Gå til indhold
Argon Audio
Bananstik (Sæt)

Argon Audio Basic Banana 1

120,-Sæt
 Opleves i
Bananstik i god kvalitet til højtalerkabler. Forgyldte kontaktflader og nem tilslutning til højtaler- og forstærkerterminaler. Et sæt indeholder 4 stk

Læs mere:

Beskrivelse

Argon Basic Banana 1 – bananstik til nem og enkel tilslutning af højtalerkabler

Et bananstik er en god løsning, når du skal tilslutte et højtalerkabel til en forstærker- eller højtalerterminaler. Stikket giver en god kontakt, og kablet bliver nemt at frakoble igen, hvis du skal flytte rundt på dit udstyr. Argon Basic Banana 1 er en prisbillig løsning, som med sin gennemtænkte konstruktion alligevel holder en høj teknisk standard.

Kontaktfladerne er forgyldte for at forhindre, at iltning med tiden ødelægger kontaktegenskaberne, og plastickappen giver en god sikkerhed mod at kortslutte forstærkeren, hvis du har været uheldig med monteringen eller kommer til at tabe en metalgenstand ned over stikkene. Lederen fastgøres med to skruer, og stikket passer både til tynde og kraftige kabeltyper.

Bemærk: for at forhindre uheld er terminalerne på forstærkere, receivere og højtalere normalt blokeret med små plasticpropper. Disse skal lirkes ud med en meget lille skruetrækker eller en anden spids genstand, inden du kan tilslutte bananstikkene.

Tilbehør til Argon Audio Basic Banana 1

Tekniske specifikationer

FarveSort
FarvebeskrivelseRød/Sort
Vægt (kg)0,01
Højde emballage (cm)1
Længde emballage (cm)5
Vægt emballage (kg)0,01
Bredde emballage (cm)1

Anmeldelser


4.7
149 anmeldelser
5
110
4
34
3
5
2
0
1
0
J.
Holland
9/2/2023
J.
Holland
Ad
Holland
8/19/2023

Du skal stramme dem godt, ellers løsner de sig

Ad
Holland
Tomas
Sverige
8/18/2023
Tomas
Sverige
Berry
Holland
8/17/2023
Berry
Holland
E.
Holland
8/13/2023
E.
Holland

Anbefalede produkter