Gå til indhold
AudioQuest
USB-kabel

AudioQuest DragonTail USB-C

219,-stk
Forventes på lager 12. oktober 2023
 Opleves i
En smart lille USB-adapter i høj kvalitet. Kan f.eks. bruges på farten til at forbinde USB til USB-C enheder.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

DragonTail – simpel, effektiv og velbygget USB-forlænger

DragonTail – simpel, effektiv og velbygget USB-forlænger
DragonTail er en smart lille USB A-hun - USB-C han forlænger i høj kvalitet – en kærkommen hjælp til dig, der også har måttet sande, at en computers USB-indgang ikke er det smidigste af steder. Hvis du nogensinde har været uden for hjemmet med din laptop, ved du også, at det er let pludseligt at finde sig selv i nogle underlige stillinger på sengen, i toget eller flyet. De stillinger kommer måske din produktivitet til gode, men ikke nødvendigvis dine tilsluttede USB-apparater.

DragonTail er så smidig som en dygtig yogainstruktør, og hvis du skulle komme til at tabe din computer eller støde den på noget, kan DragonTail nemt komme til at afgøre, om du knækker f.eks. din USB-DAC eller kan nøjes med et par billige bandeord.

AudioQuest – garanti for kvalitetsmaterialer
Lederne i DragonTail er forsølvet med 5% sølv – et materiale, der garanterer et stik af eufori hos samtlige audiofile. Sølv er nemlig det bedste ledermateriale, Moder Jord har at tilbyde, og derfor finder du også tilsvarende forsølvede ledere i mange andre AudioQuest-kabler, for eksempel det eksklusive Carbon USB-kabel.

Så hvis du kunne finde på at tilslutte en DAC til DragonTail – hvilket ville være en rigtig god idé – behøver du ikke at være bange for at smitte din musik med ekstra jitterstøj eller andet digitalt snavs, som du sagtens kan samle op i dårligere kabler.

Tilbehør til AudioQuest DragonTail USB-C

Tekniske specifikationer

Kabellængde (m)0,11

Anmeldelser


5.0
8 anmeldelser
5
8
4
0
3
0
2
0
1
0
Frederic
Tyskland
7/12/2023

Jeg er MEGET tilfreds med AQ Dragon Tail USB-C. Kan nu lytte til "god musik" via "Red Dragonfly" AQ Dragon Fly "Red" på min Samsung Galaxy A53 og de "neutrale hovedtelefoner Beyerdynamik DT 880 vidunderligt følelsesladet :)) filer kommer (i årevis) som ALBUMS fra udbyderen "Qobuz i HiRes eller CD kvalitet. For mine ører TOP. Detaljer, detaljer, detaljer, ligesom lydteknikeren ønskede, hvis han/hun ønskede det... ;) Lyt til jazz, rock og klassisk musik mere stille. På "musik af høj kvalitet !! Hilsen fra Ruhr-området, Frederic Roth.

Frederic
Tyskland
Bas
Holland
7/8/2023
Bas
Holland
Henning
Norge
7/1/2023
Henning
Norge
Dennis
Danmark
6/11/2023
Dennis
Danmark
René
Holland
6/10/2023

Udmærket

René
Holland

Anbefalede produkter