Gå til indhold
Fjernbetjening

DIVERSE iPort xPRESS

899,-stk

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

iPort xPRESS til Sonos lader dig styre musik og lydstyrke på dit Sonos-system med ét tryk. Nemt og hurtigt, når du ikke lige har din iPhone og Sonos App ved hånden. Kan placeres overalt. Se mere her
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

iPort xPRESS – enkel og kompakt trykknap-fjernbetjening til dit Sonos-system

xPRESS er en genial ultrakompakt wi-fi-fjernbetjening til dit Sonos-system. Via let tilgængelige trykknapper kan du styre musikvalg eller lydstyrke i de rum, du ønsker. Du behøver ikke at have hverken din smartphone eller Sonos app ved hånden, og det gør tingene meget nemmere, hvis du for eksempel lige skal stoppe musikken, fordi telefonen ringer.

Der er masser af andre Sonos-fjernbetjeninger på markedet, men de er stort set alle baseret på Bluetooth-teknologi og er helt afhængig af en iPhone eller iPad i hjemmet. Det betyder, at disse alternative fjernbetjeninger ikke fungerer, hvis din iPad/iPhone løber tør for batteri eller er uden for Bluetooth-rækkevidde.

xPRESS har derimod direkte wi-fi-kontakt til dit Sonos-system, så du altid har en stabil forbindelse. Det indbyggede batteri skal typisk oplades en til to gange om måneden, alt efter hvor meget du bruger kontrollen (USB-ladekabel medfølger)

Kan placeres overalt
Du kan bruge xPRESS i hånden, men du kan også vælge at montere den fast på væggen, for eksempel ved indgangen til et rum. Den har en indbygget magnet, så du kan placere den direkte på en køleskabsdør, på dit anlæg eller andre steder, hvor du har en magnetisk overflade ved hånden. Og ellers kan du bruge det fikse lille medfølgende vægbeslag med indbygget magnetplade.

xPRESS er udviklet i officielt samarbejde med Sonos, så du får den højest mulige brugervenlighed og stabilitet. Software og funktioner vil løbende blive opdateret ligesom på resten af dit Sonos-system.

xPRESS fås i hvid finish. Micro-USB ladekabel medfølger.

OBS: Den viste dekorations-dækplade er ekstratilbehør og forhandles ikke i HiFi Klubben.

Se her, hvordan du bruger iPort eXPRESS

 Nem opsætning og masser af muligheder
Du foretager én gang for alle den indledende opsætning via den tilhørende iPort Connect app (iOS). Det er overstået på et par minutter, og så kan du gå i gang med at tilpasse xPRESS til præcis det rum og de musikalske favoritter, som du ønsker.

Som udgangspunkt kan du bruge xPRESS som en helt almindelig fjernbetjening. Der er en PLAY/PAUSE-knap, som tænder og slukke for musikken. Der er knapper til at skrue op og ned for lydstyrken, og SKIP-knappen får Sonos til at hoppe til det næste musiknummer.

En xPRESS fjernbetjening sættes op til at styre en enkelt højttaler eller en hel Sonos-gruppe, og du kan indkode internet-radiostationer og hele familiens favorit-playlister og skifte imellem dem blot ved at trykke stjerneknappen. Der er masser af smarte muligheder, og hvis du vil have samme nemme betjening i andre rum, kan du tilføje flere xPRESS til systemet og placere dem i de ønskede rum.

Tekniske specifikationer

FarveHvid
FarvebeskrivelseHvid
Vægt (kg)0,24
Højde emballage (cm)13
Længde emballage (cm)7
Vægt emballage (kg)0,24
Bredde emballage (cm)3