Gå til indhold

Hi-Fi Scenen Talks - Seigmen

Vi mødte Alex Møklebust fra Seigmen for at tage en snak om deres nye album ”Enola”, deres distinkte lyd og inspiration.

Seigmen har altid været optaget af det følelsesmæssige i deres lydbillede, hvor lydteknikken tit kommer i anden række. Seigmens sidste album ”Enola” fra 2015 er ikke nogen undtagelse. Sammenspillet mellem guitaristerne Sverre Økshoff og Magnus Roth er noget af det, som er typisk i Seigmens lydbillede, fortæller Alex i denne Hi-Fi Scenen Talks.

Vi tror du vil kunne lide mere end bare denne side

Vi bruger småkager, aka cookies (informationskapsler), så du bl.a. kan bruge vores netbutik. Vi bruger dem også til at finde ud af, hvordan vores netsider bliver brugt, så vi hele tiden kan forbedre os, selvfølgelig imens vi lytter til vores favoritmusik. Ved at fortsætte accepterer du alt dette. Læs mere om cookies her