Gå til indhold
Argon Audio
Bananstik (Sæt)

Argon Audio Classic Banana 1

200,-Sæt
  -
Kvalitets-bananstik til sikker tilslutning af kabler til højtaler- og forstærkerterminal. Forgyldte kontaktflader og nem adgang til skruerne. Et sæt indeholder 4 stk

Læs mere:

Beskrivelse

Argon Classic Banana 1 – kvalitets-bananstik til højtalerkabler med nem adgang til skruerne

Et bananstik er en god løsning, når du skal tilslutte et højtalerkabel til en forstærker- eller højtalerterminaler. Stikket giver en god kontakt, og kablet bliver nemt at frakoble igen, hvis du skal flytte rundt på dit udstyr. Argon Classic Banana 1 er en kvalitetsløsning med gennemtænkte konstruktioner, der holder en høj teknisk standard.

Kontaktfladerne er forgyldte for at forhindre, at iltning med tiden ødelægger kontaktegenskaberne, og plastickappen giver en god sikkerhed mod at kortslutte forstærkeren, hvis du har været uheldig med monteringen eller kommer til at tabe en metalgenstand ned over stikkene. Stikket er åbent ind til skruerne, så du nemt kan skrue kablerne fast uden at skulle fjerne et hylster først. Det passer både til tynde og kraftige kabeltyper.

Bemærk: for at forhindre uheld er terminalerne på forstærkere, receivere og højtalere normalt blokeret med små plasticpropper. Disse skal lirkes ud med en meget lille skruetrækker eller en anden spids genstand, inden du kan tilslutte bananstikkene.

Tilbehør til Argon Audio Classic Banana 1

Tekniske specifikationer

FarveGuld
FarvebeskrivelseSort
Vægt (kg)0,01
Højde emballage (cm)0,1
Længde emballage (cm)5
Vægt emballage (kg)0,01
Bredde emballage (cm)0,1

Anmeldelser


4.8
13 anmeldelser
5
12
4
0
3
1
2
0
1
0
Alexander
Danmark
5/12/2024
Alexander
Danmark
Jørgen
Danmark
3/20/2024
Jørgen
Danmark
Søren
Danmark
2/14/2024
Søren
Danmark
Marcel
Holland
2/9/2024
Marcel
Holland
Håkan
Sverige
1/28/2024
Håkan
Sverige

Anbefalede produkter