningerne med. Så er det meget nemmere at få et overblik over, hvor det vil være optimalt at indbygge højtalere.
  • Du kan med fordel undersøge, hvordan vægge, lofter og evt. etage-inddeling er konstruerede. Er vægge og lofter massive, eller er det lette, hule konstruktioner af gips eller lignende?
  • Bor du i hus, kan du undersøge, om du har adgang fra loftet.

Sammensæt dit eget
lydmøbel

De elegante hi-fi-møbler fra clic og unnu er en individuel og fleksibel løsning, hvor du selv kan sammensætte møblet, så det præcist matcher dit anlæg og din boligindretning.
Læs mere her