Gå til indhold

Mount massive MNT200 Vægbeslag til TV

{{product.ribbonText}}

MNT 200 er et økonomisk, men solidt VESA universelt vægbeslag, der lader dig hænge dit TV elegant op på væggen. 3,6 cm afstand mellem dit TV og væggen giver god plads til bagudvendte ind- og udgange. Passer til TV fra 32” til 55”.

Varenummer: {{product.code}}

{{product.inventoryStatus}}

{{product.price}} /stk

{{product.sellableOnWebText}}

Kan ikke købes online

{{chosenStore.inventoryStatus}}

Highlights Mount Massive MNT 200 – VESA universal-vægbeslag til TV fra 32 til 55 tommer

MNT 200 er et økonomisk VESA universal-vægbeslag, som passer til fladskærme fra 32" op til 55". MNT 200 er enkelt og solidt konstrueret, så du kan trygt stole på, at alting forbliver på sin rette plads, når monteringen er vel overstået.*

* Når du monterer MNT 200, skal du sikre dig, at du anvender den rigtige type skruer og rawlplugs til belastningen og vægmaterialet, samt at væggen i sig selv er solid nok. Søg evt. vejledning i dit lokale byggemarked, hvis du er i tvivl.

Produktbeskrivelse

OBS: Dette er et VESA-universalbeslag, som passer til alle flade TV inden for de angivne rammer af mål, vægt og VESA-monteringshuller. Vær opmærksom på evt. bagudvendte tilslutninger eller andre ting på dit TV, som kan stille specielle krav til typen af beslag. Til nogle TV skal der bruges skruer i anden længde end dem, der følger med beslaget. Dette kan Hi-Fi Klubben hjælpe med i de fleste tilfælde.

Tekniske specifikationer

  • Universal-vægbeslag til 32-55" fladskærms-TV (81-140 cm diagonalt)
  • Afstand til væg: min. 3,6 cm
  • Passer til VESA-monteringshuller fra 75x75 op til 400x400
  • Max. belastning: 80 kg *
  • Farve: Sort
  • * Når du monterer MNT 200, skal du sikre dig, at du anvender den rigtige type skruer og rawlplugs til belastningen og vægmaterialet, samt at væggen i sig selv er solid nok. Søg evt. vejledning i dit lokale byggemarked, hvis du er i tvivl.

Mere læsning

Book en personlig demonstration

I Hi-Fi Klubben kan du opleve produkterne med dine egne øjne og ører, før du handler. Du kan tilmed aftale tid for en personlig demonstration. Så bliver det endnu nemmere for dig at vælge rigtigt!

Vi bruger småkager, aka cookies (informationskapsler), så du bl.a. kan bruge vores netbutik. Vi bruger dem også til at finde ud af, hvordan vores netsider bliver brugt, så vi hele tiden kan forbedre os, selvfølgelig imens vi lytter til vores favoritmusik. Ved at fortsætte accepterer du alt dette. Læs mere om cookies her