Gå til indhold
47.999,-stk
Ukendt leveringstid
  -
Tung og strømstærk analog 3-kanals effektforstærker til multirum, indbygning og skræddersyede lydsystemer i kompromisløs kvalitet.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

Hegel C53 – kompromisløs analog 3-kanals effektforstærker til indbygning og skræddersyede lydsystemer

 • 3 kanaler – til ambitiøse indbygnings- og multizone-systemer i private hjem, biografer, restauranter m.m.
 • Fremragende hi-fi lydkvalitet med store strømressourcer
 • Kan kombineres med C55 og C54 til et skræddersyet lydsystem
 • Både balanceret og ubalanceret tilslutning (XLR/RCA)
 • Passer til standard 19” rack

C53 er en tung 3-kanals analog effektforstærker, som i hver kanal yder 150 ekstremt strømstærke watt. Den kan drive selv meget strømkrævende højtalere i overlegen kvalitet, og du kan frit kombinere med de matchende 5- og 4-kanals forstærkere C55 og C54.

C53 er ideel til større indbygnings- eller multizone-systemer både i private hjem, i restauranter og cafeer og alle andre steder, hvor du har brug for en fleksibel og stabil forstærkerløsning, som kan levere lyd i højest mulige kvalitet.

Den smarte modul-opbygning med identiske forstærkermoduler i hver model gør det helt ukompliceret at opbygge et optimalt high-end lydsystem, uanset om dit behov retter sig imod multirum, surround, bi-amping eller avancerede opsætninger med elektronisk delefilter.

C53 passer til standard 19” rack og fås i sort aluminiumsfinish.

Perfekt til installationsløsninger

Ud over den høje lydkvalitet er C53 spækket med løsninger, der gør den ideel til ambitiøse installationsløsninger. Hegels patenterede Sound Engine2 teknologi gør det muligt at køre med lav bias, så varmeudviklingen minimeres til brug for rackmontering. Den høje dæmpningsfaktor på 2000 betyder dyb og kontrolleret bas fra enhver tilsluttet højtaler, og den lave forvrængning sikrer, at du altid får den suverænt rene, detaljerede og dynamiske Hegel-lyd, uanset om du lytter til musik eller filmlyd.

Fase og gain kan justeres individuelt for hver kanal for optimal integration i større systemer, og med 12V trigger ind/ud kan du problemfrit placere dit forstærker-setup i et separat teknikrum. Fronten er bygget med integrerede rackhåndtag, og hvis du ønsker det, kan du også montere medfølgende håndtag på bagsiden af forstærkeren. Til fritstående brug medfølger fødder, så du altid kan finde en optimal placering til dit system.

Hegel – kompromisløs kvalitet og autentisk lyd

Norske Hegel har rødder tilbage til slutningen af 1980’erne og har i de mellemliggende årtier udviklet sig til et af hi-fi-branchens mest anerkendte brands, både blandt anmeldere og musikentusiaster. I dag sælges de prisbelønnede Hegel-produkter over hele verden, og de vinder stadig tests og hjerter på samlebånd, hver gang de får chancen for at vise deres unikke musikalske kvaliteter.

Hegel har især profileret sig som forkæmpere for de analoge lydkvaliteter, når de er allerbedst. En Hegel-forstærker kombinerer krystalklar detaljering med analog varme og musikalitet, og hvis dit hjerte banker for denne cocktail, finder du det ikke meget bedre, uanset pris.

Målet er at give musikelskeren en lytteoplevelse, som er så naturlig og engagerende som muligt. Derfor bruger Hegel virkelighedens lyd fra akustiske instrumenter og stemmer fra kendte kunstnere som primær reference. Intet andet er godt nok, når man skal finde den perfekte lyd. Når den er på plads, kan du til gengæld spille alle slags musik i uovertruffen kvalitet – uanset om det er en sart kammertrio eller Rammstein for fuld udblæsning.

Hegels høje kvalitetsniveau bunder i høj grad i traditionelle dyder som tunge, vibrationsdæmpende kabinetter og enorme strømforsyninger, som kan holde selv den mest krævende højtaler i et urokkeligt jerngreb. Men Hegel har herudover udviklet og anvendt en række avancerede principper inden for både analog og digital teknologi, som du kan læse mere om på Hegels hjemmeside .

HiFi Klubbens
Ekspertvurdering

Fordele

 • 3 kanaler – skabt til at drive ambitiøse indbygnings- og multizone-systemer i private hjem, biografer, restauranter m.m.
 • Særdeles tungt og stabilt opbygget med individuelle forstærkermoduler
 • Fremragende hi-fi lydkvalitet
 • Kan drive selv meget strømkrævende højtalere med total kontrol
 • Kan kombineres med C53 og C53 til et skræddersyet lydsystem
 • Både balanceret og ubalanceret tilslutning (XLR/RCA)
 • 12V trigger ind/ud (inkl. seriekobling)
 • Passer til standard 19” rack
 • Integrerede rackhåndtag på front (håndtag til bagside medfølger)

Begrænsninger

 • Ikke beregnet til modul-opgradering
 • Ikke pre-out
 • Ikke Phoenix-højtalerterminaler
 • Ikke blæserkøling

Videoer om Hegel C53

Tilbehør til Hegel C53

Tekniske specifikationer

Udgangseffekt 8 ohm150 watt
Forvrængning (THD)0,01%
Signal/støjforhold100 dB
Dæmpningsfaktor2000
ForstærkerteknologiAnalog

Anbefalede produkter