HiFi Klubben

Gå til indhold
Lokale tilbud Gør et kup på udstillingsmodeller, udgåede produkter og overskudslager fra alle vores butikker. Læs mere

HiFi Scenen Talks – José González

Da José González blev opdaget i 2001, var han en 23-årig studerende, der læste biomedicin i Göteborg og kunne lide at spille guitar i fritiden. I dag har han solgt mere end en million albums, turneret verden (solo og med et band Junip) og er nu en af Sveriges største musikalske eksportvarer. I 2007 blev soloalbummet "In Our Nature" udgivet, og lige siden da har han samlet nye sang-idéer og riffs sammen.

Syv et halvt år senere er arbejdet fuldført. Allerede sidste efterår fik vi en første smag i form af singlen "Every Age", en eksistentiel meditations-hymne, der berør temaer som humanisme og fællesskab. På sit nye album "Vestiges & Claws" arbejder José González med et større lydbillede og orkestrering end den usminkede akustiske guitar, vi er vant til.

Jeg forsøgte i lang tid at lave albummet med kun guitar, men nogle af sangene lød ikke godt nok. Så jeg tilføjede flere instrumenter og accepterede, at jeg ikke vil være i stand til at gøre dette på egen hånd. Jeg bliver simpelthen nødt til at invitere flere venner på scenen, når jeg spiller live.

Hi-Fi Scenen mødte José González en kold vinterdag i Stockholm for at tale om albummet, hans foretrukne lyde og hvordan han arbejder for at undgå perfektion i sine produktioner.

 

Vi tror du vil kunne lide mere end bare denne side

HiFi Klubben bruger cookies til statistik og til at forbedre din brugeroplevelse på vores hjemmesider. Ved at klikke videre på siden accepterer du brugen af cookies. Læs mere om cookies her