HiFi Klubben

Gå til indhold
Lokale tilbud Gør et kup på udstillingsmodeller, udgåede produkter og overskudslager fra alle vores butikker. Læs mere

HiFi Klubben Solutions

Indbygningslyd til privat og erhverv

I byggebranchen snakker man ofte om nøglefærdige hjem. Men er et hjem nøglefærdigt, før lyd og billede også er integreret på en måde, som tilfredsstiller alle hjemmets beboere? Lad HiFi Klubben Solutions hjælpe dig med at få gjort hjemmet helt nøglefærdigt.

Kom i kontakt med os

Hi-Fi Klubben Solutions har mange års erfaring med at integrere lyd og billede i huse, lejligheder og fritidshuse.

Kontakt Hi-Fi Klubben Solutions

Der er mange ting, som skal klappe, når du bygger nyt eller renoverer. En god entreprenør sørger for, at alt er på plads til den rigtige tid – strøm i ledningerne, vand i rørene, lys og varme. Det, som derimod må aftales separat, er integration af lyd og billede i boligen. Og det er her, HiFi Klubben Solutions kommer ind i billedet.

Involverer du os tidligt i byggeprocessen, så projekterer vi hele huset sammen med dig. Du fortæller os, hvad du drømmer om – high-end-bio i kælderen, skjult lydanlæg i hele huset, som du nemt styrer via telefon eller tablet, hjemmebygget anlæg i garagen, you name it – og vi tegner og foreslår en løsning. Når vi er kommet frem til en løsning, som begejstrer dig og din familie, tager vi fat i blyanten og tegner det hele op, før vi fortsætter processen med bygherren.

Hvis du vælger HiFi Klubben Solutions, tager vi os af hele processen, fra planlægning til oplæring af hjemmets beboere. Vi møder elektrikere, snedkere og entreprenør og sørger for, at kabler bliver trukket, at strømkontakter bliver placeret på de rette steder, og at netværkskontakter havner der, hvor de skal. Vi sørger for, at højtalere bliver placeret optimalt og sikrer også, at du får lyd og billede akkurat der, hvor du selv ønsker det, på den måde du vil have det. Skræddersyet, simpelthen.

Vi tror du vil kunne lide mere end bare denne side