HiFi Klubben

Gå til indhold
Tilbudstorvet Gør et kup på udstillingsmodeller, udgåede produkter og overskudslager fra alle vores butikker. Læs mere

AudioQuest Cinnamon AES/EBU kabel

{{product.ribbonText}} {{product.ribbonText}} {{product.ribbonOfferExpiresInfo}} AudioQuest Cinnamon AES/EBU kabel

Cinnamon er et lækkert AES/EBU-kabel, som vil give dig en særdeles støjfri overførsel af den digitale lyd fra f.eks. en højkvalitets CD-afspiller med AES/EBU-udgang. Forsølvet leder, gennemført kvalitet og flot finish. 

Varenummer: {{product.code}}

{{product.inventoryStatus}}

{{product.price}} /stk

{{product.sellableOnWebText}}

for at købe varen til medlemspris
Normalpris {{product.originalPrice}}
Send påmindelse når varen er på lager
Kan ikke købes online

{{chosenStore.inventoryStatus}}

Highlights AudioQuest Cinnamon – lækkert digitalt AES/EBU-kabel i gennemført kvalitet

 • LGC-kobberledere forsølvet med 1,25% sølv
 • 3-lags NDS-afskærmning (Noise Dissipation System) til eliminering af RF-støj
 • Dobbelt afskærmning i folie og kobbervæv
 • Forgyldte kontaktflader
 • XLR-stik udført i rent kobber

AudioQuest Cinnamon – lækkert digitalt AES/EBU-kabel i gennemført kvalitet
Cinnamon er et lækkert og velkonstrueret AES/EBU-kabel, som vil give dig en særdeles støjsvag overførsel af dine digitale lydsignaler. Den massive leder er udført i LGC-kobber (Long-Grain Copper), som har bedre elektriske egenskaber end det gængse iltfrie kobber (OFHC), som bruges i mange konkurrerende produkter.

Lederen er forsølvet med 1,25% sølv, og en 3-lags NDS-afskærmning (Noise Dissipation System) beskytter den digitale datastrøm mod indstrålet RF-støj. De solide metalstik har forgyldte kontaktflader. Et lækkert AES/EBU-kabel med flotte tekniske præstationer.

AudioQuest Cinnamon AES/EBU-kabel fås i 1,5 meters længde. Kontakt din butik, hvis du er interesseret i et specialprodukt, som ikke er vist på vores hjemmeside. Så skaffer vi det hjem til dig.

Produktbeskrivelse

AudioQuest AES/EBU-digitalkabler – tre kabelserier til tre behov
Digitale AES/EBU-kabler er konstrueret til den professionelle AES/EBU-standard for balanceret digital signaloverførsel. Dette specielle kabel bruges primært i forbindelse med digitalt hi-fi-udstyr i high-end-klassen (f.eks. fra Lyngdorf, NAD eller Cambridge Audio).

Et godt AES/EBU-kabel er konstrueret til at sikre en stabil og præcis 110 ohm impedans. Det skal herudover have en meget høj båndbredde og et minimalt signaltab, og det skal skærme maksimalt mod indstrålet elektromagnetisk støj, uanset længde.

Du kan vælge mellem tre serier af AES/EBU-kabler fra AudioQuest, som dækker hele spektret fra budgetklasse til meget ambitiøse systemer. Så der er garanteret også en løsning, der passer til dit behov og dit anlæg.

CINNAMON: Et solidt og lækkert udført AES/EBU-kabel med leder i højkvalitets LGC-kobber (Long Grain Copper). LGC-kobber har bedre elektriske egenskaber end det gængse iltfrie kobber (OFHC), som bruges i mange konkurrerende produkter. Lederen er tilmed forsølvet (1,25%) for ekstra fine elektriske egenskaber dér, hvor signalet primært løber, nemlig på ledernes overflade. Et lækkert kabel med flotte tekniske præstationer.

CARBON: Seriøst kabel med eksklusive detaljer, som løfter præstationerne op i den virkelig fornemme klasse. LGC-lederen er kraftigere, og sølvindholdet er firedoblet i forhold til den mere økonomiske Cinnamon-serie. XLR-stikkene er forsølvet (Hanging-Silver), og du får en mere avanceret udgave af NDS-systemet, som eliminerer indstrålet højfrekvent støj. Et kabel, som kan leve op til meget store udfordringer.

COFFEE: Her er du definitivt trådt ind i den audiofile klasse. Du får det unikke DBS-system, som via en 72V-spænding mætter isoleringen, så den ikke optager elektrisk energi fra selve signalet. Den massive leder er forsølvet med hele 10% sølv, og en overdådig 7-lags NDS-afskærmning (Noise Dissipation System) beskytter den digitale datastrøm mod RF-støj. Teknologi i verdensklasse til dig, som nægter at lade et kabel begrænse din lytteoplevelse!

OBS: Hi-Fi Klubben kan levere hele sortimentet fra AudioQuest. Kontakt din butik, hvis du er interesseret i et specialprodukt, som ikke er vist på vores hjemmeside. Så skaffer vi det hjem til dig.

Tekniske specifikationer

 • Tilslutning : XLR-stik i rent kobber med forgyldte kontaktflader
 • Ledermateriale : 24 AWG massiv forsølvet LGC-leder (1,25% sølv)
 • Afskærmning : Dobbelt (folie + kobbervæv)
 • Kabel længde : 1,5 meter
 • Type : AES/EBU digitalkabel
 • Farve : Sort/rød
 • 3-lags kulstof-baseret NDS (Noise-Dissipation System)
 • Hard-Cell skum isolering
 • OBS: Hi-Fi Klubben kan levere hele sortimentet fra AudioQuest. Kontakt din butik, hvis du er interesseret i et specialprodukt, som ikke er vist på vores hjemmeside. Så skaffer vi det hjem til dig.

AudioQuest

AudioQuest er verdens førende leverandør af højkvalitets kabler til hi-fi og hjemmebio. Der findes en lækker AudioQuest-løsning til næsten ethvert formål, uanset om dine ambitioner siger budgetklasse eller ekstrem high-end!

 • Kabelteknologi i verdensklasse til hi-fi og hjemmebio
 • Enormt udvalg
 • Elegant og solidt design
 • Både kabler og hi-fi-tilbehør (inkl. DACs og hovedtelefoner)
 • Løsninger til både budgetklasse og ekstrem high-end 

Læs mere om AudioQuest

Mere læsning

Book en personlig demonstration

I HiFi Klubben kan du opleve produkterne med dine egne øjne og ører, før du handler. Du kan tilmed aftale tid for en personlig demonstration. Så bliver det endnu nemmere for dig at vælge rigtigt!

Vi bruger småkager, aka cookies (informationskapsler), så du bl.a. kan bruge vores netbutik. Vi bruger dem også til at finde ud af, hvordan vores netsider bliver brugt, så vi hele tiden kan forbedre os, selvfølgelig imens vi lytter til vores favoritmusik. Ved at fortsætte accepterer du alt dette. Læs mere om cookies her