Gå til indhold
KEF
Subwoofer

KEF KC92

17.990,-stk
Sort
Forventes på lager 25. april 2024
Eksklusiv hi-fi-subwoofer, som præsterer en ekstremt dyb og præcis bas fra et relativt kompakt kabinet. Massiv råstyrke til både musik og hjemmebio.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

KEF KC92 – avanceret hi-fi subwoofer med massive kræfter

 • Ekstremt dyb og præcis bas for størrelsen
 • Eksklusiv finish
 • Vibrationsfri konstruktion
 • 5 EQ-forvalg til forskellige placeringer i rummet
 • Trådløs adapter fås som ekstratilbehør

KEF KC92 er en eksklusiv hi-fi-subwoofer, som præsterer en ekstremt dyb og præcis bas fra et relativt kompakt kabinet. Med hele 1000 indbyggede watt og en perlerække af avancerede og patentanmeldte KEF-teknologier er der rigeligt med kræfter til en suverænt dyb og dynamisk basgengivelse, selv i meget ambitiøse hjemmebiografer og high-end musiksystemer.

De to 9” basenheder i KC92 er monteret ryg mod ryg, og kabinettet er kompromisløst afstivet, så alle vibrationer elimineres, selv ved ekstreme lydtryk. Finishen er også af meget høj klasse, så KC92 kan indgå i din boligindretning uden at tiltrække sig uønsket opmærksomhed. Du får massive basressourcer selv i store stuer, og du kan endda koble to KC92 sammen, hvis det skal være endnu vildere.

KC92 fås i flere farver. Trådløs adapter til brug med KEF’s egne aktive højtalere fås som ekstratilbehør.

Altid uforvrænget og musikalsk

KEF har udviklet flere patentanmeldte teknologier for at opnå den dybe og præcise bas fra KC92. De specielle profiler i P-Flex kantophænget er inspireret af den japanske Origami-teknik til papirfoldning. Det gør ophænget ekstremt stærkt, så det kan modstå det enorme pres på enhedens bagside uden samtidig at blive så tungt, at det hæmmer membranens frie bevægelse.

Prikken over i’et er KEF’s egen Music Integrity Engine DSP (MIE), som konstant optimerer subwooferens ydelse i forhold til lydsignalet og lydstyrken. Ved moderate lydtryk bruges den massive indbyggede 2 x 500 watt forstærker til at udvide frekvensområdet helt ned under høregrænsen (Intelligent Bass Extension). I takt med at du skruer op for volumen, bliver de allerdybeste frekvenser filtreret fra, så systemet altid holdes under fuld kontrol (SmartLimiter). Derfor spiller KC92 dybt, rent og dynamisk ved enhver lydstyrke, og det allerbedste er, at det hele sker fuldt automatisk.

Fleksible tilslutninger til alle behov

KC92 har alle de tilslutninger og justeringsmuligheder, som du kan ønske dig. Med både L/R og LFE-indgang kan du tilslutte alle anlæg med pre-out eller subwoofer-ud, og du kan endda tilslutte subwooferen via højtalerudgangene, hvis du ikke har andre muligheder (speaker level). Du kan tilslutte trådløst via KEF’s egen dedikerede adapter, og med line-out kan du tilslutte endnu en KC92 til dit system.

Via line-in/line-out kan du også tilslutte subwooferen mellem forforstærker og et separat effekttrin. På denne måde kan du lave dit eget high-pass/Bass Management setup og skåne dine hovedhøjtalere for de allerdybeste frekvenser og de helt store membranudsving. Det giver både renere lyd og mulighed for højere lydtryk.

HiFi Klubbens
Ekspertvurdering

Fordele

 • Ekstremt dyb og præcis bas for størrelsen
 • Flot finish
 • Vibrationsfri konstruktion
 • 5 EQ-forvalg til forskellige placeringer i rummet
 • App-kontrol sammen med KEF’s egne aktive højtalere
 • Meget fleksible tilslutninger
 • Trådløs adapter fås som ekstratilbehør

Begrænsninger

 • Der findes mere kompakte alternativer

Tekniske specifikationer

Frekvensområde Hz (-3dB)11-200
Forstærker effekt (max)1000 watt
Bas størrelse9"
Delefrekvenser40-140 Hz
Kabinet typeLukket