HiFi Klubben

Gå til indhold
Lokale tilbud Gør et kup på udstillingsmodeller, udgåede produkter og overskudslager fra alle vores butikker. Læs mere

HiFi Scenen Talks – 1987

I en lille lejlighed i Londons Notting Hill-kvarter har svenske Victor Holmberg indrettet sit hjem og studie. Det er her han har isoleret sig i over et år for at lave albummet ’Härskarkonst’ under sit alias 1987.

After I’ve been working on the album alone for over a year it’s become a product of what is in my head

Hi-Fi Scenen har været på besøg hos Victor Holmberg og hunden Alfie, for at se hans favorit lydudstyr i hjemmestudiet og høre ham fortælle om, hvordan ensomhed kan blive en drivkraft til at skabe den melankolske og melodiske svensksprogede pop, der kendetegner 1987. 

Vi tror du vil kunne lide mere end bare denne side