HiFi Klubben

Gå til indhold
Lokale tilbud Gør et kup på udstillingsmodeller, udgåede produkter og overskudslager fra alle vores butikker. Læs mere

Pust nyt liv i din hjemmebiograf

7 gode grunde til at opgradere din surround-receiver

Er din hjemmebiograf ved at have nogle år på bagen? Så er det måske tid til at overveje en ny og topmoderne receiver fra Denon. Udviklingen er gået med stormskridt i de seneste år, og de store oplevelser har aldrig været billigere.

Måske har du allerede en hjemmebiograf, som du er glad for. Men hvis den for eksempel er 10 år gammel, er der sket så meget nyt, at du slet ikke kan få den fulde oplevelse fra dagens forrygende højopløste billed- og lydformater. Og det er da lidt synd, uanset om du bare nyder en god film sammen med familien i ny og næ, gamer i stort format eller er fuldblods filmentusiast.

Der findes en Denon-løsning til alle, og du får kvalitet for alle pengene, uanset om du vælger en basismodel eller går hele vejen med hundredvis af watt og lyd fra alle sider, inklusive loftet.

Bedre end nogensinde

CHANNELS.png

Flere kanaler, flere kræfter

Det har aldrig været billigere at få en komplet hjemmebio med masser af avancerede finesser både til film og musik. Du bestemmer selv, om du vil have 5, 7, 9 eller endnu flere kanaler. Med Denon er du altid sikker på god lyd med masser af kræfter.

 

 

3D AUDIO EXPERIENCE.png

Lyd som i de bedste biografer

Dolby Atmos og DTS:X tilføjer højdedimension til din filmlyd, så du bliver suget helt ind i handlingen. Du kan endda få en overbevisende 3D-lydoplevelse, uden at du behøver at installere højtalere i loftet. Magien fra biografen er rykket hjem i din egen stue!

 

 

HDMI.png

Altid suverænt billede

Masser af HDMI-tilslutninger, HDCP 2.3, 4K/60 Hz, Dolby Vision, HDR10, HLG, 4:4:4 Color, BT.2020... og vi kunne blive ved. Denon er altid på forkant med de aktuelle videostandarder, så du kan få den flotteste oplevelse fra alle dine billedkilder.

 

 

Nemmere end nogensinde

EASY SETUP.png

Nem opsætning

Denons prisvindende Setup Assistant og en lækker grafisk brugerflade hjælper dig med at få opsætning og indstillinger på plads. Alt det svære er gjort så let, at du hurtigt får din nye hjemmebiograf til at spille perfekt.

 

 

HEOS MULTIROOM.png

Trådløs musik i hele dit hjem          

Indbygget HEOS multirum giver dig nem trådløs musik i hele dit hjem. Tilføj trådløse HEOS højtalere i andre rum, og nyd streaming i høj kvalitet fra Spotify, TIDAL, Deezer m.fl. Du får også tovejs Bluetooth og AirPlay 2, og du styrer det hele fra din smartphone.

 

 

ONE REMOTE - ONE CABLE.png

Et kabel, en fjernbetjening

Den avancerede eARC-funktion sender højopløst surroundlyd (inkl. Dolby Atmos og DTS:X) direkte fra dit TV ind i receiveren via ét enkelt HDMI-kabel. Og med HDMI-CEC styrer du lyden på anlægget med din TV-fjernbetjening. Nemt og elegant!

 

 

 

Sig hej til fremtiden

VOICE CONTROL READY.png

Klar til stemmestyring

Smart Home og Denon går hånd i hånd ind i den stemmestyrede fremtid. Via en smarthøjtaler eller din telefon får du inden længe adgang til både Amazon Alexa, Google Assistant og Apple Siri, så du frit kan vælge den løsning, der passer bedst til dig og din familie.

 

 

Læs mere om stemmestyring