Gå til indhold
Møbel

unnu 211 Large

2.649,--
 Produktet står i HiFi Klubben Holbæk

HiFi Klubben Holbæk
Nygade 12
4300 Holbæk

 70 80 90 24
 [email protected]

Ekstra bredt modul med plads til f.eks. en stor centerhøjttaler eller et flad- TV. Hylde og topdæksel medfølger. Flere farver.

Læs mere:

Beskrivelse

unnu 211 Large – elegant og fleksibelt hi-fi-møbel i én ekstra bred sektion
211 Large er en ekstra bred udgave af 211-møblet og passer perfekt til f.eks. en stor centerhøjttaler eller et stort flad-tv. Hylde og halvåbent kabeldæksel medfølger, og du kan købe låge i stof eller træ, kabelskjuler og alternativt kabeldæksel som tilbehør.

211 Large kan frit kombineres med andre unnu-moduler, og du kan vælge mellem hvid eller sort finish. Dette giver dig næsten uendelige muligheder for at indrette dig elegant og funktionelt sammen med dit anlæg og dit tv.

OBS: Skuffer kan ikke købes til 211 Large.

unnu – den ideelle møbelløsning til dit anlæg og tv
Med de danskproducerede unnu-møbler er du ikke længere afskåret fra at anskaffe dit drømmeanlæg, bare fordi du eller din bedre halvdel ikke har lyst til at se på elektronik og højttalere i stuen. Her får du nemlig mulighed for at gemme hele anlægget – inklusive et sæt mellemstore højttalere og en subwoofer – bag elegante stoflåger, som tillader passage af både lyd og fjernbetjenings-signaler. Du får dit anlæg – og din bedre halvdel bliver fri for at se på det!

Den lakerede silkematte finish på unnu er af meget høj klasse, og unnu er dimensioneret til seriøst hi-fi udstyr i standard 43 cm bredde, så du får god plads til både dine apparater og tilhørende kabler. Du kan vælge mellem moduler i én, to eller tre sektioners bredde, og der medfølger en flytbar hylde til hver sektion. Herudover kan du købe skuffer samt låger i træ eller stof, og du kan frit kombinere elementer i sort og hvid (stoflåger også i sølv).

Med unnu bestemmer du selv, hvad der skal stå frit fremme, og hvad der skal gemmes væk. Dermed får både dit anlæg og din stue alle chancer for at vise sig fra deres bedste side.

Utrolig fleksible muligheder
Modulopbygningen giver dig et hav af muligheder for at sammensætte den unnu-løsning, der præcist matcher dit behov. Hvis du for eksempel har brug for et møbel i fire sektioners bredde, kan du frit vælge mellem 2+2 eller 3+1. Hermed kan du altid få den ideelle placering af skillevægge og tophuller til kabler.

Det frie modulvalg kan have stor betydning, hvis du har dit tv hængende over møblet. Og hvis du vælger stoflåger, går de fra kant til kant, så det visuelle indtryk ikke forstyrres af den dobbelte skillevæg, hvor modulerne mødes. Med trælåger får du til gengæld en løsning, som både er billigere og mere robust. Uanset om du foretrækker træ eller stof, får du sidehængte låger, hvor du selv bestemmer, om de skal åbne til højre eller venstre. Du kan selvfølgelig også vælge at lade en eller flere sektioner være helt åben.

Du kan også udnytte modulerne til at få den optimale kabelføring bag anlægget. Som en smart detalje er der nemlig også gjort plads bagest i den indvendige skillevæg, så du helt usynligt kan trække kabler på tværs af rummene. Dette er langt mere elegant, end hvis der blot var et hul i bundpladen som på mange andre hi-fi-møbler.

Stoflåger og gennemtænkte detaljer gør forskellen
unnu er designet til at hænge på væggen ved hjælp af det medfølgende vægbeslag. Med denne løsning får du det renest mulige visuelle udtryk, samtidig med at støvsugning og oprydning under møblet går som en leg. Vægbeslaget kan justeres, så du kan foretage den endelige tilpasning, efter hullerne er boret i væggen. Det gør det langt nemmere at få monteret møblet perfekt. Hvis du ikke har mulighed for at hænge unnu på væggen – eller blot foretrækker en fritstående løsning – kan en elegant gulvstander i aluminium også leveres til 211 Large og det store 231-modul.

Skufferne er dimensioneret til hhv. to og tre rækker Blu-ray/dvd-film og cd’er, og de løber på solide stålskinner, som du kender det fra f.eks. gode køkkenelementer. Du får naturligvis også fuldt udtræk på skufferne, så du ikke skal vride ryggen af led for at nå ind til de bageste skiver i samlingen.

De flytbare bagbeklædninger letter skjult kabeltræk, og der medfølger et halvåbent dæksel til kabelgennemgangen i toppladen (lukket dæksel kan købes separat). Hvis du har dit tv monteret på væggen over møblet kan du også få en elegant kabelskjuler i aluminium, så du bliver helt fri for at se på kabler.

Kom ind i Hi-Fi Klubben og oplev unnu!

Tekniske specifikationer

unnu-møbel i 1 sektions bredde (ekstra bred) Materiale: lakeret MDF 1 hylde medfølger Halvåbent kabeldæksel medfølger Vægbeslag medfølger* Udvendige mål: 68,8 x 35,6 x 45,0 cm (BxHxD) Indvendige mål: 65,6 x 32,2 x 37,8 cm (BxHxD) Indvendig dybde uden bagbeklædning: 43,0 cm Stof/trælåger, topdæksel og kabelskjuler kan købes separat Farver: Hvid eller sort * Når du vægmonterer unnu, skal du sikre dig, at du anvender den rigtige type skruer og rawlplugs til belastningen og vægmaterialet (gips, træ, beton eller andet). Søg evt. vejledning i dit lokale byggemarked, hvis du er i tvivl.