Gå til indhold
Bowers & Wilkins
Indbygningshøjtaler til væg

Bowers & Wilkins CWM7.4 S2

7.499,-stk
Hvid

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Varen indgår i system/pakke
Vil du have overbevisende hi-fi-oplevelser uden store højtalere? Byg en fuldblods løsning ind i væggen! Både til hjemmebio og musik.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

Bowers & Wilkins CWM7.4 S2 – eksklusiv trevejs in-wall højtaler i seriøs hi-fi kvalitet

  • Lydkvalitet på højde med mange traditionelle gulvhøjtalere
  • Perfekt som front- og centerhøjtaler i en ambitiøs indbygnings-hjemmebio
  • Imponerende bas og dynamik
  • Nem og sikker montering uden værktøj med QuickDogs-systemet
  • Kan bruges med eller uden backbox

CWM7.4 S2 er en unik indbygningshøjtaler, der præsterer hi-fi-lyd fuldt på højde med et sæt gode gulvhøjtalere. Den vil være et perfekt valg til frontkanaler i en ambitiøs indbygnings-hjemmebiograf, for eksempel suppleret med loftmodellen CCM7.5 S2 til surroundkanaler.

Hvis du vil gå hele vejen, kan du naturligvis også bruge CWM7.4 S2 til side/bagkanalerne og få en kompromisløs audiofil løsning. CWM7.4 S2 klarer sig også strålende, når det kommer til almindelig stereolyd. Her kan du forvente utallige store musikoplevelser fra de diskrete firkanter på væggen.

Continuum og Carbon Dome

CWM7.4 S2 er bestykket med fire 4” enheder, heraf to udelukkende til bas og to Continuum-enheder til bas/mellemtone. Tilsammen producerer de et imponerende dybt lydbillede, selv uden hjælp fra en separat subwoofer. Den eksklusive Carbon Dome diskant er hentet direkte fra B&W’s egen 700-serie, hvilket garanterer en suveræn luft og detaljering i lyden.

B&W CWM7.4 S2 leveres med frontgrill i mat hvid finish. Den kan spraymales, hvis du ønsker en anden farve.

OBS: CWM7.4 S2 bruger præcis de samme monteringshuller som den tidligere version af CWM Cinema 7. Du kan derfor hurtigt og problemfrit opgradere til den hørbart bedre S2-lyd, hvis du ønsker det.

Tekniske tegninger kan downloades her

Eksklusive Bowers & Wilkins-løsninger giver lyd i særklasse

CWM7.4 S2 rummer en række tekniske løsninger fra B&W’s eksklusive 700-serie, og det er derfor ikke så mærkeligt, at du får en lydkvalitet helt i særklasse, også selvom dine højtalere er skjult i vægge og loft.

Den avancerede Carbon Dome diskant leverer for eksempel en detaljering og musikalitet, som de færreste konkurrenter kommer bare i nærheden af. Og to 4” Continuum bas/mellemtone-enheder følger trop med en utrolig klar og musikalsk gengivelse af stemmer og instrumenter. De suppleres af yderligere to 4” enheder til den dybeste bas. Alt i alt rigeligt til at fylde en almindelig stue med lyd i overbevisende hi-fi-kvalitet.

Nem montering

CWM7.4 S2 er usædvanlig nem at montere i væggen. Når først udskæringshullet er lavet, kan du pakke værktøjskassen væk og ordne resten med de bare næver. Med B&W’s smarte QuickDogs-system starter du med at fastgøre den separate monteringsramme i væggen ved hjælp af fjederbelastede klemmer. Herefter putter du kabelenderne fra loftet, ned i de to klemterminaler og klikker selve højtaleren på plads. Til slut sætter du den magnetiske frontgrill på.

B&W CWM7.4 S2 kan benyttes med eller uden backbox, BB LCR7.

Se artiklen ”Hvornår skal jeg bruge en backbox?”

OBS: Hvis du monterer indbygningshøjtalere i ydervæg eller loft og derved gennembryder en dampspærre, skal du bruge en separat backbox. I andre vægge og lofter kan det i nogle tilfælde være en fordel, men i andre tilfælde får du bedre lyd uden backbox. Spørg i din HiFi Klubben butik.

Tilbehør til Bowers & Wilkins CWM7.4 S2

Tekniske specifikationer

Impedans8 ohm
Frekvensområde (-3dB)45-28.000 Hz
Frekvensområde (-6dB)43-33.000 Hz
Følsomhed86 dB

Anbefalede produkter

C53
Effektforstærker til installation
47.999,- / Stk