Gå til indhold
DIVERSE iPort xPRESS Fjernbetjening

DIVERSEiPort xPRESSFjernbetjening

iPort xPRESS til Sonos lader dig styre musik og lydstyrke på dit Sonos-system med ét tryk. Nemt og hurtigt, når du ikke lige har din iPhone og Sonos App ved hånden. Kan placeres overalt. Se mere her

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Læs mere:

Beskrivelse

iPort xPRESS – enkel og kompakt trykknap-fjernbetjening til dit Sonos-system

xPRESS er en genial ultrakompakt wi-fi-fjernbetjening til dit Sonos-system. Via let tilgængelige trykknapper kan du styre musikvalg eller lydstyrke i de rum, du ønsker. Du behøver ikke at have hverken din smartphone eller Sonos app ved hånden, og det gør tingene meget nemmere, hvis du for eksempel lige skal stoppe musikken, fordi telefonen ringer.

Der er masser af andre Sonos-fjernbetjeninger på markedet, men de er stort set alle baseret på Bluetooth-teknologi og er helt afhængig af en iPhone eller iPad i hjemmet. Det betyder, at disse alternative fjernbetjeninger ikke fungerer, hvis din iPad/iPhone løber tør for batteri eller er uden for Bluetooth-rækkevidde.

xPRESS har derimod direkte wi-fi-kontakt til dit Sonos-system, så du altid har en stabil forbindelse. Det indbyggede batteri skal typisk oplades en til to gange om måneden, alt efter hvor meget du bruger kontrollen (USB-ladekabel medfølger)

Kan placeres overalt
Du kan bruge xPRESS i hånden, men du kan også vælge at montere den fast på væggen, for eksempel ved indgangen til et rum. Den har en indbygget magnet, så du kan placere den direkte på en køleskabsdør, på dit anlæg eller andre steder, hvor du har en magnetisk overflade ved hånden. Og ellers kan du bruge det fikse lille medfølgende vægbeslag med indbygget magnetplade.

xPRESS er udviklet i officielt samarbejde med Sonos, så du får den højest mulige brugervenlighed og stabilitet. Software og funktioner vil løbende blive opdateret ligesom på resten af dit Sonos-system.

xPRESS fås i hvid finish. Micro-USB ladekabel medfølger.

OBS: Den viste dekorations-dækplade er ekstratilbehør og forhandles ikke i HiFi Klubben.

Se her, hvordan du bruger iPort eXPRESS

 Videoer om DIVERSE iPort xPRESS

Tekniske specifikationer

FarvebeskrivelseHvid