Gå til indhold

Design din Minipod

Få en helt personlig højttaler

 

Både til øjne og ører

Podspeakers kom til verden i 1990’erne ud fra en vision om at bryde med den rektangulære højttalerform for at skabe en højttaler, hvor du kan nyde din musik både med øjne og ører. Designet er siden blevet et ikon, som med sit karakteristiske udseende giver ethvert hjem et unikt og personligt præg. 

I dag er Podspeakers mere personlige end nogensinde før. Nu har du nemlig  mulighed for at designe dine helt egne Minipods ved frit at vælge farver og materialer på de forskellige dele.

Gem dit design
/Par

Byg din unikke Minipod

Du kan vælge kroppen på din Minipod i sort, rød og hvid, alle i en elegant silkemat finish, så du med sikkerhed kan finde en farve, der passer godt til din indretning.                                

Næste trin er at vælge trimringen kaldet en ”hoop”. Når du køber en Minipod, får du en sort hoop med i gummi, men du kan købe hoops både i lyst og mørkt egetræ eller i aluminium med mørkt metal, sølv eller guld finish. 

Det sidste trin er at vælge spikes, som er benene til din højttaler. De kommer i samme farver og materialer som dine hoops, så du kan blande farverne, eller holde ét tema, alt efter hvilket udtryk du går efter. Nu har du din helt egen Minipod!

Vi bruger småkager, aka cookies (informationskapsler), så du bl.a. kan bruge vores netbutik. Vi bruger dem også til at finde ud af, hvordan vores netsider bliver brugt, så vi hele tiden kan forbedre os, selvfølgelig imens vi lytter til vores favoritmusik. Ved at fortsætte accepterer du alt dette. Læs mere om cookies her