HiFi Klubben

Gå til indhold
Lokale tilbud Gør et kup på udstillingsmodeller, udgåede produkter og overskudslager fra alle vores butikker. Læs mere

Hvad er HiFi Scenen?

Musikoplevelser i verdensklasse!

Hi-Fi Scenen er en scene, hvor musikken bliver præsenteret på et hi-fi-system og ikke et PA-system, som du er vant til ved live-koncerter. Du hører heller ikke musikken live, idet det er den producerede musik, der bliver afspillet på anlægget. Hi-Fi Scenen er kort og godt en hyldest til albummet, til den musik, som musikere, producere, teknikere og andre bruger oceaner af tid på at gøre færdig, så det lyder helt perfekt.

Lyden på danske albums har nået ekstrem høj kvalitet, og det er værd at dvæle ved i en tid, hvor meget musik bliver hørt flygtigt i komprimeret kvalitet på dårlige højtalere.
- Johannes Dybkjær Andersson, Kreativ Direktør, Volume

Hi-Fi Scenen er også en direkte hyldest til lyden og oplevelsen med musikken, som den lyder derhjemme. Når vi har været ude og opleve musikken live, så vil vi gerne opleve noget af det samme igen. Og det kan vi gøre ved at spille musikken på hjemmeanlægget. Her lytter vi som regel til den producerede musik og ikke live-musikken. Det vil vi gerne sætte et velfortjent fokus på med Hi-Fi Scenen.

Martin Skou, Hi-Fi Klubben

- Det er de færreste forundt at have et anlæg til en million, men alle kan få god lyd, hvis de prioriterer det. Det ønsker vi i Hi-Fi Klubben at sætte fokus på - særligt i en tid, hvor lydkvaliteten angribes fra flere sider. Med Hi-Fi Scenen har vi fundet et format, hvor vi retter et fortjent fokus mod de musikere og producere, som gør et stort stykke arbejde for at fremelske den ypperste lyd i musikken, fortæller Martin Kjær Skou, Community & Sponsorship Manager, Hi-Fi Klubben.

Vi tror du vil kunne lide mere end bare denne side