Gå til indhold

Suveræn hi-fi med
musik
i blodet

Norske Hegel er især kendt for deres bundsolide forstærkere, som forkæler dig med suveræn musikalitet og masser af råstyrke. Med Hegel lyder det altid naturligt og ”rigtigt”, uanset om du spiller fra analoge eller digitale musikkilder.

Der er kun ganske få producenter på markedet, som kan forene den analoge musikalitet og den digitale klarhed i et og samme produkt. Norske Hegel er en af dem. Deres prisvindende forstærkere spiller med en unik musikalitet, som klæder alle slags musik, uanset om det er en sart kammertrio eller rock for fuld udblæsning. Ikke for varmt, ikke for klinisk, ikke for voldsomt – bare totalt kontrolleret og indlysende rigtigt uanset lydstyrke.

 

3 systemer
hvilken Hegel passer til dig?

Luksus
til al din musik

Hegel H95 og DALI OPTICON 6 MK2 er et full-size stereo musikanlæg for kræsne musikelskere. H95 er en audiofil og yderst velspillende 2 x 60 watt analog stereoforstærker, som giver dig den ægte Hegel-oplevelse til en pris, der stadig er overkommelig for almindelige entusiaster.
Se mere

MASSER AF
AVANCEREDE
MULIGHEDER

Hegel H120 og DALI RUBICON 6 er et audiofilt stereo musikanlæg med ekstra lækkerier både på teknologi og finish. Du får bl.a. 2 x 75 strømstærke analoge watt, eksklusiv indbygget D/A-konverter, lækker metalfinish og kompakte gulvhøjtalere i lak eller ægte træfiner.
Se mere

Når kun det
bedste
er godt nok

Hegel H390 og B&W 803 D4 er et tungt og kompromisløst high-end stereo musikanlæg, som vil give dig enestående musikoplevelser mange år frem i tiden. Du får alt det bedste af, hvad både Hegel og Bowers & Wilkins kan komme op med af tekniske lækkerier, og den massive analoge effektdel i forstærkeren sikrer dig et ekstremt dynamisk og detaljeret lydbillede.
Se mere

Hegel sværger til de gamle dyder med tunge, vibrationsdæmpende kabinetter og enorme strømforsyninger, som kan holde selv de mest krævende high-end højtalere i et urokkeligt jerngreb. For eksempel de store 800-serie modeller fra Bowers & Wilkins. Men Hegel er ikke gammeldags, tværtimod. Deres produkter er spækket med avanceret teknologi, så du kan nyde både dine analoge og digitale musikkilder i suveræn hi-fi-kvalitet – fra vinyl til Spotify.

Kig ind i din HiFi Klubben butik og oplev Hegel – gåsehuden er gratis!

KOMPROMISLØS
KVALITET
FOR ENHVER PRIS

Tunge strømforsyninger med ekstreme kræfter, håndmatchede transistorer, avancerede tilslutninger og indbyggede D/A-konvertere i high-end kvalitet. Det er blot nogle af de lækkerier, du kan møde i en Hegel-forstærker. Topkvalitet for hver en krone. Altid.

STREAMING
I LUKSUSKLASSEN

Stream din musik på den enkle måde med Spotify Connect og AirPlay – eller gå all-in og nyd 24-bit HD-kvalitet med Roon, TIDAL HiFi og MQA via din computer. Hegel sørger altid for at levere den bedst mulige lydkvalitet, uanset hvordan du streamer din musik.

VELLYD TIL DIN
PLADESPILLER

Dine elskede vinylplader fortjener at blive forkælet med en kompromisløs RIAA-forstærker. Hegel V10 giver dig den suveræne analoge lyd, som har gjort Hegel forstærkerne legendariske blandt alverdens anmeldere og musikelskere.

SOUND ENGINE
– SUVERÆN LYD

Hegels unikke SoundEngine teknologi kombinerer fordelene fra klasse A og klasse AB uden at give dig ulemperne med i købet. Du får masser af finesse og råstyrke, uden at hverken strømforbrug og pris stikker helt af. Hørbart genialt.

STILRENT
SKANDINAVISK
DESIGN

De minimalistiske og solide Hegel-fronter er udført i ægte aluminium på de fleste modeller. Det signalerer overskud og kvalitet, og det enkle frontdisplay fortæller dig præcist, hvad du har brug for – hverken mere eller mindre.