HiFi Klubben

Gå til indhold
Tilbudstorvet Gør et kup på udstillingsmodeller, udgåede produkter og overskudslager fra alle vores butikker. Læs mere

AudioQuest Cinnamon Netværkskabel

{{product.ribbonText}} {{product.ribbonText}} {{product.ribbonOfferExpiresInfo}} AudioQuest Cinnamon Netværkskabel

Cinnamon er et lækkert Ethernet-kabel, som vil give dig en langt bedre overførsel af digitale musiksignaler end selv det bedste trådløse netværk. Forsølvede kobberledere og grundig afskærmning – en super gave til al din streaming-musik. 

Varenummer: {{product.code}}

{{product.inventoryStatus}}

{{product.price}} /stk

{{product.sellableOnWebText}}

for at købe varen til medlemspris
Normalpris {{product.originalPrice}}
Send påmindelse når varen er på lager
Kan ikke købes online

{{chosenStore.inventoryStatus}}

Highlights AudioQuest Cinnamon – seriøst Ethernet-kabel til seriøse anlæg

 • LGC-kobberledere forsølvet med 1,25% sølv
 • Metalstik med forgyldte kontaktflader
 • Dobbelt afskærmet
 • Fuldt afskærmede metalstik med beskyttende gummikappe
 • Flot sort/rødt design

AudioQuest Cinnamon – seriøst Ethernet-kabel til seriøse anlæg
Cinnamon er et lækkert og velkonstrueret Ethernet-kabel med seriøse løsninger overalt. De massive ledere i LGC-kobber (Long-Grain Copper) er forsølvet med 1,25% sølv, hvilket er med til at få hele datastrømmen uskadt igennem kablet. Størsteparten af signalet løber nemlig på ledernes overflade, og sølv er det ultimative elektriske ledermateriale.

Cinnamon er grundigt afskærmet, også omkring de enkelte ledere, og de solide metalstik har forgyldte kontaktflader. Et flot udført Ethernet-kabel til dig, der vil have den maksimale lydkvalitet til din streaming-musik.

AudioQuest Cinnamon Ethernet-kabel fås i længder fra 0,75 til 12 meter.

OBS: AudioQuest Cinnamon fås kun i den viste finish i længderne op til 3 meter. Kabler længere end 3 meter leveres med finish i sort/rød-stribet plastik.

Produktbeskrivelse

AudioQuest Ethernet-kabler – tre kabelserier til tre behov
Trådløst netværk (wi-fi) er bekvemt, men hvis du gerne vil have høj stabilitet og maksimal lydkvalitet, bør du absolut kable dit netværksudstyr – for eksempel musikstreamer eller multirums-musiksystem – hvor det overhovedet er muligt. Wi-fi er nemlig meget følsomt over for støj, og wi-fi-kortet i din musikstreamer udsender også selv støj.

Digitalt eller ej – det kan gøre en hørbar forskel, om musiksignalet kommer den ene eller anden vej ind i din streamer. På samme måde som der kan være hørbar forskel på en coaxial eller optisk digitalindgang. I forhold til wi-fi kan en kablet netværksforbindelse (Ethernet) overføre langt større datamængder og er langt mindre udsat for støj, forvrængning og udfald. Ved at kable så meget som muligt kan du reservere dit trådløse netværk til laptop, smartphone, tablet og andre mobile enheder, så de også kommer til at køre optimalt.

Alle netværkskabler fra AudioQuest er solide og seriøse Cat 7-kompatible Ethernet-kabler, som fejlfrit kan få den maksimale datamængde frem til dit anlæg. Det giver dig en god sikkerhed for, at din musikoplevelse bliver så god som muligt. Specielt ved den sidste kabellængde fra router eller netværksswitch og frem til din musikstreamer kan et godt netværkskabel være med til at gøre en positiv forskel.

PEARL: Den mest økonomiske AudioQuest-serie. Et solidt og elegant Ethernet-kabel med ledere i LGC-kobber (Long Grain Copper), et materiale med bedre elektriske egenskaber end det gængse iltfrie kobber (OFHC), som bruges i mange konkurrerende produkter. Isoleringen er særdeles formstabil, så geometrien – og dermed impedansen – holdes konstant. Stikkene er også flot og solidt udført med forgyldte kontaktflader og gennemført afskærmning. En flot kabelløsning til anlæg i budgetklassen.

FOREST: Prisvenlig serie, som giver dig en højkvalitets kabelløsning til en fornuftig pris. Forest minder meget om Pearl-serien, men LGC-lederne er forsølvet for at optimere signaloverførslen yderligere.

CINNAMON: Ligesom på Forest får du her en forsølvet LGC-leder, men sølvindholdet er øget til 1,25% for at opnå ekstra fine elektriske egenskaber dér, hvor signalet primært løber, nemlig på ledernes overflade. Et lækkert Ethernet-kabel med flotte tekniske præstationer.

OBS: Hi-Fi Klubben kan levere hele sortimentet fra AudioQuest. Kontakt din butik, hvis du er interesseret i et specialprodukt, som ikke er vist på vores hjemmeside. Så skaffer vi det hjem til dig.

Tekniske specifikationer

 • Tilslutning : RJ45 metalstik med fuld afskærmning og forgyldte kontaktflader
 • Ledermateriale : Massive forsølvede LGC-ledere (1,25% sølv)
 • Afskærmning : Dobbelt
 • Kabel længde : 0,75 / 1,5 / 3/ 5 / 8 / 12 meter
 • Type : Ethernet-kabel (Cat 7)
 • Farve : Sort/rød*
 • RJ/E (Ethernet) kabel
 • Cat 7-kompatibelt (10GB over 100 meter)
 • Isolering i polyetylen (Hard-Cell Foam)
 • Tap beskyttet af gummikappe
 • OBS: Hi-Fi Klubben kan levere hele sortimentet fra AudioQuest. Kontakt din butik, hvis du er interesseret i et specialprodukt, som ikke er vist på vores hjemmeside. Så skaffer vi det hjem til dig.
 • *OBS: AudioQuest Cinnamon fås kun i den viste finish i længderne op til 3 meter. Kabler længere end 3 meter leveres med finish i sort/rød-stribet plastik.

AudioQuest

AudioQuest er verdens førende leverandør af højkvalitets kabler til hi-fi og hjemmebio. Der findes en lækker AudioQuest-løsning til næsten ethvert formål, uanset om dine ambitioner siger budgetklasse eller ekstrem high-end!

 • Kabelteknologi i verdensklasse til hi-fi og hjemmebio
 • Enormt udvalg
 • Elegant og solidt design
 • Både kabler og hi-fi-tilbehør (inkl. DACs og hovedtelefoner)
 • Løsninger til både budgetklasse og ekstrem high-end 

Læs mere om AudioQuest

Mere læsning

Book en personlig demonstration

I HiFi Klubben kan du opleve produkterne med dine egne øjne og ører, før du handler. Du kan tilmed aftale tid for en personlig demonstration. Så bliver det endnu nemmere for dig at vælge rigtigt!

Vi bruger småkager, aka cookies (informationskapsler), så du bl.a. kan bruge vores netbutik. Vi bruger dem også til at finde ud af, hvordan vores netsider bliver brugt, så vi hele tiden kan forbedre os, selvfølgelig imens vi lytter til vores favoritmusik. Ved at fortsætte accepterer du alt dette. Læs mere om cookies her