HiFi Klubben

Gå til indhold
Lokale tilbud Gør et kup på udstillingsmodeller, udgåede produkter og overskudslager fra alle vores butikker. Læs mere

Køb 2 x Sonos One – Spar 450 kr >>

Sonos PLAYBAR + SUB Soundbar/trådløs højtaler

Nu {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /System
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Sonos PLAYBAR + SUB Soundbar/trådløs højtaler

Billeder

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

PLAYBAR og den trådløse SUB kan i fællesskab give dig fyldig TV-lyd, uden at du skal spekulere på kabler og kompliceret betjening. En elegant løsning, som næsten ingenting fylder – og du får hele Sonos musikuniverset med i købet!

Sonos PLAYBAR / SUB – lækker og elegant TV-lyd med trådløs subwoofer til den dybe bas

  • Supernem i opsætning og daglig brug
  • Elegant design og flot finish Lydstyrke kan styres fra din eksisterende TV-fjernkontrol
  • Dyb og fyldig basgengivelse
  • Kan udbygges med trådløse surround-baghøjttalere og trådløs Sonos-musik i hele dit hjem.

Sonos PLAYBAR og den trådløse SUB udgør tilsammen en elegant, velspillende og utrolig letbetjent lydløsning til dit TV. Subwooferen tilføjer en dyb og fyldig bas til soundbarens egen lyd, så du får en helt ny dimension i din oplevelse. Her kan du virkelig fylde stuen med lyd, der både kan høres og mærkes.

PLAYBAR kan på egen hånd give en vis surroundfornemmelse til filmlyd. Hvis du senere skulle få lyst til at komme tættere på den ægte vare, kan du udbygge systemet med to trådløse Sonos-baghøjttalere, for eksempel i form af den superkompakte PLAY:1. Så får du surroundlyd i stuen, men uden de lange kabler og det komplicerede anlæg, som ofte følger med.

Supernemt i opsætning og daglig brug
Opsætningen går som en leg via Sonos-appen, og når først tingene er på plads, vil du kun bemærke dit højttalersystem, fordi lyden er så meget bedre end før. Det hele tænder og slukker nemlig automatisk sammen med dit TV.

Ud over strøm skal du kun trække det medfølgende optiske kabel mellem TV og PLAYBAR – resten fungerer 100 procent trådløst. Subwooferen kan endda placeres både stående og liggende, så du også har mulighed for at gemme den væk under en sofa.

PLAYBAR og SUB indgår som en integreret del af det trådløse Sonos multirums-musiksystem. Det betyder, at du ud over lækker TV-lyd også har adgang til alverdens trådløse musik, som du kan streame ud i hele dit hjem via trådløse Sonos-højttalere og musikafspillere.

Læs mere om Sonos PLAYBAR

Læs mere om Sonos SUB

Tilbehør

Anbefalede produkter

Vil du opleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du opleve produkterne med dine egne øjne og ører, inden du handler. Du kan endda arrangere tid til personlig demonstration. Dette gør det lettere for dig at vælge det rigtige.