HiFi Klubben

Gå til indhold
Lokale tilbud Gør et kup på udstillingsmodeller, udgåede produkter og overskudslager fra alle vores butikker. Læs mere

HiFi Scenen Talks – The Interbeing

Lyden af kompromisløs metal – og software!

Det hele starter med forvirring…og software. Den overraskende udmelding falder tidligt i snakken med det danske Djent outfit The Interbeing. Deres hyperkomplekse lydunivers er  resultatet afI minutiøst tilrettelagte digitale spor, der gradvist bliver moduleret, ændret, forfinet og forandret – for til sidst at finde deres endelige form i et inferno af brølende guitarer og dommedagstrommer i en ”rigtig” old school studieindspilning.

Hør dem forklare, hvorfor det må være sådan, og hvorfor de alligevel synes, at lyden af vinyl er noget af det mest romantiske.

Vi tror du vil kunne lide mere end bare denne side