HiFi Klubben

Gå til indhold
Lokale tilbud Gør et kup på udstillingsmodeller, udgåede produkter og overskudslager fra alle vores butikker. Læs mere

HiFi Scenen Talks – Cypress Hill

Cypress Hill, et af de største navne på den internationale hip-hop-scene, spillede under WOO HAH! Festivalen 2015 i Holland. Vi mødte med dem til snak om deres lyd, indspilningen og hvor de helst vil høre musik.

Den bedste måde at høre yndlingsmusikken på er… HÅRDT! Heldigvis er mine naboer ganske flinke.

Amerikanske Cypress Hill består af B-Real, Sen Dog, DJ Muggs og Eric Bobo. Bendet blev stiftet i 1998 og har udgivet 15 albums. De lægger ikke skjul på, de kæmper for legaliseringen af cannabis, og er selv flittige brugere af det. Deres albums har solgt guld, platin og multi-platin, og vi er selvfølgelig spændte at høre historierne bag pladerne.

For at skabe den perfekte lyd, er det ikke altid nødvendigt at ligge på samme niveau og gå alt efter i sømmene. Det, vi fokuserer på, er, hvad vi kan opnå sammen, og hvad der er vigtigst for at sikre fremtiden.

Vi tror du vil kunne lide mere end bare denne side

Vi bruger småkager, aka cookies (informationskapsler), så du bl.a. kan bruge vores netbutik. Vi bruger dem også til at finde ud af, hvordan vores netsider bliver brugt, så vi hele tiden kan forbedre os, selvfølgelig imens vi lytter til vores favoritmusik. Ved at fortsætte accepterer du alt dette. Læs mere om cookies her