HiFi Klubben

Gå til indhold

Argon Audio 5451 Bananstik

{{product.ribbonText}} {{product.ribbonText}} {{product.ribbonOfferExpiresInfo}} Argon Audio 5451 Bananstik

Bananstik i god kvalitet til tilslutning af højttalerkabler. Sælges parvis (ved bestilling af flere par, fordeles ligeligt mellem rød og sort farve, med mindre andet ønskes).

Varenummer: {{product.code}}

{{product.inventoryStatus}}

{{product.price}} /Par

{{product.sellableOnWebText}}

for at købe varen til medlemspris
Normalpris {{product.originalPrice}}
Send påmindelse når varen er på lager
Kan ikke købes online

{{chosenStore.inventoryStatus}}

Produktbeskrivelse

Bananstik er en populær løsning, når højttalerkablet skal tilsluttes forstærker og højttalere. Stikket giver en god kontakt, og det er særdeles nemt at frakoble kablerne igen, hvis der skal flyttes rundt på grejet. 5451-stikket fra Argon er en prisbillig løsning, som med sin gennemtænkte konstruktion alligevel holder en høj teknisk standard.

Kontaktfladerne er forgyldte for at forhindre, at iltning med tiden ødelægger kontaktegenskaberne, og plastickappen giver en god sikkerhed mod at kortslutte forstærkeren, hvis du har været uheldig med monteringen eller kommer til at tabe en metalgenstand ned over stikkene. Lederen fastgøres med to skruer, og stikket accepterer både tynde og kraftige kabeltyper.

Bemærk: for at forhindre uheld er terminalerne på forstærkere, receivere og højttalere normalt blokeret med små plasticpropper. Disse skal lirkes ud med en meget lille skruetrækker eller en anden spids genstand, inden du kan tilslutte bananstikkene.

Tekniske specifikationer

Sælges enkeltvis (ved bestilling af flere stik, fordeles ligeligt mellem rød og sort farve, med mindre andet ønskes)

Argon Audio

Argon Audio er HiFi Klubbens eget mærke, som altid giver dig forrygende valuta for pengene. Med Argon Audio på banen er der ingen undskyldning for at lade dårlige produkter og dårlig lyd lyd forurene din hverdag!

  • Langt bedre end no-name-løsninger
  • Suveræn kvalitet til prisen
  • Gennemtænkt design
  • Gennemtestet af Hi-Fi Klubben
  • Både kabler, tilbehør og hi-fi-komponenter

Læs mere om Argon Audio

Mere læsning

Book en personlig demonstration

I HiFi Klubben kan du opleve produkterne med dine egne øjne og ører, før du handler. Du kan tilmed aftale tid for en personlig demonstration. Så bliver det endnu nemmere for dig at vælge rigtigt!

Vi bruger småkager, aka cookies (informationskapsler), så du bl.a. kan bruge vores netbutik. Vi bruger dem også til at finde ud af, hvordan vores netsider bliver brugt, så vi hele tiden kan forbedre os, selvfølgelig imens vi lytter til vores favoritmusik. Ved at fortsætte accepterer du alt dette. Læs mere om cookies her