HiFi Klubben

Gå til indhold
Lokale tilbud Gør et kup på udstillingsmodeller, udgåede produkter og overskudslager fra alle vores butikker. Læs mere

Black Friday Prisgaranti

Du kan trygt handle allerede i dag ->

Bowers & Wilkins CCM382 Lofthøjtaler

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stk
 • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Bowers & Wilkins CCM382 Lofthøjtaler

Billeder

Varenummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} stk

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

CCM382 er en 8” tovejs lofthøjttaler til alle de steder, hvor du vil have usynlig baggrundsmusik i fornuftig kvalitet, uden at det koster mere end højst nødvendigt. F.eks. køkken/alrum, soveværelse, spisestue, kontor m.m.

B&W CCM382 – økonomisk 8" lofthøjttaler
CCM382 er en 8" tovejs lofthøjttaler, som er et fint valg til alle de steder, hvor du vil have usynlig baggrundsmusik i fornuftig kvalitet, uden at det koster mere end højst nødvendigt. Det kan for eksempel være køkken/alrum, soveværelse, spisestue, kontor osv.

Med sin 8" enhed giver CCM382 dig mere bund og råstyrke i lyden i forhold til den mindre CCM362. Vil du have baggrundsmusik i god kvalitet og samtidig have den lidt dybere bas med i lydbilledet, er CCM382 et godt valg. Den fugtbestandige kunststofmembran giver dig også mulighed for at indbygge musik i lokaler med høj luftfugtighed, f.eks. en indendørs swimmingpool.

Nem montering
CCM382 er nem at montere i loftet. Når først udskæringshullet er lavet, kan du hurtigt skrue højttaleren fast ved hjælp af de smarte "Dogleg"-beslag. Til slut sætter du den magnetiske frontgrill på. Den elegante og supertynde kant omkring højttaleren stikker kun 4 mm ud fra overfladen, så højttaleren er næsten usynlig, når først den er monteret. Grillen kan selvfølgelig overmales i den farve, du måtte ønske dig.

Kvadratisk frontgrill og backbox som ekstraudstyr
Som en smart finesse kan den runde standard-frontgrill udskiftes til en kvadratisk udgave (købes separat), hvis du skulle ønske det af indretningsmæssige grunde. Du behøver ikke at skære et nyt hul i loftet – du skal bare klikke den medfølgende kvadratiske ramme på kanten af højttaleren og montere den nye grill. Så kan du til enhver tid finde den løsning, der passer bedst ind i dit hjem.

Hvis du har brug for en "backbox" til højttaleren, for eksempel af hensyn til lyd- eller brandisolering, kan denne købes som ekstraudstyr. I langt de fleste tilfælde er backboxen dog ikke nødvendig.

Se artiklen "Hvornår skal jeg bruge en backbox?"

Se tekniske tegninger her

Tekniske specifikationer

 • Kategori : 2-vejs højttaler til indbygning i loft
 • Diskant : 1” softdome
 • Bas : 8” polypropylen
 • Frekvensområde (-6dB) : 45-30.000 Hz
 • Impedans : 8 ohm (5 ohm min.)
 • Følsomhed : 90 dB
 • Farve : Mat hvid (kan overmales)
 • Størrelse : 29,0 cm (diameter)
 • Monteringshul: 25,3 cm (diameter)
 • Minimum dybde bag højttaler (målt fra monteringsoverflade): 8,5 cm
 • Fremspring fra overflade: 4 mm
 • Firkantet frontgrill og backbox (BB 6C) fås som ekstraudstyr

Tilbehør

Anbefalede produkter

Vil du opleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du opleve produkterne med dine egne øjne og ører, inden du handler. Du kan endda arrangere tid til personlig demonstration. Dette gør det lettere for dig at vælge det rigtige.

Mere læsning