Gå til indhold
Bananstik (Sæt)

Argon Audio Prime Banana 1

189,-Sæt
Nypris 299,-Spar 110,-
 Produktet står i HiFi Klubben Aalborg City Syd
Eksklusivt bananstik til sikker tilslutning mellem højtalerkabel og terminal. Forgyldte kontaktflader, høj kvalitet og solid låsemekanisme. Et sæt indeholder 4 stk

Læs mere:

Beskrivelse

Argon Classic Banana 1 – eksklusivt bananstik med solid låsemekanisme

Et bananstik er en god løsning, når du skal tilslutte et højtalerkabel til en forstærker- eller højtalerterminaler. Stikket giver en god kontakt, og kablet bliver nemt at frakoble igen, hvis du skal flytte rundt på dit udstyr. Argon Prime Banana 1 er en eksklusiv løsning i høj kvalitet. Den solide låsemekanisme sørger for optimal kontakt til højtaler- og forstærkerterminal, så signalet bliver overført bedst muligt.

Kontaktfladerne er forgyldte for at forhindre, at iltning med tiden ødelægger kontaktegenskaberne, og plastickappen giver en god sikkerhed mod at kortslutte forstærkeren, hvis du har været uheldig med monteringen eller kommer til at tabe en metalgenstand ned over stikkene.

Bemærk: for at forhindre uheld er terminalerne på forstærkere, receivere og højtalere normalt blokeret med små plasticpropper. Disse skal lirkes ud med en meget lille skruetrækker eller en anden spids genstand, inden du kan tilslutte bananstikkene.

Tekniske specifikationer

Bananstik til højtalerkabler
Forgyldte kontaktflader
Farver: Rød eller sort
Sælges i sæt af fire styk