Gå til indhold
Trådløs subwoofer

Bowers & Wilkins Formation Bass

7.499,-stk
Nypris 8.999,-Spar 1.500,-
 Produktet står i HiFi Klubben Næstved
Elegant design, eksklusiv finish, masser af dyb og dynamisk bas. Prikken over i’et til din trådløse Formation-højtaler. Inkl. multirum.

Læs mere:

Beskrivelse

Bowers & Wilkins Formation Bass – eksklusiv, kompakt og brugervenlig trådløs subwoofer med finish i verdensklasse

 • Perfekt trådløs funktion sammen med Formation-højtalere
 • Imponerende dyb og præcis bas for en kompakt subwoofer
 • Design, finish og trådløst netværk i verdensklasse, inkl. multirum
 • Nem opsætning og nem i brug
 • Vibrationsdæmpende design

Formation Bass er en eksklusiv, elegant og kompakt trådløs subwoofer, som er skabt til at give lyden fra trådløse Formation-højtalere en ekstra dimension i den dybe bas. De 250 indbyggede watt giver rigeligt med råstyrke til både filmeksplosioner og stortrommer, selv i en større stue, og Formation Bass vil matche enhver Formation-kombination, uanset om du har valgt Wedge, Duo eller Bar som hovedhøjtaler.

Det unikke cylindriske design med to 6,5” enheder, der spiller ryg mod ryg, er både æstetisk og lydmæssigt en fremragende løsning. Du slipper for de store kabinetter, som følger med store enheder, og konstruktionen eliminerer også uønskede vibrationer i kabinettet. Formation Bass tænder automatisk sammen med højtaleren, så når først opsætningen er overstået, skal du ikke spekulere mere på den. Alting kører helt af sig selv.

Et suverænt stabilt, fleksibelt og brugervenligt multirums-system til trådløs musik

Du kan kombinere Bass med trådløse Formation-højtalere i et komplet state-of-the-art multirums-system, og det superstabile trådløse mesh-netværk sørger for, at du altid kan nyde din musik i højeste kvalitet, uforstyrret af udfald, ekko-effekter og andre wi-fi-dårligdomme. Du styrer det hele via Formation-appen og din foretrukne musiktjeneste.

Formation er en helt ny teknologisk platform, som er udviklet af Bowers & Wilkins selv, helt ned til sidste kodelinje. Denne totale kontrol giver store muligheder for løbende at opdatere og opgradere systemet, og du kan trygt forvente, at fremtiden vil bringe mange spændende nye funktioner og nye medlemmer af Formation-familien.

Formation Bass fås i sort finish.

Nem opsætning – nem i brug

Opsætningen af Formation Bass er rørende enkel, fordi B&W på forhånd har klaret de svære indstillinger for dig. Systemet finder selv ud af, hvilken trådløs Formation-højtaler du vil bruge sammen med Bass, og så klares det meste automatisk. I praksis skal du bare placere subwooferen, hvor du har lyst, og så justere lydstyrken via appen, indtil bassen lyder perfekt sammen med din valgte Formation-højtaler. Nemmere kan det næsten ikke gøres.

Massiv effekt, digital signalbehandling og Dynamic EQ strækker fysikkens love

Formation Bass er bestykket med et højeffektivt digitalt klasse D-forstærkermodul på hele 250 watt. I kombination med state-of-the-art digital signalbehandling (DSP) er det blevet muligt at opnå hidtil uhørte lydmæssige præstationer fra en subwoofer-højtaler.

DSP’en styrer via den indbyggede forstærker den bas-equalizing (Dynamic EQ), som tillader Bass at gå langt dybere, end det ellers ville være muligt i et så kompakt kabinet. Ved moderate lydstyrker er Bass i stand til at gå helt ned til 20 Hz, hvilket er imponerende dybt for en subwoofer af denne beskedne størrelse. I takt med, at lydstyrken bliver kraftigere, hæver DSP’en den nedre grænsefrekvens, så enhederne stadig kan yde deres bedste uden forvrængning eller overbelastning.

Dynamic EQ er et genialt princip, som Bowers & Wilkins også udnytter i en række af deres bedste traditionelle subwoofere. For dig bliver gevinsten en overbevisende dyb og dynamisk bas, som vil tilføre en ekstra dimension til både musik og filmlyd.

Fuld trådløs kontrol med dedikeret App

Bowers & Wilkins system-appen giver dig overblik over dit Formation-system. Du får også adgang til et uudtømmeligt trådløst musikunivers via Spotify Connect og TIDAL Direct*, som begge kører direkte fra den Spotify eller TIDAL app, som du kender i forvejen. Det betyder, at du altid har alverdens musik med albumcovers og alle funktioner lige under fingerspidserne. Formation understøtter også den audiofile Roon musikafspiller (PC/Mac), Qobuz (inkl. 24-bit), SoundCloud og andre streamingtjenester.

Superstabilt mesh wi-fi-netværk

Formation er bygget op omkring sit eget trådløse mesh-netværk, som er væsentligt mere stabilt og giver dig bedre dækning i forhold til en almindelig wi-fi-løsning. I et mesh-system skaber de forskellige enheder tilsammen deres eget indbyrdes netværk, og hver enhed finder selv den optimale vej til den bedst mulige signalstyrke.

Mesh-netværket er udviklet helt fra bunden af Bowers & Wilkins og er deres helt egen teknologiske platform. Det sikrer urokkelig stabil drift og perfekt trådløs synkronisering mellem højtalerne. Systemet skal blot have trådløs adgang til din router, hvorefter al kommunikation sker ”bag facaden”, uden at det belaster dit øvrige netværk.

Formation-enhederne giver hver især deres bidrag til at øge dækningen, og på den måde får du et bedre trådløst netværk, jo flere enheder du tilføjer. Formation giver dig kort sagt det bedst mulige trådløse netværk til din musik, uden de udfald og flaskehalse, som du kan opleve med andre systemer.

Bowers & Wilkins app – trådløs multirums-kontrol i hele dit hjem

Via den gratis system-app styrer du opsætning, gruppering og regulering af lydstyrken på dine forskellige enheder, mens du styrer selve musikken fra den app, du normalt spiller fra, f.eks. Spotify.

De forskellige Formation-komponenter understøtter hinanden fuldt ud, så du kan få højkvalitets trådløs musik i ethvert rum i dit hjem, evt. suppleret med AirPlay 2-højtalere i sekundære rum. Den indledende opsætning er også hurtigt klaret. Du skal bare have adgangskoden til dit trådløse netværk ved hånden – så er processen i langt de fleste tilfælde hurtigt og smertefrit overstået via Formation Home-appen.

AirPlay 2 – streaming og multirum for Apple-fans

AirPlay 2 er en Apple-teknologi, som via din iPhone/iPad giver avanceret multirums-funktionalitet med alle trådløse AirPlay 2-højtalere. AirPlay 2 er en del af Apple iOS-styresystemet, så praktisk talt enhver app, der kan afspille lyd – inklusive Apple Music, YouTube og Netflix – kan streame den direkte til højtalere og anlæg med AirPlay 2.

Bluetooth – nemt og smart for alle

Skal det være supernemt, har du altid Bluetooth i baghånden, for eksempel hvis en af dine gæster lige vil spille et nummer fra sin smartphone. Via Bluetooth kan du også spille lyd fra YouTube, Netflix og utallige andre apps, hvis du ikke har en iPhone til AirPlay 2. Bluetooth-funktionen understøtter både Apple AAC og aptX HD-formatet, som kan overføre 24-bit lyd og give en imponerende flot trådløs lydkvalitet .

Nyd alverdens musik i 24-bit HD-kvalitet med Roon og Qobuz

Roon er en computerbaseret musikafspiller, som er populær blandt audiofile musikelskere over hele verden. Med Roon kan du via din computer afspille downloadede 24-bit lydfiler – for eksempel fra amerikanske HDtracks – og Roon er også integreret med TIDAL HiFi, hvor du kan du streame et hastigt voksende antal musikalbums i 24-bit/96kHz kvalitet (MQA).

Du kan styre musikken på Roon fra din smartphone, så længe din computer er tændt. Det er i sig selv et stort fremskridt i forhold til tidligere computerbaserede musikafspillere, hvor du skulle hen til tastaturet for at vælge musik. En anden audiofil mulighed er tjenesten Qobuz, som tilbyder både streaming og download i 24-bit/96kHz kvalitet.

HiFi Klubbens
Ekspertvurdering

Fordele

 • Imponerende dyb og præcis bas for en kompakt subwoofer
 • Design og finish i verdensklasse
 • Perfekt trådløs synkronisering sammen med Formation-højtalere
 • Nem opsætning og nem i brug
 • Auto-tænd
 • Vibrationsdæmpende design
 • Fuld trådløs multirums-integration med øvrige Formation-enheder

Begrænsninger

 • Kan kun bruges sammen med trådløse Formation-højtalere
 • Kan ikke sættes i deep/offline standby
 • Fås kun i sort finish

Videoer om Bowers & Wilkins Formation Bass

Tekniske specifikationer

Frekvensområde Hz (-3dB)20-150
Forstærker effekt (max)250 watt
Bas størrelse6.5"