HiFi Klubben

Gå til indhold
Lokale tilbud Gør et kup på udstillingsmodeller, udgåede produkter og overskudslager fra alle vores butikker. Læs mere

BLIV KLAR TIL STEMMESTYRING

Stemmestyring er meget mere end en smart funktion, der hjælper med Google-søgninger på din telefon. I dag kan du styre næsten alt med stemmen, lige fra din musik, over dit TV og til at tænde for lyset. Så kan du styre hele dit hjem og bruge massevis af tjenester uden at skulle smide alt, hvad du har i hænderne.

Du kan få trådløse højtalere, TV, anlæg og mange andre produkter, som er klar til stemmestyring. Kom ind i HiFi Klubben, og lad os vise dig, hvor nemt og smart det kan gøres!

SONOS – NU MED GOOGLE STEMMESTYRING

Sonos er markedets suverænt mest populære multirumssystem for hele familien. De kompakte trådløse højtalere Sonos One (Gen 2), Sonos Move, og TV-Soundbaren Sonos Beam har alle indbygget mikrofon, så du kan styre hele dit Sonos-system med stemmen. Og ellers tilføjer du bare en Google Home Mini smarthøjtaler – så er du klar!

 • Sonos

  One (Gen 2) Trådløs højtaler

  1.699,- /stk

  Se mere
 • Sonos

  Move Trådløs højtaler

  2.999,- /stk

  Se mere
 • Sonos

  Beam Soundbar/trådløs højtaler

  3.399,- /stk

  Se mere
Se alle Sonos produkter

SIG HEJ TIL DIN HØJTALER

I HiFi Klubben finder du mange trådløse højtalere med indbygget stemmestyring. Lav en simpel opsætning én gang for alle – så er du klar til at vælge din favoritmusik med stemmen. Du kan få både store og små modeller i mange forskellige former og farver. Og der er garanteret også en, der passer til netop din smag.

Se vores udvalg her

STEMMESTYRING TIL RIGTIG HI-FI

Nu kan du også stemmestyre et rigtigt hi-fi-anlæg. Med forstærkerne AMP1 og C368 fra NAD skal du bare tilføje en Google Home Mini smarthøjtaler – så kan du tænde anlægget, spille musik og skrue op og ned, uden at du skal rode med fjernbetjening eller telefon. Lige nu får du Google Home Mini med gratis, hvis du køber et NAD-anlæg.

 • NAD

  AMP1 + B&W 607 + Google Nest Mini Trådløst musikanlæg

  8.446,- /System

  Se mere
 • NAD

  C338 + DALI OBERON 7 + Google Nest Mini Trådløst musikanlæg

  12.846,- /System

  Se mere

TAL TIL DIT HJEM

Der ingen grænser for, hvad fremtiden bringer inden for stemmestyring, og HiFi Klubben kan hjælpe dig godt i gang med en smarthøjtaler, et TV eller et andet produkt med indbygget stemmestyring. Så kan du selv fortsætte med dit helt eget Smart Home, hvor du også styrer lyset, kaffemaskinen, støvsugeren og meget mere med stemmen.

Læs mere om stemmestyring

Welcome Listeners

HiFi Klubben er et fællesskab for alle, der ved, at det er vigtigt at lytte.

For når vi lytter, så fanger vi nuancerne. Vi bliver klogere på os selv og på verden, og vi får det fulde udbytte af alt det, der sker omkring os.

Derfor spiller vi også musik på ordentligt udstyr, og vi giver det vores fulde opmærksomhed. Ikke for musikkens skyld, men for vores egen.For når vi virkelig lytter, så sker der noget. Endorfinerne får frit spil, og musikken kan ikke længere bare høres. Den kan mærkes. Fysisk og fantastisk.