Gå til indhold
Pladespiller

MoFi Electronics StudioDeck

11.699,-stk
Nypris 12.999,-Spar 1.300,-
 Produktet står i HiFi Klubben Holstebro
Her får du alle kvaliteterne frem i din pladesamling, uden at prisen går helt amok. Audiofil kvalitet overalt, fås med og uden StudioTracker pickup.

Læs mere:

Beskrivelse

MoFi StudioDeck – avanceret audiofil hi-fi pladespiller med krystalklar og ufarvet lyd

 • Tung og resonansdød 19mm pladetallerken i Delrin polymer
 • 10” tonearm i aluminium
 • Højdejusterbare HRS dæmpefødder
 • Støvlåg og RCA-kabel medfølger
 • Fås med eller uden fabriksmonteret MoFi StudioTracker MM-pickup

MoFi StudioDeck er en audiofil pladespiller, som bag sit relativt diskrete design rummer en overflod af avancerede tekniske løsninger. StudioDeck er målrettet skabt til at give dig præcis, ren og ufarvet gengivelse fra den plade, du lægger på tallerkenen – hverken mere eller mindre.

Denne filosofi – så tæt på originalen som muligt – gennemsyrer alle produkter fra MoFi. Ud over den slankere pladetallerken og lidt mindre kostbare løsninger hist og her minder StudioDeck meget om topmodellen UltraDeck, inklusive den lækre 10” tonearm. Samme filosofi og samme design – topmodellen lyder bare endnu bedre.

MoFi StudioDeck fås i sort finish med eller uden fabriksmonteret MoFi StudioTracker pickup. Hvis du vælger versionen inkl. pickup (StudioDeck+), er alle nødvendige indstillinger selvfølgelig foretaget, så du er køreklar fra start. Støvlåg og tonearmskabel medfølger.

GRATIS MONTERING: Hvis du køber en ny pickup i HiFi Klubben, monterer vi den gratis på din pladespiller. Spørg i din HiFi Klubben butik for info. 

Mobile Fidelity – lyden fra masterbåndet i din egen stue

Mobile Fidelity – MoFi i daglig tale – er et amerikansk firma, som siden 1950’erne har haft speciale i højkvalitets vinylmastering og udstyr til afspilning af vinyl. Hvis du er garvet entusiast, er du sikkert stødt på overskrifterne ’Half Speed Mastering’, ’Original Master Recording’ og ’Mobile Fidelity Sound Lab’ på ekstra lækre og audiofile LP-udgivelser med en række af verdens største kunstnere. Heriblandt Beatles, Pink Floyd, Bob Dylan og Miles Davis for bare at nævne nogle få.

Kort fortalt går Mobile Fidelity filosofien ud på at skaffe den bedst mulige original – allerhelst det oprindelige masterbånd – og herudfra skabe den perfekte skæring af en vinylmaster, som kan overføre lyden fra originalen til vinyl. En proces, der både koster blod, sved, tårer og ikke mindst penge.

For at kunne tjekke kvaliteten af deres arbejde havde ingeniørerne i masterstudiet brug for pladespillere og pickupper, som præcist og ufarvet gengav lyden fra vinyl-prøvetrykkene – og sådan opstod MoFi Electronics. Fordi MoFi har en direkte linje til masterstudiet, har de en unik reference og teknisk ekspertise til rådighed, når de udvikler deres produkter. Samtidig har de indgået aftaler med en række af branchens førende specialister til at udvikle komponenter, som præcist matcher de opstillede krav til ren og ufarvet lydgengivelse.

MoFi arbejder med 100% fokus på lydkvaliteten ned i de allermindste detaljer, og selvom deres produkter ser mindre prangende ud end mange alternativer, skal du ikke lytte i mange sekunder for at opdage forskellen. Her får du nemlig rendyrket, frydefuld musikoplevelse for hver eneste krone!

10” tonearm for optimal lyd

MoFi StudioDeck er udstyret med en eksklusiv 10” tonearm i aluminium. Den ekstra længde giver en mere optimal geometri i forhold til pladerillen og dermed bedre sporing for diamanten. Samtidig flytter det pickuppen længere væk fra tonearmslejet og eventuel støj herfra. Tonearmen kan justeres for både azimuth og lodret sporingsvinkel (VTA), og hvis du køber StudioDeck med fabriksmonteret StudioTracker pickup (MoFi StudioDeck+), er alle nødvendige indstillinger selvfølgelig foretaget, så du er køreklar fra start.

Armen hviler på højkvalitets kuglelejer for helt fri bevægelse i både lodret og vandret plan. Den matcher en lang række af markedets eksklusive MC-pickupper, hvis du har ambitioner om at bevæge dig op i high-end klassen, hvor lydkvaliten betyder mere end prisen.

Kostbare materialer og ekstrem præcision

Pladetallerkenen på MoFi StudioDeck er udført i Delrin – et meget stærkt og stabilt krystallinsk polymer, som ofte bliver brugt til krævende formål i industrien. Delrin er udviklet af Dupont, som også står bag det velkendte Teflon-materiale. Det kan forarbejdes med ekstremt høj præcision, og dets akustiske egenskaber er et fremragende match til vinylplader. Derfor behøver du ikke en separat plademåtte på StudioDeck.

Motor, drivrem og dæmpefødder er også udført i Delrin, hvilket understreger de fantastiske muligheder med dette eksklusive materiale. Det inverterede centerleje er bygget i hærdet stål, bronze og teflon, og tolerancerne er også her ekstremt små for at sikre en fuldstændig stabil og støjfri rotation mange år frem i tiden. Som en sidste unik og genial MoFi-detalje er selve spindlen (centertappen) separeret fra centerlejet og isoleret mod vibrationer herfra.

Ingen adgang for vibrationer

Plintens topplade på StudioDeck er en separat aluminiumsplade, som er omhyggeligt fastgjort til MDF-basen. Det øger massen og dæmper vibrationer og resonanser, som kunne farve lyden. Ikke helt så avanceret som på topmodellen UltraDeck, men stadig særdelese effektivt.

AC-motoren er effektivt mekanisk afkoblet fra plinten, igen gennem brug af avancerede dæmpematerialer fra Harmonic Resolution Systems (HRS), som er verdens førende virksomhed inden for vibrationsdæmpning af lydudstyr. De lækre dæmpefødder er også udviklet i samarbejde med HRS,og de isolerer effektivt pladespilleren imod vibrationer både fra underlaget og fra luften. De kan naturligvis højdejusteres, så du problemfrit kan opnå en perfekt vandret placering af pladespilleren.

Kabeltilslutning foregår via RCA-bøsninger med jordskrue, så du har mulighed for at opgradere det medfølgende signalkabel til en endnu bedre type, hvis du ønsker det, for eksempel fra AudioQuest.

HiFi Klubbens
Ekspertvurdering

Fordele

 • 10” tonearm
 • Tung og resonansdød 19mm pladetallerken i Delrin polymer
 • Højdejusterbare HRS dæmpefødder
 • Støvlåg og RCA-kabel medfølger
 • Fås med eller uden fabriksmonteret MoFi StudioTracker pickup

Begrænsninger

 • Ingen start/stop-automatik
 • Ikke elektronisk omskiftning 33/45 omdr/min
 • Ikke indbygget RIAA-forstærker
 • Ikke motordrev i separat hus

Tekniske specifikationer

AutomatikNej
Drev typeRemdrift
Hastighed33, 45
Pickup typeMoving Magnet
PickupMoFi StudioTracker
RIAA-forstærkerNej
Effektiv tonearmslængde10"
Effektiv armmasse35 g
Pladetallerken vægt (kg)1,8 kg