Gå til indhold
12.975,-stk
Sort
Forventes på lager 6. juli 2024
  -
Varen indgår i system/pakke
Unik og eksklusiv hi-fi-subwoofer, som præsterer en næsten naturstridig dyb og præcis bas fra et kabinet, der ikke er meget større end en fodbold.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

KEF KC62 – superkompakt EISA-vindende hi-fi subwoofer i superlækkert design

 • Ekstremt kompakte mål
 • Enestående dyb og præcis bas for størrelsen
 • Flot design og lækker finish
 • Vibrationsfri konstruktion
 • 5 EQ-forvalg til forskellige placeringer i rummet

KEF KC62 er en unik og eksklusiv hi-fi-subwoofer, som præsterer en næsten naturstridig dyb og præcis bas fra et kabinet, der ikke er meget større end en fodbold. Med hele 1000 indbyggede watt og en perlerække af avancerede og patentanmeldte KEF-teknologier kan denne lille energibombe forvandle et sæt kompakte hi-fi-højtalere til et ægte full-range højtalersystem, der spiller helt ned til høregrænsen og giver dig en meget mere fysisk og realistisk lydoplevelse, både til musik og filmlyd.

Det superkompakte kabinet er solidt bygget i aluminium, og finishen er af meget høj klasse, så KC62 kan indgå i din boligindretning uden at tiltrække sig uønsket opmærksomhed. Du får rigeligt med bas til de fleste formål, og du kan endda koble to KC62 sammen, hvis det skal være endnu mere lækkert. Du behøver faktisk kun at overveje større alternativer, hvis du har en meget stor stue eller ønsker ekstremt kraftig bas.

EISA-vindende topkvalitet

KC62 er en reel revolution blandt seriøse kompakte hi-fi-subwoofere, og den er forlængst blevet elsket og anerkendt af alverdens musikelskere og hi-fi-anmeldere. Blandt andet via den prestigefyldte EISA Award som ”Bedste Produkt 2021-2022” i kategorien hi-fi-subwoofere.

Det unikke Uni-Core højtalermodul rummer to 6,5” enheder ryg mod ryg med fælles magnetmotor. Det har gjort de små dimensioner mulige, og det udligner samtidig vibrationer, så du uden problemer kan placere KC62 bag en stoflåge i et hi-fi-møbel, hvis du ønsker det.

KC62 fås i flere farver. Trådløs adapter til brug med KEF’s egne aktive højtalere fås som ekstratilbehør.

Uni-Core – mere bas på mindre plads

KEF’s geniale og patentanmeldte Uni-Core teknologi sætter en helt ny standard for, hvor dyb og dynamisk bas, du kan få fra en relativt kompakt højtaler. Princippet med at montere to basenheder ryg mod ryg er velkendt – især i subwoofere – men KEF er gået et skridt videre og har bygget enhederne sammen, så de deler den samme magnetmotor. Heraf navnet Uni-Core.

Uni-Core basmodulet kræver, at de to enheder har hver deres svingspole med forskellig diameter for at kunne deles om det samme magnetgab. Spolerne glider uden på hinanden, så de kan få en enorm slaglængde i forhold til modulets størrelse. Det har krævet tusindvis af udviklingstimer at få Uni-Core til at fungere i praksis, men i dag har KEF løst udfordringen næsten til perfektion.

Uni-Core princippet udligner vibrationer lige så godt som andre ryg-mod-ryg konstruktioner, men det kræver mindre enheder og drastisk mindre plads for at opnå de samme præstationer. Dine ører og din boligindretning høster gevinsten.

Altid uforvrænget og musikalsk

Ud over Uni-Core har KEF udviklet flere andre patentanmeldte teknologier for at opnå den dybe og præcise bas fra KC62. De specielle profiler i P-Flex kantophænget er inspireret af den japanske Origami-teknik til papirfoldning. Det gør ophænget ekstremt stærkt, så det kan modstå det enorme pres på enhedens bagside uden samtidig at blive så tungt, at det hæmmer membranens frie bevægelse.

Smart Distortion Control Technology (SDCT) kan via strømmen i svingspolen registrere membranens bevægelser og korrigere for ikke-lineær forvrængning, f.eks. på grund af variationer i det effektive kabinetvolumen ved høje lydtryk. Samtidig kompenserer en DSP-model af driveren konstant for medfødte ikke-lineariteter, og det reducerer den samlede forvrængning (THD) med helt op til 75%.

Prikken over i’et er KEF’s egen Music Integrity Engine DSP, som konstant optimerer subwooferens ydelse i forhold til lydsignalet og lydstyrken. Ved moderate lydtryk bruges den massive indbyggede 2 x 500 watt forstærker til at udvide frekvensområdet helt ned under høregrænsen (Intelligent Bass Extension). I takt med at du skruer op for volumen, bliver de allerdybeste frekvenser filtreret fra, så systemet altid holdes under fuld kontrol (SmartLimiter). Derfor spiller KC62 dybt, rent og dynamisk ved enhver lydstyrke, og det allerbedste er, at det hele sker fuldt automatisk.

Fleksible tilslutninger til alle behov

KC62 har alle de tilslutninger og justeringsmuligheder, som du kan ønske dig. Med både L/R og LFE-indgang kan du tilslutte alle anlæg med pre-out eller subwoofer-ud, og du kan endda tilslutte subwooferen via højtalerudgangene, hvis du ikke har andre muligheder (speaker level). Du kan tilslutte trådløst via KEF’s egen dedikerede adapter, og med line-out kan du tilslutte endnu en KC62 til dit system.

Via line-in/line-out kan du også tilslutte subwooferen mellem forforstærker og et separat effekttrin. På denne måde kan du lave dit eget high-pass/Bass Management setup og skåne dine hovedhøjtalere for de allerdybeste frekvenser og de helt store membranudsving. Det giver både renere lyd og mulighed for højere lydtryk.

HiFi Klubbens
Ekspertvurdering

Fordele

 • Ekstremt kompakte mål
 • Enestående dyb og præcis bas for størrelsen
 • Flot design og lækker finish
 • Vibrationsfri konstruktion
 • 5 EQ-forvalg til forskellige placeringer i rummet
 • App-kontrol sammen med KEF’s egne aktive højtalere
 • Meget fleksible tilslutninger
 • Trådløs adapter fås som ekstratilbehør

Begrænsninger

 • Naturlige begrænsninger i meget store lytterum

Tilbehør til KEF KC62

KW1
Trådløs adapter
1.675,- / Sæt

Tekniske specifikationer

Frekvensområde Hz (-3dB)11-200
Forstærker effekt (max)1000 watt
Bas størrelse6.5"
Bas-typeUni-Core
Kabinet typeLukket

Anmeldelser


5.0
4 anmeldelser
5
4
4
0
3
0
2
0
1
0

Anbefalede produkter

LSX II
KEF LSX II
Kompakt højtaler – Aktive
9.975,- / Sæt