Gå til indhold
Trådløs højtaler

Bowers & Wilkins Formation Wedge

5.990,-stk
Nypris 7.499,-Spar 1.509,-
 Produktet står i HiFi Klubben København Amager
Enestående klar og fyldig lyd, fantastisk design, eksklusiv finish samt teknologi i verdensklasse. En helt unik trådløs højtaler – inkl. multirum.

Læs mere:

Beskrivelse

Bowers & Wilkins Formation Wedge – trådløs højtaler med unik lydkvalitet, finish i verdensklasse og mulighed for multirum

 • Fantastisk lydkvalitet, råstyrke og detaljering for en enkeltstående trådløs højtaler
 • Design, finish og trådløst netværk i verdensklasse
 • Spotify Connect, TIDAL/TIDAL Direct, Qobuz, SoundCloud, internetradio, AirPlay 2, Bluetooth m.m.
 • Nem opsætning og trådløs kontrol via system-app
 • Fuld trådløs multirums-integration med øvrige Formation-enheder

Formation Wedge er en trådløs højtaler med kvalitet, design og finish på et niveau, du aldrig har oplevet før. Selv i en større stue kan du nyde trådløs musik fra streamingtjenester og Bluetooth med et imponerende bredt og dynamisk lydbillede, og det unikke design fås både i sort/valnød og sølv/hvid, så du kan få et optimalt visuelt udtryk i selv det mest eksklusive boligmiljø.

Det elegant formpressede bagkabinet i træ og de eksklusive, dedikerede enheder til diskant og mellemtone bygger på løsninger, som er nedarvet direkte fra B&W’s legendariske 800-serie. Med yderligere en indbygget 6” subwoofer og hele 2 x 120 watt kan du se frem til musikalske oplevelser med en fylde, realisme og detaljeringsgrad, som du aldrig ville have forventet fra en enkeltstående trådløs højtaler.

Et suverænt stabilt, fleksibelt og brugervenligt system til trådløs musik

Du kan kombinere Wedge med andre Formation-enheder i et komplet state-of-the-art multirums-system, og det superstabile trådløse mesh-netværk sørger for, at du altid kan nyde din musik i højeste kvalitet, uforstyrret af udfald, ekko-effekter og andre wi-fi-dårligdomme.

Du styrer det hele via system-appen og din foretrukne musiktjeneste. Du kan alternativt bruge den smarte touch-knap på toppladen af Wedge til at starte og stoppe musikken, styre lydstyrken og gruppere med en anden Formation-enhed. Hvis du for eksempel spiller musik i stuen via Formation Audio, kan du lynhurtigt få musikken til også at spille på din Wedge i køkkenet, blot ved et par hurtige tryk på toppladen. Du behøver ikke at hive din telefon op af lommen.

Formation er en helt ny teknologisk platform, som er udviklet af Bowers & Wilkins selv, helt ned til sidste kodelinje. Denne totale kontrol giver store muligheder for løbende at opdatere og opgradere systemet, og du kan trygt forvente, at fremtiden vil bringe mange spændende nye funktioner og nye medlemmer af Formation-familien.

Formation Wedge fås i sort/valnød eller sølv/hvid finish.

Eksklusiv højtalerbestykning for suveræn lyd

Under den eksklusive overflade finder du en stribe tekniske løsninger, som sætter Wedge i en klasse helt for sig selv. Der er for eksempel blevet plads til to af B&W’s unikke FST Continuum mellemtone-enheder, som sikrer en helt overlegen gengivelse af stemmer og instrumenter.

De to eksklusive Carbon Dome diskanter er en anden unik B&W-løsning, som får selv de allerfineste detaljer med i lyden. Den indbyggede subwoofer på hele 6” og med 80 watt dedikeret forstærkereffekt varetager bassen med overlegen præcision og dybde.

Det elegante kabinet har heller ikke fået sin markante form ved en tilfældighed. B&W har valgt at montere enhederne med en vinkling på 120 grader for at opnå en optimal spredning af lyden og et lydbillede, der er så realistisk, som det er muligt at få fra en enkeltstående højtaler.

Massiv effekt, digital signalbehandling og Dynamic EQ strækker fysikkens love

Wedge er bestykket med en højeffektiv 2 x 120 watt digital klasse D-forstærker. Fordelene ved dette princip er beskedne pladskrav og ringe varmeudvikling. I kombination med state-of-the-art digital signalbehandling (DSP) er det blevet muligt at opnå hidtil uhørte lydmæssige præstationer fra en højtaler af denne relativt beskedne størrelse.

DSP’en styrer via den indbyggede forstærker den bas-equalizing (Dynamic EQ), som tillader Wedge at gå langt dybere, end det ellers ville være muligt i et så kompakt kabinet. Ved moderate lydstyrker er Wedge i stand til at gå helt ned til 35 Hz, hvilket er lige så dybt som mange traditionelle gulvhøjtalere. I takt med, at lydstyrken bliver kraftigere, hæver DSP’en den nedre grænsefrekvens, så enhederne stadig kan yde deres bedste uden forvrængning eller overbelastning.

Dynamic EQ er et genialt princip, som Bowers & Wilkins også udnytter i en række af deres bedste subwoofere. For dig bliver gevinsten en enestående klar og dynamisk lyd med en bas, som uden problemer kan fylde en almindelig stue. Hvis du alligevel vil have endnu mere og bedre bas, kan du altid supplere med en trådløs Formation Bass subwoofer.

Fuld trådløs kontrol med dedikeret app

Bowers & Wilkins system-appen giver dig overblik over dit Formation-system. Du får også adgang til et uudtømmeligt trådløst musikunivers via Spotify Connect og TIDAL Direct*, som begge kører direkte fra den Spotify eller TIDAL app, som du kender i forvejen. Det betyder, at du altid har alverdens musik med albumcovers og alle funktioner lige under fingerspidserne. Formation understøtter også den audiofile Roon musikafspiller (PC/Mac), Qobuz (inkl. 24-bit), SoundCloud og andre streamingtjenester. Har du musik liggende lokalt på din smartphone eller tablet, kan du spille den trådløst og i høj kvalitet både via AirPlay 2 og Bluetooth AAC/aptX HD.

Superstabilt mesh wi-fi-netværk

Formation er bygget op omkring sit eget trådløse mesh-netværk, som er væsentligt mere stabilt og giver dig bedre dækning i forhold til en almindelig wi-fi-løsning. I et mesh-system skaber de forskellige enheder tilsammen deres eget indbyrdes netværk, og hver enhed finder selv den optimale vej til den bedst mulige signalstyrke.

Mesh-netværket er udviklet helt fra bunden af Bowers & Wilkins og er deres helt egen teknologiske platform. Det sikrer urokkelig stabil drift og perfekt trådløs synkronisering mellem højtalerne. Systemet skal blot have trådløs adgang til din router, hvorefter al kommunikation sker ”bag facaden”, uden at det belaster dit øvrige netværk.

Formation-enhederne giver hver især deres bidrag til at øge dækningen, og på den måde får du et bedre trådløst netværk, jo flere enheder du tilføjer. Formation giver dig kort sagt det bedst mulige trådløse netværk til din musik, uden de udfald og flaskehalse, som du kan opleve med andre systemer.

Bowers & Wilkins app – trådløs multirums-kontrol i hele dit hjem

Via den gratis system-app styrer du opsætning, gruppering og regulering af lydstyrken på dine forskellige enheder, mens du styrer selve musikken fra den app, du normalt spiller fra, f.eks. Spotify.

De forskellige Formation-komponenter understøtter hinanden fuldt ud, så du kan få højkvalitets trådløs musik i ethvert rum i dit hjem, evt. suppleret med AirPlay 2-højtalere i sekundære rum. Den indledende opsætning er også hurtigt klaret. Du skal bare have adgangskoden til dit trådløse netværk ved hånden – så er processen i langt de fleste tilfælde hurtigt og smertefrit overstået via Formation Home-appen.

AirPlay 2 – streaming og multirum for Apple-fans

AirPlay 2 er en Apple-teknologi, som via din iPhone/iPad giver avanceret multirums-funktionalitet med alle trådløse AirPlay 2-højtalere. AirPlay 2 er en del af Apple iOS-styresystemet, så praktisk talt enhver app, der kan afspille lyd – inklusive Apple Music, YouTube og Netflix – kan streame den direkte til højtalere og anlæg med AirPlay 2.

Bluetooth – nemt og smart for alle

Skal det være supernemt, har du altid Bluetooth i baghånden, for eksempel hvis en af dine gæster lige vil spille et nummer fra sin smartphone. Via Bluetooth kan du også spille lyd fra YouTube, Netflix og utallige andre apps, hvis du ikke har en iPhone til AirPlay 2. Bluetooth-funktionen understøtter både Apple AAC og aptX HD-formatet, som kan overføre 24-bit lyd og give en imponerende flot trådløs lydkvalitet .

Nyd alverdens musik i 24-bit HD-kvalitet med Roon og Qobuz

Roon er en computerbaseret musikafspiller, som er populær blandt audiofile musikelskere over hele verden. Med Roon kan du via din computer afspille downloadede 24-bit lydfiler – for eksempel fra amerikanske HDtracks – og Roon er også integreret med TIDAL HiFi, hvor du kan du streame et hastigt voksende antal musikalbums i 24-bit/96kHz kvalitet (MQA).

Du kan styre musikken på Roon fra din smartphone, så længe din computer er tændt. Det er i sig selv et stort fremskridt i forhold til tidligere computerbaserede musikafspillere, hvor du skulle hen til tastaturet for at vælge musik. En anden audiofil mulighed er tjenesten Qobuz, som tilbyder både streaming og download i 24-bit/96kHz kvalitet.

HiFi Klubbens
Ekspertvurdering

Fordele

 • Fantastisk lydkvalitet, råstyrke og detaljering for en enkeltstående trådløs højtaler
 • Design og finish i verdensklasse
 • Touch-knap på topplade til grundlæggende betjening (play/pause/lydstyrke/gruppering)
 • Indbygget superstabilt mesh wi-fi-netværk
 • Behøver ikke kabelforbindelse til din router
 • Apple AirPlay 2, Spotify Connect, Roon Ready, TIDAL/TIDAL Direct, Qobuz, SoundCloud, internetradio m.m.
 • Afspiller HD-lyd op til 24-bit/96kHz (Qobuz / TIDAL HiFi via Roon)
 • Bluetooth v4.1, inkl. aptX HD og AAC
 • Nem opsætning via system-app
 • Fuld trådløs multirums-integration og perfekt synkronisering med øvrige Formation-enheder
 • Streaming af din egen musiksamling fra PC/Mac, smartphone og tablet

Begrænsninger

 • Nogle alternativer understøtter flere streamingtjenester
 • Ikke indbygget mikrofon til stemmestyring
 • To styk Wedge kan ikke sættes op til at spille sammen i stereo
 • Ikke tilslutning for høretelefoner eller tovejs Bluetooth-funktion
 • Ikke IR-lærefunktion
 • Ikke indgang for eksterne musikkilder eller USB-medier
 • Kan ikke sættes i deep/offline standby

Tekniske specifikationer

Frekvensområde (-3dB)35-28.000 Hz
Diskant størrelse1"
Mellemtone størrelse3.5"
Bas størrelse6"